Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 12.6.2008 22:19:08
|
|
|
|
Magi*
|
razvlečena koža ne bo nikoli šla povsem nazaj. nekaj bo prinesel čas, nekaj lahko pomagaš z masažami, kremami in v kakem kozmetičnem studiu s kako napravico (nimam pojma kaj sedaj vse obstaja). čisto nazaj pa zelo razvlečena koža ne gre.
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 12.6.2008 22:20:08
|
|
|
|
kaya2007
|
če imaš odvečno kožo, ne bo šla stran s kremami...je pa takole na pamet težko govoriti..
|
|
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 12.6.2008 22:37:35
|
|
|
|
cmokec
|
Po dveh porodih imam zelo razvlečeno kožo in sem z vseh koncev sem slišala, da mi lahko pomaga edino nož. Zbiram pogum, da bi prosila splošnega zdravnika za napotnico za poseg, samo že naprej vem, da je ne bom dobila. Ker poseg ni iz zdravstvenega razloga, ampak zgolj estetski. Je pa tako moteče, da .... Samo samoplačniško je pa predrago. Vsaj zaenkrat. poseg se imenuje abdominoplastika
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 12.6.2008 23:11:02
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Po dveh porodih imam zelo razvlečeno kožo in sem z vseh koncev sem slišala, da mi lahko pomaga edino nož. Zbiram pogum, da bi prosila splošnega zdravnika za napotnico za poseg, samo že naprej vem, da je ne bom dobila. Ker poseg ni iz zdravstvenega razloga, ampak zgolj estetski. Je pa tako moteče, da .... Samo samoplačniško je pa predrago. Vsaj zaenkrat. poseg se imenuje abdominoplastika Imam isti problem in isto razmišljam kot ti.
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 12.6.2008 23:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
scasoma gre na bolje, ampak res pocasi, beri v letih .
|
|
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 13.6.2008 0:18:23
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Po dveh porodih imam zelo razvlečeno kožo in sem z vseh koncev sem slišala, da mi lahko pomaga edino nož. Zbiram pogum, da bi prosila splošnega zdravnika za napotnico za poseg, samo že naprej vem, da je ne bom dobila. Ker poseg ni iz zdravstvenega razloga, ampak zgolj estetski. Je pa tako moteče, da .... Samo samoplačniško je pa predrago. Vsaj zaenkrat. poseg se imenuje abdominoplastika enako. sem pa slišala kako poteka operacija in me je malce minilo. nasploh me misel na operacijo odvrača.
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 13.6.2008 8:44:38
|
|
|
|
robinzon
|
Kot pravi mič, gre počasi z leti nazaj, razen ekstremnih primerov. Imam znanko, katera je bila pred porodoma huda športnica, po porodu telovadila, veliko kolesarila, trebuh pa za zjokat, ampak to je res redek primer. Masaža in trebušnjaki sigurno pomagajo, samo traja, v enem mesecu se bolj malo pozna.
|
|
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 13.6.2008 9:57:57
|
|
|
|
aleksandra 78
|
Glede kirurgije ti jo ne priporočam !!! Ostane zelo grda brazgotina preko celega trebuha. Ta operacija je namenjena ekstremnim primerom, ki res morajo veliko kože odstranit. Kozmetični saloni imajo opcijo Vakumske terapije in aromaterapije. Zelo dobri rezultati. poišči salon ki ima AromaWickel aromaterapijo- ni točen naziv- švicarska kozmetika- izredno dobra. Pa kombiniraj z vakumsko terapijo trebuha in boš videla rezultate. Kolikor se da , se bo s tem uredilo.
|
|
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 13.6.2008 11:04:57
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon Kot pravi mič, gre počasi z leti nazaj, razen ekstremnih primerov. Imam znanko, katera je bila pred porodoma huda športnica, po porodu telovadila, veliko kolesarila, trebuh pa za zjokat, ampak to je res redek primer. Masaža in trebušnjaki sigurno pomagajo, samo traja, v enem mesecu se bolj malo pozna. ja, res je. v ekstremnih primerih.
|
|
RE: znebiti se kože na trebuhu 13.6.2008 21:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot pravi mič, gre počasi z leti nazaj, razen ekstremnih primerov. meni je slo full pocasi pa sem imela pred porodom raven in utrjen trebuh. niti zredila se nisem veliko. ogromno sem hodila, enako ogromno preplavala...pa se je trebuh utrdil nazaj s polzjo hitrostjo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?