Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 13:28:48
|
|
|
|
Mišni
|
To so take proti krčnim žilam. Kakšen medisan jih najbrž prodaja.
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 13:48:04
|
|
|
|
Hope2
|
Hm, ne živim v Sloveniji, medisan odpade. Torej to ni isto in je najbolje, da v lekarni povprašam. A kdo ve kak se po ingliš reče
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 13:52:46
|
|
|
|
Mišni
|
Poglej, v tem linku je opisana ena raziskava o kompresijskih nogavicav v angleškem jeziku. Jaz ne morem dpf odpret, ker nimam akrobata, ampak ti boš pa najbrž lahko. Tam si preberi, kako se temu reče angleško. http://www.nogavice-cep.si/dejstva.html
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:06:19
|
|
|
|
Hope2
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:16:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
v sloveniji jih ziher dobiš v sanolabor prodajalnah, so pa fajn, sploh če letiš dalj časa.
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:17:46
|
|
|
|
kofetek2010
|
A da ti jih v Sloveniji kupim in ti jih pošljem pa ne bi šlo? če jih hočeš me pol poSkype-j
|
|
|
|
RE: Elastične hlačne nogavice 16.6.2008 14:28:29
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 A da ti jih v Sloveniji kupim in ti jih pošljem pa ne bi šlo? če jih hočeš me pol poSkype-j Bom pogledala te dni po naših lekarnah, ker so založene tudi s stvarmi kot slovenski sanolabor. Če ne bo, se bomo že kaj zmenli. Zdaj vsaj vem kaj naj iščem Zakaj pa me tepeš, maš žutu minutu
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?