Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 13:28:48
|
|
|
|
Mišni
|
To so take proti krčnim žilam. Kakšen medisan jih najbrž prodaja.
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 13:48:04
|
|
|
|
Hope2
|
Hm, ne živim v Sloveniji, medisan odpade. Torej to ni isto in je najbolje, da v lekarni povprašam. A kdo ve kak se po ingliš reče
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 13:52:46
|
|
|
|
Mišni
|
Poglej, v tem linku je opisana ena raziskava o kompresijskih nogavicav v angleškem jeziku. Jaz ne morem dpf odpret, ker nimam akrobata, ampak ti boš pa najbrž lahko. Tam si preberi, kako se temu reče angleško. http://www.nogavice-cep.si/dejstva.html
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:06:19
|
|
|
|
Hope2
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:16:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
v sloveniji jih ziher dobiš v sanolabor prodajalnah, so pa fajn, sploh če letiš dalj časa.
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:17:46
|
|
|
|
kofetek2010
|
A da ti jih v Sloveniji kupim in ti jih pošljem pa ne bi šlo? če jih hočeš me pol poSkype-j
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:28:29
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 A da ti jih v Sloveniji kupim in ti jih pošljem pa ne bi šlo? če jih hočeš me pol poSkype-j Bom pogledala te dni po naših lekarnah, ker so založene tudi s stvarmi kot slovenski sanolabor. Če ne bo, se bomo že kaj zmenli. Zdaj vsaj vem kaj naj iščem Zakaj pa me tepeš, maš žutu minutu
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.