|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojke so kar izpuhtele - pomoč
22.2.2005 11:03:59   
ANJA5
Pozdravljene,
Zgodilo se mi je točno to - izpuhtele so!!
Še en teden nazaj so bile polne, velike, kot da že polno dojim..no in zdaj - nič!:zmeden2:
Povešene so in na otip čisto mehke - kot da so prazne. Res mi ni jasno kaj se je čež noč zgodilo.
A se kateri sanja kaj se jim je zgodilo?
Po moje bi mogle biti zdaj največje al ne?

:nosecka:Anja 32 tednov
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.2.2005 11:32:12   
Anja
Po moje maš zdaj malo pavze pred velikimi baloni (telo ti je dalo malo počitka :)-) pol malo pred porodom pa boš dobila duplo porcijo :)- :)- :)-

Takoj menjam :)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2005 11:33:27   
ANJA5
Ja upam, da je to in da ni kej narobe. Skoz do zdaj sem že bila navajena na balone zdej pa kar nič...

Srečno,:rozica:
Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2005 13:18:30   
darjatimci
Ja tega pa še nisem šlišala,mislim,da bi morale ostati iste,to se ponavadi zgodi po končanem dojenju pa še to gre bolj počasi.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2005 20:51:39   
beba76
Jaz sem v 35. tednu, pa so tudi malo uplahnile... Saj pridejo nazaj - majo pač "leno obdobje":)-:)-:)-

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Idealna razlika med sorojenci.
пеперутка16

Kdaj imeti drugega otroka?

1 leto. (7%)

2 leti. (40%)

3 leta. (27%)

4 leta. (20%)

5 let. (7%)

6 let ali več. (0%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!