|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečinice
22.2.2005 16:00:52   
Skorpija
Pozdravljene punce!

Mogoče se me kakšna še spomni - prejšnji teden sem se prvič malo v mešala v vaše debate, potem pa sem zbolela in preživela zadnje dni v postelji... Saj veste - čaj, juhice, lekadolčki, veliko knjig... Če katera rabi nasvet za bolniško branje - evo zakladnico idej, samo povejte!

Odovulirala sem že pred boleznijo in čez en teden pričakujem :hudicek:. Je pa zanimivo, da me boli maternica in da mi je malo slabo. Ta frišne nosečke (seveda vam ČESTITAM) a ste ve imele kakšne take probleme????

Midva se zdaj trudiva pol leta pa še brez uspeha, trenutno pa sem na Dabrostonih (jutri zadnji tabletki ta mesec). A mogoče ti vragci povzročajo take bolečine?

Hvala vam za kakšne predloge in eno lepo zasneženo popoldne!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečinice
22.2.2005 16:08:07   
mujcek
dabroston lahko marsikaj povzroča; pri meni je najbolj povzročal nabiranje kg:)-:)- Če pa je kriv za tvoje bolečine, pa nebi vedela; mogoče pa se telo pripravlja na :duda:????????:)-:)-

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečinice
22.2.2005 16:15:56   
Skorpija
NABIRANJE KG????????? Pa kaj res ni ene tablete na tem svetu po kateri se človek ne bi zredil!?:zmeden:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečinice
22.2.2005 21:52:08   
Nyah*
A s tabo so se G. zaceli ukvarjat ze po 6 mesecih poskusanja? Kako pa to:zmeden: a ne cakajo ponavadi eno leto?:(?

Meni je rekel, da se bova po enem letu, ce mi ne rata :nosecka: :((zacela pogovarjati za naprej, za pomoc, terapije,...:((

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečinice
23.2.2005 14:09:05   
Skorpija
Ženskice lep pozdrav!

Hja, jaz imam res fajn ginekologinjo. Ko sem pred 4 leti nehala jemati KT mi je takoj delala UZ in me potem poslala na HSG - to sem opravila lani spomladi in hvala bogu je bilo vse OK. Ker imam zelo dolge cikluse mi je zdaj dala Dabroston, če pa do konca leta ne bo nič bova šla oba naprej na preiskave. Torej res - kar se tega tiče je moja G špica!!! Moje bolečinice se pa zdaj žal razvijajo že v zelo predmenstrualne, samo še vedno mi je slabo.

Držim pesti vsem in čimveč:sloncek::sloncek::sloncek:

Aja, BT si pa ne merim (a se to meri?), ker zaenkrat še vztrajava na sproščenem:sloncek:vsak dan - ne glede na vreme:)-

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?