|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČEVKE..... ****!!!
22.2.2005 13:24:49   
tanaja*
Nas prestavljam malo višje...

No, pa je ena nosečka manj med nami in se že carta s svojim sončkom9nebesa:bravo:. Dolina, še enkrat čestitke:bravo::bravo::bravo:!

Moarm priznat, da ko sem včeraj videla, da je Dolina rodila, me je zagrabila totalna panika:ups:. Moj dragi me je moral v tem snegu peljat na banko plačat vse položnice, dvignit denar in popoldan it z mano v šoping. Hrane sva nabavila za tri mesece:)-:)-:)-, da ne bosta z Žicgom lačna, ko me ne bo:)-:)-:)-.
Danes se panika nadaljuje: sterilizirala sem dude, flaške in prsno črpalko, sestavila posteljico in jo postlala, oprala 3 stroje cunj (da bosta imela kaj za obleči:)-:)-:)-), sedaj pa sem sredi priprav torbe zame in za :duda:... Mislim, čist se mi je utrgalo, kaj pravite8):)-:)-8)8)?
Ful sem živčna in od vsega letanja me tako boli hrbtenica, da bom znorela.
Danes grem še k frizerju in kozmetičarki, pol sem pa resnično čisto vse pripravila do zadnje pikice:bravo:!
Strah me je pa takooooo punce moje, da se že sama sebe bojim:)-:)-:)-:)-...

Uf, je kar lažje ko sem iz sebe spravila...

In kako ste kaj ve :rozica:? Se kaj sankate? Uživate v snegu? Jaz prav nič, ker ne maram snega:grrr:.

Se še kaj beremo...

Papa, od panične tanaje*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MARČEVKE..... ****!!!
22.2.2005 13:32:58   
Tiamo
Tanaja sej bo, ne delaj panike...ni se ti utrgalo, pač gnezdiš :bravo::bravo:.

Zakaj boš šla k kozmetičarki? :zmeden:

Jaz pa čist uživam v snegu, k sem doma in ga gledam čez okno. Danes sem nasula zrnja na balkonsko polico in potem sem imela cel živalski vrt ptic na balkonu, zdej sem čist jezna :grrr:, ker so mi vse pokakal.

Se tipkamo..

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MARČEVKE..... ****!!!
22.2.2005 14:22:22   
Suzi*
Uf, Tanaja*, tebi se pa res dogaja. Ne morem verjet kako si delavna. Mene bi že zdavnaj pobralo. :)-

Ti se kar lepo pomiri. :angel::rozica: Boljš je, da bo čimprej mimo in se bomo kmalu cartale z :duda:. Pri Dolini je od začetka, ko ji je odtekla voda, trajalo samo 4 ure, pa je blo. A ni to krasno. :bravo::bravo: Takega poroda si verjetno vsaka od nas želi. 9nebesa9nebesa

Sem se pa tudi jaz odločila, da danes pripravim torbe. :)-:)- Tudi mene je Dolina mal zbudila iz zimskega spanja. :)- Druge stvari pa večinoma itak že imam pripravljene.:bravo:

Mene je edino strah, zdaj ko je tale sneg, da bo moj dragi moral kje po kakšnem snežnem metežu letet iz službe domov (iz LJ v NM)... Sem ful vesela vsak dan, ko pride domov, da je v bližini, če bi se bebica odločila prit ven.

Jaz tudi tale snegec od znotraj, s toplega gledam. Ven me pa kar ni volja it... Če bi bil sonček, potem ja. :(

za vse marčevke :rozica::rozica::rozica:

lp, Suzi, še 10 dni:sloncek:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MARČEVKE..... ****!!!
22.2.2005 19:01:20   
mala maja
Joj jaz sploh misem mogle verjeti ko sem prebrala da ej Dolina rodila:bravo::bravo::bravo:.

Jaz bi tudi šla, sem že vsega naveličana in sita. Zakaj pa mene mučijo samo lažni popadki in se nič ne zgodi. :((:((:((:(( Mi je danes soseda dala jeneževe žbice, baje pomagajo pri popadkih. :zmeden::zmeden: Pa ne vem a najskuham kompot ali ne????

Upam da me danes ne bo preveč mučila :duda::duda: doma. No naj samo naj se popadki začnejo zares in da bomo šli rodit.:bravo::bravo: :((:(( pas nič ne kaže na to.

Ja bo treba čakat še 14 dni.:(:(:(

Punce ve ste vse tako pridne, jaz pa se samo prekladam iz sedežne na posteljo in nazaj , pa sama sebi se smilim. Kako so mi lahko zdravniki tako zagodli :hudicek: in mi prestavili rok za cel mesec. Jaz sem že tako neučakana, Komej čakam da vidim malega :duda:.

Aja še eno vprašanje izven.
Glede na to da ste vse ljubitejice :kuza::kuza::kuza:, ima katera idejo kako našedva :kuza: razposajenca utišati. Kajti ponoči v pesjaku grozno lajata na sosedove :muca::muca:.

Lp mala maja

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MARČEVKE..... ****!!!
22.2.2005 19:45:33   
morskadeklica
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOST MAM!!!

Punce:rozica: jest sm tko tečna in sita vsega skupaj, da to sploh ni res. Jutri mam spet ctg, sam po moje spet ne bo nič. :duda: je živahen, popadkov ni...
Najrajš bi šla kar rodit:). A ktera kej ve, kaj je Dolina počela, da nas je prehitela:)-:)-:)-:)-?

Mimogrede, kje je Spacey:zmeden:, nič se ne javlja, pa je bila ponavadi najbolj zagreta.

No tolk da sem mal pojamrala, pa se beremo spet jutri. Aja, mala maja, glede :muca: in :kuza: kriza. Ne vem kaj bi ti napisala. :muca: so pač aktivni ponoči (tudi naš ponavadi začne ponoči, čez dan pa spi).

No lepo se mejte, se beremo jutri!

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MARČEVKE..... ****!!!
22.2.2005 21:21:27   
rainbow
Joj, kako vas čisto razumem! S tem trebuhom se okoli prekladat, to je že res grozno.

Ampak, saj bo, še prehitro minilo, potem pa bodo druge skrbi in težavice, pa tudi čudoviti trenutki9nebesa9nebesa

Ja, Dolina je res dokaj hitro rodila :bravo: upam, da bo tudi z nami ostalimi tako.

Moram po pravici povedat, da tudi jaz že komaj čakam, da lahko vse pripravim, vključno s hrano in vsem, ampak se mi zdi zdaj ne vem kaki nakup delat, potem pa še tri tedne ne bo nič. Ali pa da bi kaj pripravila in zmrznit dala, se mi sploh ne da.

Ko Lia opoldne zaspi, še komaj skuham kosilo in se za par minut vležem, da sem potem sposobna še popoldan preživet relativno okretna.

V glavnem, lep večer še želim, mirno spančkajte9nebesa9nebesa

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MARČEVKE..... ****!!!
23.2.2005 10:18:44   
@
Hello, moje okroglike! ;)

Evo, tudi Afna je končno na porodniškem dopustu in se vam samo čudi in čudi. Vse ste že ful ready, jaz pa se komaj spravljam k pripravam in ugotavljam, kaj potrebujemo za našega žabija. Pa še avta nimam, ker mi je akumolator crkno, da bi lahko po trgovinah laufala....:grrr:

Sicer je res, da imam rok na koncu marca, ampak vseeno me je stisnilo, ko sem videla, da enim gre že zares. Tri tedne prej ni nič nenavadnega, če pride :duda:... In se zamislim, da je lahko naš Tim tukaj že čez 14 dni, mami pa še tako nepripravljena...

Sicer sem še kar ok. Spim, jem, nič ne telovadim... skratka, dobro mi gre ;) Naročila sem si nov filmski kanal (HBO) in se že dva dni aktivno preobračam iz hrbta na bok in nazaj! ;)

O strijah, kilogramih, čokoladi ipd pa ne bi izgubljala besed... :)-:)-:)-

papa, Afna

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MARČEVKE..... ****!!!
23.2.2005 10:52:32   
Soncnica
Hoj punce!!

Vidim, da ste vse v nizkem startu!;). No ja, jaz imam malo več časa, ampak to niti ne pomeni, da nas :duda: ne more prehiteti:). Zdaj imam v planu, da bom dva dni likala, nekaj moramo kaupiti še v Baby centru in v lekarni.

Koliko tetra plenic ste nabavile? Sej to so tiste brez trakcev, ki so zložene na tetra pleničko, a ne?:ups:

Mojemu dragemu se nič ne mudi; moral bi še sestaviti košek in urediti voziček, pa nič!:(. Ne vem no! MIslim, da računa na to, da bo itak imel še 3 dni časa, ko bom v porodnišnici.

A je šla katera v Avstrijo po kapljice proti krčem? Baje se priporočajo D 3 kapljice.

Pocartajte se!!:rozica:

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MARČEVKE..... ****!!!
23.2.2005 12:13:58   
tanaja*
OOOOOJLAAAA!

No, danes sem pa precej boljše volje, ker imam vse porihtano:bravo::bravo::bravo:!

Tia74, ker mi zatekajo noge, ne morem obuti nič drugega razen flyflootk. In mi pete mal ven gledajo:)-:)-:)-. Posledica tega (in teže :)-:)-:)- ) je, da se mi na petah naredi suha koža,ki še dodatno razpoka in, ki me grozno boli. Tako moram na 6 tednov hodit h kozmetičarki to odstranjevat:((:((:((. Pol je pa v redu za par tednov. Ne smeš pa tega delat pogosteje kot na 6 tednov, ker drugače še hitreje dobiš nazaj.

Pa k frizerju sem šla, imam novo frizuro (zdaj spet puščam dolge lase :bravo::bravo::bravo:). Se ful bolje počutim, ker sem vsa sexi:)-:)-:)-....

In kako ste ve :rozica::rozica::rozica:?

A veste kaj me zanima... kako zgledajo lažni popadki? A katera ve:zmeden:?

Spacey je v redu, samo noge ji zatekajo in težko sedi pred računalnikom. En šopek :rozica::rozica::rozica: za njo.

Pa za vse ostale tud :rozica::rozica::rozica:!!!

Papa, tanaja* (še 7 dni!!!)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MARČEVKE..... ****!!!
23.2.2005 14:20:28   
Suzi*
Cau!

Sem imela ravno en ekspresni pogovor z Dolino, ker je potem njena Zoja ravno začela jokcat. Dolina je slišat ok, ima pa malo problemov z dojenjem. Delajo se ji vozli, pa prsa jo bolijo, Zoja baje namesto da bi vlekla, pridno pančka. :angel::)
Jo pa zanima, s čim so v šoli za starše umivali bebiko. Meni se zdi da s tistimi krpicami, kjer gre roka noter. :zmeden: ...pa z vatko.
Uglavnem Dolina je rekla, da v porodnišnici vse delajo z enimi krpicami za enkratno uporabo pa jo zanima kaj bomo me doma uporabljale, ker mora še nabavit. Torej marčevke, pomoč!!!!

Jaz pa po starem. Včeraj sem imela milijon telefonov in obiskov, sem bla potem zvečer tako zmučena, da sem danes spala do pol enajstih. :muca::muca: :)-:)- ...kolk je blo fajn!!! :bravo: Se pa nič ne dogaja, še ka čakam in čakam....zdaj ko je Dolina že rodila, mam občutek, da bo kar vsak čas treba letet, pa v bistvu lahko da sploh ne bo še takoj. :(:( Tole čakanje je res za ponoret! :(

Tanaja*, mene tudi zanimajo tile lažni popadki. G mi je rekla, da so v bistvu zelo podobni pravim, samo da niso v točnih časovnih razmakih. Razlika je samo ta, da so pravi vedno pogostejši in močnejši.
Meni se zdi, da jih občasno imam, :zmeden2: nisem pa sigurna. Zgleda tako kot bolečina pred menstruacijo, eno rahlo zvijanje v spodnjem delu trebuha, pa bolečina v križu in špikanje nekje spodaj. A je to to? Se še kateri na tak način dogaja?? Pri meni to traja kakšne pol ure v nesorazmernih intervalih, potem pa čist mine. :zmeden::zmeden:

Pri nas je spet začel padat snegec.....

pozdravček vsem! :rozica::rozica::rozica:

lp, Suzi* (še 8 dni) :sloncek:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MARČEVKE..... ****!!!
23.2.2005 16:43:03   
eva1
No pa se vam javim še jaz na kratko!
Cele dneve samo poležavam, nč se mi ne da, samo spala, spala, spala bi!
Ja v porodnišnici že umivajo s tistimi brisačkami za 1x uporabo, doma pa pomoje lahko na začetku z vatko, pol pa z onimi rokavičkami:zmeden2:-no vsaj tako bom jaz!
Ja moja kolegica, rodila 1 teden nazaj ima tut tašne probleme z dojenjem, prsi bolijo, pa mali sredi dojenja zaspi...uglavnem pravi da bo vsak čas prešaltala na prilagojeno mleko, ker se potem mali skoz zbuja(na pol ure), ker med obrokom ne poje dovolj! Ma to je res kriza...upam, da nam bo vsaj malo to prikrajšano!
Evo pri nas je spet začelo snežiti-punce še mraz bomo imele in sneg, pa smo mislile, da bo vsaj malo bolj toplo, ko bomo rodile!
Tile lažni popatki pri meni izgledajo tako, da me fajn privije, najprej v sp. delu bušija, pol pa proti zg delu, pol pa začne pojenjat! Včasih kakšen večer jih imam ful-kr naprej, kašn dan pa niti enga! Sam bolijo pa že tile ta lažni, kako kaj potem oni ta pravi!?

No jutri imam spet pregled, pa CTG, pa bomo vidl, če sem se še kaj odprla, pa kako kaj s popatki kaže! Upam samo, da bo vse ok s vodo in krvjo, pa s pritiskom, da ne bom spet v bolnici pristala!

Lp, Eva 36t in :duda: Luka

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?