Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 13:44:55
|
|
|
|
Kris
|
Neva, zanimiv ples in vzkliki tudi. Upam, da bodo učinkovali. Držim pesti :miska:
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 13:46:36
|
|
|
|
žlička
|
jaz imam doma dva huda :kuza::kuza: pa se kej dost ne ozira na njiju, bo pomoje kar ples treba odplesat:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 13:49:02
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj a ste slišale po radiu.So opazili več :hudicek:po celi Sloveniji,ki so zaradi neznanega razloga bežale!!!:)- Punce mislm da je uspelooooo!!!! Jest tut plešem,pazte umaknte se da ne bom ponesreč keri kej odsekalA!!!!aauauauauauauauaaaaai :)-:)-:)-:)-:)- borovnička pišuka maš dobre ideje:)-:)-:)-
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 13:51:19
|
|
|
|
Kris
|
Torej, izgon je uspel. Moramo počakati, da se ne bodo :hudicek: katere uspele zamaskirati in pritihotapiti nazaj. Punce, oči na peclje. Vsak izsedek nemudoma pijaviti, ker bomo to tretirale kot kaznivo dejanje - sledila bo ponovna obsodba in nato ..... :nosecka:
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 13:51:42
|
|
|
|
žlička
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: me plesalke:bravo::bravo:
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 13:54:45
|
|
|
|
borovnička
|
:)-:)-:)-:)-:)- so bežale a ne :)-:)-:)- plesat bo treba do konca mesca, pa bomo pol vidle, če nam je uspelo. joj pupe moje, pa ne smemo pozabt na :sloncek::sloncek::sloncek:. S tem ji bomo tud preprečle.:bravo::bravo::bravo::bravo: Morajo bit tud ateki mal aktivni, ne samo me. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: andrejka, midve bova lohk še u živo enga zaplesale drug teden :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 14:02:08
|
|
|
|
anadejka
|
:bravo::bravo::bravo:jaaaaaaa:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 14:11:19
|
|
|
|
čveka
|
Jst pa ne bom sam plesala, bom še kaki duhovni obred opravla zraven;)
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 14:15:27
|
|
|
|
borovnička
|
čveka, če misliš, da bo pomagal, ti kar. v boju proti :hudicek:tečki rdečki ni nič prepovedano! :)-:)-:)-
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 14:37:19
|
|
|
|
wawa
|
:sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- so me rej klicali iz zavoda za imigracijo iz Avstrije, pa os rekel da smo jim fullll težav z rdečkam povzročile....juh zdaj nimajo kam dat....:sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 14:38:04
|
|
|
|
wawa
|
:)-Se opravičujem za slovnične napake, sem malo zmatrana od plesa:)-:)
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 14:38:05
|
|
|
|
wawa
|
:)-Se opravičujem za slovnične napake, sem malo zmatrana od plesa:)-:)
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 15:03:45
|
|
|
|
Urša76
|
ahoj, pupe moje! jaz sem pa mal prepozna za bojni ples... vč. je prlezla... vam vsem pa GOOD LUCK, da je ne bo... ursa
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 15:39:57
|
|
|
|
Skye
|
Če me ne bi obiskala ta :hudicek: gripa je tud jaz ne bi pričakovala 05.03, tako pa je ta tetka gripa porušila vse moje plane, ampak to še ne pomeni, da ne bom pomigala za vas, da vas ta :hudicek: od M ne obišče;) :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo: :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::sloncek::bravo:
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 15:47:00
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz bi vam tudi rada s plesom pomagala. :bravo::)-:bravo: A me sprejmete, sem bolj slaba :ups:. Pa sej imamo Emamair. :love::love: cmokec
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 15:56:49
|
|
|
|
Andy13
|
Punce, tudi jaz bi se vam rada pridružila pri indijanskem plesu. M bi že morala priti in bom kar plesala, da je sploh ne bo. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 16:04:44
|
|
|
|
mujcek
|
ti kar lepo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa izogibaj se Avstrije:)-:)-:)-
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 16:15:08
|
|
|
|
naja78
|
jaz tudi.:bravo:plačam dvojno.
|
|
|
|
indijanski ples proti tečki rdečki 22.2.2005 21:27:00
|
|
|
|
buškica
|
jaz tudi:sloncek:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kr nekikhurdeA se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?da (
46%)
ne (
41%)
ne vem (
13%)
Število vseh glasov: 425Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!