|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sonček
22.2.2005 14:59:28   
lin
A mogoče katera ve kako je z nakupi pri spletni trgovini sonček?Namreč zanima me(no za eno frendico)če ti stvar-voziček ni všeč a jo lahko vrneš in dobiš denar nazaj?Namreč ta voziček se da kupit samo na spletni trgovini nimajo pa ga v nobeni trgovini da bi si ga šla prvo ogledat v živo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sonček
22.2.2005 15:27:25   
Tinca7
Kakor vem, lahko vse vrneš. Sigurno, saj je zakon, da lahko vsako stvar vrneš po 8 dneh (mislim, da je 8).Samo poštnino ti verjetno zaračunajo.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sonček
22.2.2005 15:56:34   
rozi81
To je del sporočila ki sem ga dobila od Sončk ko sem naročila voziček pred tremi dnevi.

LP S:nosecka: in :duda:

Vračilo blaga:
Spletna prodajalna Sonček zagotavlja 30 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga.

Nakup brez tveganja:
Če z nakupom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, lahko v tridesetih dneh vrnete naročene artikle, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail soncek@soncek.si, blago pa vrniti v nadaljnih 15 dneh.

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, zgoščenke, knjige in potrošni material, če so bili odpakirani iz originalne embalaže.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sonček
22.2.2005 15:58:38   
lin
rozi sej glih sem mela slučajno malo več cajta pa sem malo prečekirala in si vse prebrala,vseeno hvaal.
V kolkih dneh pa dobiš voziček?katerega pa si naročila?Kolegica gleda pp p3

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sonček
22.2.2005 16:20:17   
rozi81
Nimam pojma v kdaj ga dobim. Imam šele junija rok sam sem naročila rdečega Quinny Speedy SX pa je baje zaradi barve mal za čakat, pa še lupinco od maxi-cosi Cabrio. Tako da se mi niti ne mudi ker baje v BC morš čakat za določene barve oz. če se naroči voziček tudi 2 meseca tako da ko bo, bo.

Drgač pa če se pokliče ke je Jani ful prjazn in vse pove kdaj bo in če imajo na zalogi, če se kolegici mudi. Drgač pa je fajn za prevzem kar ke jit da pogledaš če je vse ok oz da ni kaj polomljeno. Vsaj jaz sem tako naredila.

LP S in :duda:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sonček
22.2.2005 19:07:27   
lin
rozi81 ful hvala,ja njej se malo mudi no sej ni blema če so prijazni po telefonu ane!
pa pa pa srečno,pa zeloooooooooooooooo dobra izbira vozička mi imamo tudi Quinnyja freestyle 3xl,pa avtosedež tudi maxi-cosi.fuuuuuuuuul zadovoljni.Barva ta rdeča tudi mega:bravo::bravo::bravo:no mi imamo viola:)-

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sonček
23.2.2005 7:45:31   
bobek05
ojla lin,

Mene ful zanima nakup vozička Quinny Freestyle 3XL (sem se celo že dogovarjala s tem g. iz Sončka). Malo sem kolovratila po trgovinah in čeprav tega modela ni nikjer v MB, imajo pa v Baby Centru Quinny Formulo - Seveda mi je vseeno za tiste vzmeti, ugotovila pa sem, da je voziček blazno težki (cca. 15 kg) in da je tudi zložen dokaj velik (jaz imam Škodo Fabio in ne vem kako bi tak voziček sploh spravila v avto). A mi lahko napišeš kaj več o te vozičku....? Kako ga ti nosiš okrog in kako težko ga je spravit v avto ipd.?

Hvala...:kuza:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sonček
23.2.2005 16:07:57   
lin
Jaz mam ja freestyle 3 xl in je lažji kot formula.
Prijateljica ga ma(formulo) pa je razlika že vozit mojega ali njenega.
Mi smo ful zadovoljni z njim mi je pa tudi formula ful všeč samo malo draga ne!
Veš mi imamo Dobloja tako da z prevozom ni blema ker ga nikoli nesklapljam samo ga kr celega zapeljem not,sem pa ga že probala dat v puntota insem ga stlačla no če se potrudiš gre lepo,sej če greš v trgovino ti morajo omogočit da probaš če ti gre v avto,pa ne jih poslušat kakšen avto pa mate ne negre ker ni rs v puntota naj nebi šou pa gre,no obrnjen pokonci,polica dol.ma gre.
če te kej več zanima piši na privat rade volje pomagam ,lahko pa si ga tudi ogledašv našem albumu

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.