|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah da bo z otrokom vse v redu
22.2.2005 20:55:07   
smrka
Pozdravljene nosecke! Sem nekje v 16t nosecnosti, in do nedavnega me je bilo kar strah, kako bo potekal moj porod kako me bo vse to bolelo ipd. Danes pa sem se pogovarjala s prijateljico, ravno tako nosecko, ki mi je povedala da je slisala ze za toliko zalostnih izidov pri porodih (smrt ali pohabljen otrok); da me je zdaj strah samo tega, ali bo z mojim otrokom vse v redu in ne vec to - ali me bo porod bolel. Ali pri UZ lahko natancno vidijo in povejo da je otrok zdrav? Kaj menite ve o vsem tem?

Pozdravcek!:kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.2.2005 21:02:52   
ninjo
Pretiravaš!!! Ne premišljuj o tem, kajti potem bo res kaj narobe. Začni pozitivno razmišljati in bo že to OK. Nihče ti pa ne bo garantiral kaj bo in kaj ne bo. Poglej koliko bolezni se razvije kasneje. Pogumno, pogumno, pogumno.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2005 21:15:45   
Anonimen
Verjemi, o tem smo razmišljale (verjetno) vse, zase vem, da sem o tem razmišljala pogosto. Rešitev? Naredila sem vse, kar sem lahko, da sem izvedela čim več o plodu.
Upam, da si naredila nuhalno svetlino + DHT, dodaš ji lahko ločeno še THT, če nimaš pogostega UZ ali se ne zaneseš na uradnega ginekologa si privošči še kak samoplačniški UZ, najbolje 3D, tam se res čisto vse vidi, meritev dolžine materničnega vratu ipd.
Porod boli, to je dejstvo. Tudi to, da se marsikateri slabo konča, je dejstvo. Nekateri zaradi usodnega nepredvidvljivega poteka dogodkov, drugi zaradi malomarnosti zdravnikov. Proti prvemu lahko storiš malo (preventiva z zgoraj omenjenimi ukrepi), proti drugemu pa veliko, tako, da izbereš bolnišnico, ki ni znana po malomarnosti.
Jaz sem prav zaradi tega rodila v tujini (meni najbžja je izolska porodnišnica) in še sreča, da sem izbrala tako. Porod je bil izredno kompliciran (in tudi boleč) in če bi rojevala v Izoli, bi mi sina zagotovo z vakumom ven vlekli in ne naredili carskega reza tako kot v tujini.

Časa imaš še dovolj.
Malo premisli in stopi v akcijo! Poslušanje škodoželjnih ljudi pa nima nobenega smisla, zato se jih izogibaj na daleč!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2005 21:45:55   
puri
Čim manj premišljuj o takih stvareh, raje misli na kaj lepega:rozica::rozica::rozica:,......misli pozitivno!:rozica:

Reci si,......toliko je ljudi na svetu, pa se ne bo to zgodilo ravno meni!

Sicer pa mislim, da se z ultrazvoki že tudi veliko stvari lahko prej odkrije, sploh na nuhalni!

lp:)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2005 6:41:38   
Lunca1
Ne misli tako. jaz nisem nikoli, mi je bilo vedno jasno, dabo vse v redu. In tudi je. Večina otrok se rodi zdravih.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2005 8:41:21   
smrka
Saj nisem tako negativnih mislih. Jaz se nisem bila na nobenem UZ ker tukaj kjer zivim te navade nimajo. Prvi UZ opravijo sele pri 4 mesecu nosecnosti, drugi pa nekje proti koncu. Torej drug teden v torek grem pogledat najinega malcka. Vesela sem pa, da sem vceraj koncno ugotovila, da mi ne "ropota" crevesje, ampak da ze cutim otrocka...:duda:

Lunca1 -> imas zelo srckano punciko :angel:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?