|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče prsi
22.2.2005 9:48:27   
saba
mene zanima če prsi bolijo celo nosečnost, ali se to v katerem mesecu umiri.

mene te joškace (pa sploh nimam velikih) ponoči zbudijo ko se obračam, ker me tako bolijo, pa na trebuhu ne morem ležat zaradi njih.....uffa:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleče prsi
22.2.2005 9:55:01   
Alina
Ja tudi mene so bolele. Vse kar se je dotikalo prsi me je motilo( modrček, pidžama) Meni se je umirilo nekje po tretjem mesecu nosečnosti.

Lp, Alina

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleče prsi
22.2.2005 9:57:20   
Anja
Za lažje spanje men pomaga nedrček ;) Mehki, športni, brez kosti ;)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   boleče prsi
22.2.2005 9:58:57   
saba
sej sem si takega kupila, pa me moti še več, tako da sem ga ponoči slekla.......

no upam da bo kmalu minilo....

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   boleče prsi
22.2.2005 10:04:52   
Anja
Ti, a zebe te tudi?
Moj je strokovno izjavil, da takih žog še nisem imela, so kipnile 100 na uro :)-, bradavice pa v taki obliki, kot, da začnem čez pol ure dojit :)- :)- :)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   boleče prsi
22.2.2005 10:12:42   
saba
ma moj je full vesel da so take velike, ker imam čene bolj majhne joškice.:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   boleče prsi
22.2.2005 10:27:55   
Anja
Men se je košarica v prvi nosečnosti prestavla iz B na C (pa obseg je bil tud malo večji iz 85 na 90),

...ojoj zopet mam melone...

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   boleče prsi
22.2.2005 10:56:52   
saba
maja5 imam trakec ki mi šteje pod imenom, vglavnem 12t in 3dni:love::love:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   boleče prsi
22.2.2005 11:01:09   
Anonimen
Prsi nehajo bolet tam okoli tretjega-četrtega meseca. Bojda so pa proti koncu nosečnosti zopet mal bolj boleče.
Bomo vidli :zmeden:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   boleče prsi
22.2.2005 11:17:51   
ElaM
Ojla, a mi lahko malo bolj natančno opišeše bolečino? Mene full bolijo od bradavic proti pazduhi :ups:
Pa ne vem kaj naj to pomeni:ups:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   boleče prsi
22.2.2005 11:30:37   
Anja
Imam občutek, da so full napihjene (tudi so). Lepo stojijo :)- (so se mi po prvi nosečnosti malo povesile :( ), bradavice štrlijo (tudi trde) :)-

Če se slučajno moja srakica po pomoti v njih zaleti, al pa ko norimo na postelji pol je :(
No, skratka na dotik so boleče, tudi pod pazduho je čudn občutek, je pa bil to moj prvi nosečniški znak, še preden mi je rdeča teta izostala :)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   boleče prsi
22.2.2005 11:33:37   
NENAJANI
Ne vem, no. Pri vsaki :nosecka: je drugače. mene na primer prsi nikdar niso bolele. So pa postale bolj polne, težke in temnejše! Me pa vsake toliko pikne v bradavici, pa pravijo da je normalno!!!!! Stare gospe celo pravijo, da če te prsi ne bolijo, bo fant. V mojem primeru imajo že prav!!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   boleče prsi
22.2.2005 12:07:46   
saba
jaz sem tudi raje brez modrca ponoči, čez dan pa ga imam skozi.

jaz si trebuh pa joške že zdej vsak dan namažem z mandljevim oljem. Enkrat je ena tukaj omenila, pa sem si ga kupila. Upam, da pol ne bom mela strij, čeprav verjetno ni dosti odvisno od mazanja.
jaz sem bolj suhe narave od vedno, ko se bo pa koža začela vlečt na vse strani bo ziher kaka strija ven prišla.

lp
saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   boleče prsi
22.2.2005 12:42:23   
NENAJANI
Jaz ne nosim modrca ponoči, še čez dan mi je muka!!!!:zmeden:
Mažem se pa kar z Baby oljem. Po večini zato, ker me koža nenormalno srbi, ne pa zaradi strij (z njimi se ne obremenjujem). Saj imajo prostor, če že hočejo biti. Mislim pa, da če imajo namen priti, bodo tam, pa če se mažeš ali pa ne!!!!:zmeden:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   boleče prsi
22.2.2005 12:42:56   
larisa
Ej Saba kdaj so te pa začele bolet? A se ti je to pol stopnjevalo al je bila bolečina skos ista???

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   boleče prsi
22.2.2005 12:46:48   
saba
Nenajani a ti veš da mene srbi koža že zdaj, ampak po celem telesu, najbolj pa zvečer. Sm pa opazila da me začne vse srbeti ko sem utrujena, tam okoli 20tih zvečer, pa grem kar v posteljo spat:ups:

larisa, joške so me začele bolet en teden pred nepričakovano M., tako da sem vedla da se neki dogaja ,aj prsi me nikoli niso bolele.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   boleče prsi
22.2.2005 12:52:32   
NENAJANI
saba, takrat ko te srbi se koža razteguje. S tem tudi poka (strije). Prosi dragega naj te namaže!!! Jaz se v vseh teh mesecih nisem niti enkrat sama namazala. :bravo: moj :love:, ker tako lepo skrbi zame in moje počutje!!!!!! Naj te dragi razvaja, potem bosta imela preveč dela za razvajat drug drugega!!!!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   boleče prsi
22.2.2005 12:53:57   
Anja
glede tistega, da če te prsi bolij, da bo fant...malo larifari, ker potem bi se zdaj v naši dnevni igrala dva fanta :)-

igrata pa se Lana in njen ati :)- :)- :bravo:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   boleče prsi
22.2.2005 12:56:07   
NENAJANI
Anja, itak da je larifari. Saj so vse te zgodbice larifari!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-8)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   boleče prsi
22.2.2005 13:01:07   
larisa
Saba a so te skos enako al skos bolj???

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   boleče prsi
22.2.2005 13:05:18   
saba
larisa

na začeku sem pač čutila jih na dotik, od 6t naprej pa jih ne smem tikat, ne smem skakat, ne smem ležat na njih, ničččččč..........uffa so prav smotane.

ja vse me srbi, a misliš da se mi že zdaj koža razteguje, je pa res, da mam trebuh že full in čakam mojo sestro da mi ta teden njene nosečniške obleke prinese, ker nucam samo ene hlače na špagico....sm praw boga.

pa še danes me kr non stop neki trebuh boli, pa ne vem če so čreva ali pikica.:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   boleče prsi
22.2.2005 13:15:33   
larisa
Saba hvala ti za odgovore.
Srbeča koža je pa zato ker se razteguje in je suha. Mazat....bo dragi užival če ga zaposliš za mazanje :)- ....joj ampak te tko bolijo da jih najbrž ne pustiš nobenmu dotikat kaj šele mazat...;);)
Uživaj v svoji nosečnosti9nebesa

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   boleče prsi
22.2.2005 13:23:39   
saba
HVALA LARISA

ja moj bi me mazal, če bi obstajalo olje ali pa krema ki niso mastni....ker ne mara občutka mastnega na rokah...in pol se moram sama, dokler se bom lahko, pol pa me bo moral, al bo tel ali pa ne:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   boleče prsi
22.2.2005 15:25:33   
mujcek
Saba glede bolečin ti ne vem svetovati, glede srbenja kože pa tudi mislim, da je od zimskega vremena:)- Tudi jaz se zadnje čase nisem mazala z mlekom, ker se mi ni dalo, sedaj pa imama ful suho kožo pa tudi srbi me. Tebi, ki si :nosecka: pa se verjetno še nekoliko razteguje, tako da - treba je mazat:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?