|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko na recept!??!
22.2.2005 16:45:11   
urši*
Ali katera ve, zakaj se ponekot dobi mleko na recept, ponekot pa ne? rodila sem v mb, doma pa sem v sg, pred kratkim sem govorila z prijateljico, ki je bila z mano v sobi po porodu in je iz mb, pa mi je rekla, da ona dobi mleko na recept (4 pakete na mesec)! pr nas v sg,pa se ga ne dobi na tak način, razen, če si socialno ogrožen (hvala bogu, da ga dobijo vsaj tisti)!ampak, res me zanima zakaj :hudicek: so take razlike med občinami.nekje sem slišala , ad to plača občina!! ne vem???
veste mogoče ve kaj o tem????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mleko na recept!??!
22.2.2005 16:56:01   
tinica
Jaz sem tudi iz SG, pojma pa nimam a dobiš mleko na recept.Jaz vem, da mleko na recept dobijo tiste ki imajo dvojčke ali pa socialno ogrožene. Morda je imela ta kakšne druge probleme, da ni mogla dojit.Res pa so velike razlike od občine do občine. Nekater občine dajo ob rojstvo otroka tudi nekaj denarja. Samo pri na sjaz tega nisem zasledila.

Lp

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mleko na recept!??!
22.2.2005 17:04:42   
HuAnita
... nekaj tednov nazaj je bila debata, menda nekatere občine res dajo vsaki ženski denar za mleko. Pri nas tudi žal ni tako... Sicer ga še ne potrebujemo, ampak dinarčki pa bi prav prišli za kaj drugega...;)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mleko na recept!??!
22.2.2005 17:20:17   
SISI25
Jaz imam dvojčke in prvič slišim da bi dali mleko na recept. Bi mi pa zelo pravprišlo, saj gre tu še in še denarja.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mleko na recept!??!
22.2.2005 17:20:45   
Blink1
Ja, v MB se mleko dobi do 6 meseca, ampak tudi za socialno ogrožene

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mleko na recept!??!
22.2.2005 18:10:36   
Willson
Mleko za dojenčke ne plačuje zavarovalnica, ampak občina. In ,če tista občina v kateri sta z :duda prijavljena ne namenja za mleko denarja, ga ne moreš dobiti. Vem, da MB občina namenja denar za mleko za :duda: do 6m starosti, ostale občine iz okolice pa do 4m starosti. Vem pa tudi, da mleka ne dobijo na recept tisti, ki so iz občine Lenaret in Ljutomer. Ponavadi je tako, da je to mleko na recept namenjeno za :duda: iz socialno ogrožeih družin ali pa kadar gre za zdravstvene težave :duda:, takrat mislim, da lahko dobivajo hrano na recept celo do 18 m. Je pa tako, da je vse odvisno od pediatrov, eni pišejo vsem hrano na recept, eni pa se striktno držijo navodil in jo pišejo le tistim, ki jim res pripada. Vem, pa tudi, da se občine pritožujejo in celo grozijo, da bodo naspoh nehale plačevati hrano, ravno zaradi tega ker nekateri Dr. pišejo hrano kar vsem in se jim zdi, da porabijo preveč denarja. KAKŠNA SRAMOTA, da jih ni sram! lp

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mleko na recept!??!
23.2.2005 8:50:00   
PIAF
Ni za socialno ogrožene - čisto vsi dobijo na recept!!! V MB mislim.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mleko na recept!??!
23.2.2005 9:50:44   
Willson
Ne ne dobijo čisto vsi. 1oo% je tako, kot sem napisala. Vem, pa tudi, da so pediatri Novembra 2004, dobili od občine MB dopis , da bo le ta nehala plačevati, če se bo še naprej pisalo recepte vsem:duda:. Saj pravim, odvisno od DR. Vem, da dr. Dovnik ne piše. Me pa zanima k kateremu pediatru, vidva z :duda: hodita. lp

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mleko na recept!??!
23.2.2005 11:06:05   
Pi-kica 1
V Slov. Bistrici je na recept za vse otroke do dopolnjenega 4. meseca starosti. Včeraj dobila, pa sploh nisem rekla za njega. Zdravnici sem samo dejala, da tu in tam dodajam, pa je rekla, da mi recept pripada.
V Mariboru pa so nehali novembra pisati vsi recepte, ker se je ves denar iz proračuna, ki je bil za to namenjen za leto 2004, že porabil!

LP

Pi-kica

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?