|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napotnica
16.6.2008 19:26:07   
Anonimen
jaz sem v 39t in še vedno nisem dobila napotnico za v porodnišnico in ne za rešilca!!!!
a če dobim prej popadke in me more prej pelat a  me ravno tako sprejmejo?
tudi brez napotnice?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napotnica
16.6.2008 19:28:50   
potepinček
Jaz sem napotnico dobila že v 37t. Če boš dobila popadke boš pač šla, saj te morajo vzeti. Tudi rešilec te bo peljal, če bo potrebno. Drugače pa prvič ko greš k ginekologu vprašaj, zakaj še nimaš napotnice!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2008 19:38:48   
Anonimen
Ma valda, da te bodo pelali z rešilnim, če boš mela popadke... jim boš pa morala napotnico dostaviti kasneje, al pa sama plačati stroške rešilca!

(odgovor članu potepinček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 19:43:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2008 19:50:38   
Majuska
Kolikor so nas poučili v materinski šoli, greš lahko z rešilcem v porodnišnico, birokracijo okoli napotnice pa jim dostaviš kasneje. Načeloma ne bi smel biti problem.

Je pa čudno, da je še nisi dobila ... jaz sem jo dobila na zadnjem pregledu, ko sem bila v 30. tednu user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2008 19:59:44   
bastian111
In bi Vas rada vprašala zakaj bi naprimer jaz mogla dostaviti papirje kasneje če ni moja krivda? Ginekolog mora izdati napotnico cc tri tedne pred PDP ,če pa smatra da je rizično pa še prejI Meni še tudi ni dal napotnice in ,če grem danes v p, jim kasneje sploh ne bi dostavila ker nisem jaz kriva da nimam pač pa oni keri vejo in lahko dajo napotnico. Same si žal ne moremo pisati potrdil ali napotnic.LP

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2008 20:06:23   
Naja30
Jaz sem dobila napotnico že okoli 35t.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2008 20:09:15   
Anonimen
a  me ravno tako sprejmejo?
tudi brez napotnice?user posted image

ja, seveda te, samo po porodu bos imela eno "sitnost" vec, da se napotnico urejas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2008 22:07:01   
maja24
Jest sm dobla napotnco sam za sprejem pa za CTG, za rešilca pa loh sam sanjam da jo bom dobla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2008 22:10:30   
Naja30
Vsaka user posted image  bi morala dobiti napotnico za sprejem in za rešilca.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2008 10:10:45   
Jelcy
Jaz je tudi nisem dobila, pa sem vseeno nrmalno sla rodit in me ni nihce nic vprasal. Mogoce zato ker hodim h ginekologu v bolnico??  Ne vem tudi mene je to skrbelo in sem hotela vprasat, pa sem prej rodila...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2008 10:14:53   
ANA_P
Pri nas na Ptuju napotnic za rešilca načeloma več ne pišejo. Če greš z rešilcem, mu potem v porodnišnici napišejo napotnico tako da nimaš s tem skrbi. Tako so nam razložili v MŠ. Napotnico za porodnišnico pa ti bi mogel napisati tvoj G, če pa greš prej, pa verjemi da te bodo sprejeliuser posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2008 11:56:25   
gajer
v vsakem primeru te vzamejo,tako rešilec kot bolnica,  ampak jo boš morala prinesti
ni pa fer s strani ginekologa, da jo nisi prej dobila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2008 12:01:27   
Taula
Jaz je nisem dobila..mi je rekla G da je dovolj napotnica za porod. Da krije tudi rešilca.user posted image  No...itak pa ga nisem rabila.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu gajer)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2008 12:15:10   
gajer
nam so večkrat v šoli rekli, da sta to dve napotnici,ena za porod druga za rešilca.
ah sej veš kako je v teoriji, praksa je pa čist drugo.itak pa morš za vse skor sam rečt

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?