|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.2.2005 16:53:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj zdaj s plavanjem?
22.2.2005 16:59:02   
tinica
Jaz tudi pravi, da rajši ne. Saj veš kako je glede čistoče bazenov, da je veliko :pujs:.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj zdaj s plavanjem?
22.2.2005 17:13:44   
Anonimen
Bolje če ne, ker si v nosečnosti bolj občutljiva in z lahkoto nabašeš kakšno vnetje. Malo pomisli, koliko jih je takih, ki se bogve kje valjajo preden gredo v bazen, mnogo jih lula v bazene, so neumiti...

A sem te odvrnila?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj zdaj s plavanjem?
22.2.2005 17:29:16   
Meceno
Jaz sem vseeno šla , malo mi je žal , samo kaj ko uživam ko plavam , se savnam ,....še kakšna masaža ,....:bravo::bravo:
G.mi je rakla da savna ni dobra zaradi pospešenega utripa srca , nosečnicam je slabo , ...
Za bazen pa da voda ni nikjer 100% čista in da je vsaka njena nosečnica še vedno prišla z vnetjem .

Odločitev je pač tvoja koliko si upaš tvegat , mene mami tolaži da včasih .....bla, bla ,...., zato jaz vseeno grem , ker mislim , da bazene morajo vzdrževati oz jih bolje čistijo kot včasih ,mogoče so malo preveč klorirani , moje mnenje pač .

Lp :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj zdaj s plavanjem?
22.2.2005 18:33:43   
anajmad
Jst sem pri prvi plavala vključno do 7.mesca v bazenu(ker sem bila pozimi noseča)v Strunjanu 2x tedensko.Nič mi ni škodilo.Mi je takrat rekla g.(Dr.Blejec),da je čisto prav,ker je morska voda.Tudi drugič sem plavala v morju,skoraj do poroda(6.mesec)pa sem se kr v redu počutla.Ne vem,bilo je že veliko napisanega o tem.Terme odsvetujejo,priporočajo pa morsko vodo.Jst,ki sem iz primorske,se mi Strunjan zdi še najbolj čist,o ostalem boljše,da ne govorim:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Mi pa zdej trenutno zelo pomaga Dobrna(ker imam miome)in tudi po laparo mi je svetovala,da naj kr grem nekajkrat tja.
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj zdaj s plavanjem?
22.2.2005 18:53:30   
Lunca1
Jaz sem plavala v toplicah.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj zdaj s plavanjem?
22.2.2005 21:10:25   
beba76

Sem v 35. tednu in sem se pravkar vrnila iz bazena v Radencih. Bilo je božansko!!

Včeraj sem dr. Pušenjaka vprašala za mnenje, pa mi je odgovoril, da lahko grm, le da naj si zmerom, ko pridem iz vode, dam gor suhe kopalke. To pa zaradi tega, da bi opazila, če bi mi slučajno začela odtekati plodovnica.

Odločitev je seveda tvoja! Jaz nisem panik in sem šla, pa mi ni niti malo žal...zaenkrat...;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj zdaj s plavanjem?
22.2.2005 21:57:55   
Petra P.
Meni so rekli, da lahko, če le ni izrazito topla voda in da naj se izogibam bazenov in toplic v stilu Čatež, ker je tam taka gneča, da je večja verjetnost, da je voda onesnažena. Še 3 tedne pred rokom sva bila z mojim v Radencih in sva prav uživala. Je bilo vse brez problema. Ampak jaz nisem občutljiva za vnetja. Če si, pol raje 3x premisli.

Sicer pa je v LJ na Kodeljevem v bazenu prav termin za nosečnice - takrat je menda bolj čista voda. Če nisi iz LJ, pa se pozanimaj na kakem lokalnem bazenu.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj zdaj s plavanjem?
23.2.2005 9:28:53   
TVN
Meni je moja G rekla, da je plavanje posebej za nosečnice na Fakulteti za šport v Ljubljani (še nisem preverjala). Absolutno pa mi je odsvetovala bazeni Tivoli! Terme niso priporočljive (previsoka temperatura, bakterije), morska voda pa je o.k.
Ima kdo izkušnje z Žusterno in čistočo vode tam?

Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj zdaj s plavanjem?
23.2.2005 9:45:04   
zvezdyca
ne vem za čistočo vode, ampak delam z otroci in sem jih včeraj peljala tja na plavanje, in je notri tako vroče, da mi je bilo od tega ful slabo, tako da mi ni preveč všeč...

Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj zdaj s plavanjem?
24.2.2005 15:31:04   
tejč
Vekica, kolk si dala za mesečno karto?

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......