Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:25:09
|
|
|
|
3T
|
Debate o avtosedežih sem že prebrala, ocene, mnenja, itd. zanima pa me, kje ga je mogoče najbolj ugodneje kupiti? Naj samo toliko omenim, da razmišljam o Römer-ju, Maxi Cosi-ju ali pa morda Recaru, pri slednjem mi je všeč lastnost od 9-36kg. Ker ga kupujemo za v avto dedija in babice sem razmišljala tudi o nakupu rabljenega, ampak dobrega seveda, ker mislim, da je pomembneje da je sedež varen, kakor pa povsem nov, pa seveda zato cenejši. Ker pa imamo v našem avtu integrirane otroške avtosedeže, pa se dosedaj s to tematiko nisem ukvarjala. Zato sprašujem vas po kakšnem nasvetu. Pomislila sem tudi na Ebay, se da tam dobiti kaj ugodneje? Hvala vam za odgovore in lp
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:27:37
|
|
|
|
*maja
|
Samo toliko v vednost, meni je včeraj prodajalka v BC rekla da bodo od sobote dalje v akcijo Maxi Cosi Prioriji za 109 EUR. Mi ga bomo sigurno kupili. ker ga rabimo še za v drugi avto in bo cena več kot ugodna.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:28:37
|
|
|
|
3T
|
Ma si pa hitra, pa dobra tudi, mi je informacija zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:38:06
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz sem pred kratkim videla neko akcijo v Mercator hipermarketu, tudi nekje okoli 100 € ... pa so bili videti kar konkretni
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 22:39:19
|
|
|
|
Lunc_a
|
na hrvaško trgovina turbo limač.Stanejo cca 100 evrov plus davek dol,pa profitiraš
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 13.6.2008 16:56:27
|
|
|
|
*maja
|
No če pa bo slučajno katera hodila v Avstrijo v Toysa potem je pa tam trenutno v akciji Concordov Trimax za ceno 95 EUR, smo bili ravno danes tam.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 14:03:09
|
|
|
|
TheAngel
|
SPS je mal izboljšan XP Lažja namestitev pa neke razlike v pasovih. Več jaz pri mojem doktoratu iz sedežv nisem našla Potem sem se končno le odločila... za Römerja
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 18:24:13
|
|
|
|
tinaaja
|
SPS je mal izboljšan XP ravno obratno bi rekla .. poglej na maxicosi.com poglej na o-baby.de , nas ima kar nekaj dobre izkusnje z nakupom tu. mi smo ravnokar kupili 9-36kg, cisto nov model od kiddyja - comfort pro. ampak ni ravno ugoden, je pa najboljsi na testih, enostaven za montazo (ker bo kot drugi AS v vec avtomobilih),..
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 19:21:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja mi smo ravnokar kupili 9-36kg, cisto nov model od kiddyja - comfort pro. ampak ni ravno ugoden, je pa najboljsi na testih, enostaven za montazo (ker bo kot drugi AS v vec avtomobilih),.. tinaaaja, kje si kupila tega kiddy-ja? pa cena?
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 19:35:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
XP je izboljšan SPS. Priorija smo mi dobili najceneje v Toysu.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 20:56:57
|
|
|
|
anit28
|
No mi pa smo kupili Romerja duo plus na http://www.kidsroom.de. Z nakupom sva bla ful zadovolna, je v babycentru 330€ tukaj pa sva dala 268€ s poštnino vred. Sva ga pa dobila v treh delovnih dneh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?