Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HURGADA ali SHARM EL SHEIKH 13.6.2008 14:30:11
|
|
|
|
Balonchy
|
Osebno meni je bilo lepše (če lahko tako napišem) v Sharmu... Sam tut Hurgada ni "slaba"...
|
|
|
|
RE: HURGADA ali SHARM EL SHEIKH 13.6.2008 14:33:46
|
|
|
|
mimikimi
|
Poglej malo na ta horum pa se boš mogoče lažje odločla. http://sharm.mojforum.si/
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2008 14:47:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: HURGADA ali SHARM EL SHEIKH 13.6.2008 15:10:56
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska definitivno Sharm ali pa Dahab. Se strinjam, Dahab imava v zelo lepem spominu. Sej Hurgada tudi ni bila tolk švoh, samo takrat, ko sva bila midva tam so še zelo velik gradili. Smo se pa z ladjico odpeljali na en prekrasen otok.
|
|
|
|
RE: HURGADA ali SHARM EL SHEIKH 13.6.2008 19:58:03
|
|
|
|
Dashenka
|
Definitivno Sharm. Samo da ne bi šla tja poleti, je namreč hudo prevroče.
|
|
|
|
RE: HURGADA ali SHARM EL SHEIKH 13.6.2008 22:07:25
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: daga11 kje je lepše in kje je lepše morje oz. plaže.... Če greš v Šarm el Šejk je bolj pomembno vprašanje kateri hotel, ker moraš izbrat takega, ki ima dostop do koralnega grebena. Brez tega je dopust enostavno dolgočasen. Ko enkrat zaplavaš v morje med ribice vidiš, da je to tisto v čemer se Rdeče morje razlikuje od Sredozemlja. In če nisi ob koralnem grebenu zamanj čakaš nanje.
|
|
|
|
RE: HURGADA ali SHARM EL SHEIKH 14.6.2008 18:35:56
|
|
|
|
goa
|
Jaz pa nimam preveč rada "turizma" zato mi je bolj všeč Hurgada. Tam si res med domačini. Najin hotel je bil res med hišami domačinov in jaz sem tam prav uživala. Rada imam novo, nove kultute, navade... In to najlažje dobiš če si z domačini. V Sharmu pa so domačini samo zaposleni. Ne vidiš pa jih kako živijo. Plaže in morje pa je v obeh primerih ok. Če bi šla na izlet v Luxor se ti definitivno bolj splača iti v Hurgado, ker je izlet preko agencije do tja veliko cenejši kot iz Sharma. Kairo pa mislim, da je približno enako oddaljen.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?