|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse zmešano...
22.2.2005 8:05:39   
simonas
Dobro jutro punce!

Včeraj sem že :((:((:(( zaradi izcedka, ki se je pojavil (malo krvi v sluzi), danes pa spet nič. Delala sem test danes zjutraj in je negativen. Včeraj bi morala dobit :hudicek:, ki je seveda nočem. Zdaj sem pa čisto :zmeden::zmeden::zmeden:.

Simona:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vse zmešano...
22.2.2005 8:07:20   
Kris
Malo še počakaj,

lahko da bo kaj. A si prebrala en članek? Mislim,da je na drugi strani tega foruma. Izcedek je eden izmed znakov...

Držim pesti :miska::miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vse zmešano...
22.2.2005 8:09:14   
cmokec
:rozica: Simonas :rozica:, malo še počakaj. Če se bo vlila, tako veš, pri čem si. Če je ne bo, pa poskusi test. Držim :kuza::kuza::kuza:. Pošlji jo Piki74 in Tinkamiški, za vsak slučaj. :rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vse zmešano...
22.2.2005 8:10:30   
gaja*
Ah, en dan zamude še ni nič... Malo še počakaj in misli pozitivno!!
Veliko sreče :bravo::bravo:

LP; :muca:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vse zmešano...
22.2.2005 8:12:33   
pi
Mogoče pa si delala test prezgodaj. Jaz sem delala test 3 dni po izostanku M in mi je pokazal komaj vidno črtico.
:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vse zmešano...
22.2.2005 8:16:27   
TANTRA
No, morda ti bo pomagal moj odgovor. Romed mi do danes ni pokazal nič, Baby check pa že 25 dan ciklusa rahlo črto, včeraj že malo bolj, danes zjutraj pa clerblue + in danes je 28 dan.... Sem prebrala v navodilih, da je odvisno od dolžine ciklusa in če je neredni toliko kasneje pokaže.
Torej držim :miska:, da so še šanse....

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vse zmešano...
22.2.2005 8:21:31   
simonas
Hvala punce za pozitivne misli:):rozica:. Res sem delala Romed, ker mi je za prvi dan izostanka škoda CB uničit. Bom pa vsekakor poskusila še s CB, če se bo stanje nadaljevalo, kar srčno upam.

Lep dan:rozica:!

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vse zmešano...
22.2.2005 8:23:35   
cmokec
Napaka, namesto :kuza: sem mislila:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

cmokec

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vse zmešano...
22.2.2005 8:33:04   
Nyah*
S testom je res bolje pocakat, ceprav je vcasih tezko, ko pa tako upas,...

:miska::miska::miska: da :hudicek: ne bo in da je izcedek znak za kaj drugega hihihih:nosecka:

Mislim, da na RR-ju nekaj resno razsaja,...

Se meni, se meni,...:)-:bravo::sloncek:

:rozica::rozica: Nyah

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vse zmešano...
22.2.2005 8:34:09   
žlička
TANTRA, a potem glede na tvoje rezultate, je baby check bolj siguren kot romed? meni tudi romed ni pokazal :roza: zdaj pa imam doma se BC mini pa me kar vlece da poizkusim, ker sem se po romedu kar sprijaznila, da ta mesec zopet ni nic

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vse zmešano...
22.2.2005 12:54:07   
TANTRA
Ojla, no meni tudi danes Romed ni pokazal nič, kljub temu, da je Clearblue čisto+++++.... Jaz bi rekla, da glede na to, da sem si Baby checkom merila že 25 in 27 dan in je obakrat pokazal :roza:, prvič sicer čisto rahlo, komaj opazno, drugič pa že bolj. Je pa res, da je pokazal šele po 10 min, še bolj pa po 15 min.
Jaz bi probala, ker je dosti poceni in vsaj veš, kot pa ta negotovost.Vendar priporočam prvi jutranji urin!!!! Držim :miska:, da si tudi ti srečna :nosecka:. Javi se...
Moj se počasi privaja. Danes mi je že rekel, lepo se mejta..:love::love::love:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vse zmešano...
22.2.2005 12:56:57   
Kris
Tantra,
kako lepo od tvojga.

Tudi tile testerčki so malo zmešani.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vse zmešano...
22.2.2005 13:04:34   
TANTRA
Ja, zanimivo, res imate punce prav, da je bolje prečekirat z dvema testoma in nekje sem zasledila, da Baby check kmalu zazna raven hormona.
Jaz sem šele danes ful vesela, se mi zdi, da bom šele na pregledu pri G ful dojela, ko mi bo potrdila :duda:.
Itak pa mi je jasnovidec to napovedal pred 7 leti....:rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vse zmešano...
22.2.2005 13:07:50   
Kris
Kaj imaš danes pregled pri g.?

Kaj ti je jasnovidec napovedal :nosecka: letos že pred sedmimi leti?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   vse zmešano...
22.2.2005 13:18:43   
žlička
TANTA, a to je bil BC mini, tist listič al un drugi, jaz sem si zdej kupila tist BC mini, kjer sta 2 notri

mi je mal velik 1.600 za CB dat, pol bi lahko veliko denarja zapravila

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   vse zmešano...
22.2.2005 13:25:44   
simonas
Jaz sem bila včeraj v lekarni, pa sem tako rekla, naj mi da BC, ker so punce imele že ogromno pripomb nad Romedom, pa ga ni imela. CB pa si bom kupila, ko bo malo več zamude, saj stvarca sploh ni poceni:(.

Drugače pa pri meni nič novega. Zdaj imam tak rumenkast izcedek, pa nič me ne šraufa in nič ne boli:zmeden:. Zjutraj imam BT nizko, čez dan pa skozi temperaturo nad 37,1.

Lep dan punce, pa malo ven na kepanje!

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   vse zmešano...
22.2.2005 13:31:08   
larisa
Simona pa imaš BT skos isto zjutri al ti je padla?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   vse zmešano...
22.2.2005 13:38:27   
simonas
Jaz imam BT ful zmešano. Najprej sem imela 36,4, pol sem imela 36,6, potem spet 36,5, en dan 36,6, pol pa spet 36,5. Pa en dan sem morala it proti jutri na wc, pa sem imela pol zjutraj 36,9. Če se vstanem pa si potem zmerim pa imam zdaj čez 37. Torej ne bi se raje jaz zanašala na mojo BT.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   vse zmešano...
22.2.2005 13:55:07   
larisa
Ne če si ugotovila da se ne moreš zanašat pol se res ne moreš ampak nihanja iz 36,4 pa na 36,6 pa spet na 36,5 so čisto normalna pa tud ko vstaneš in če pol meriš je normalno da je opazno višje ampak če se ti enkrat dvigne vsaj za 0,2 stop.C in ne pade več pod to vrednost ampak ostane tam ali pa zraste je pa lahko uporabna (seveda pri jutranjem merjenju predno vstaneš!!!). Zdaj sem se na pamet naučila vse iz te knjige Naravno in zanesljivo, tko da obvladam.
LP upam da pa bo:bravo::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   vse zmešano...
22.2.2005 14:04:32   
TANTRA
Punce, glede na to, da sem :nosecka:, naj povem, da sem imela temp. pred ovulacijo 36,3, 36,2. Na dan ovulacije mi je poskočila na 36.8 in ostala 5 dni približno ista. 6 dan pa nad 37, kjer je še sedaj.
Jaz sem si jo najprej merila v postelji, tako kot tam piše. Potem pa sem ugotovila, da tudi ko vstanem kaže isto. Zato sem si merila le ob približni uri vsak dan vendar ko sem že vstala!!!!
Nočem delat propagande, vendar meni je kazalo enako.
Baby check sta bila dva lističa. Šele ko sta mi pokazala :roza:,. Ampak pokazala sta po 10 - 15 min. sem kupila še Clear blue, da sem bila 100 %.
Upam, da bo še katera srečna:nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   vse zmešano...
22.2.2005 14:09:04   
larisa
Ja Tantra saj v knjigi tudi piše da je pri vsaki punci drugače, da eni pokaže če pol ure kasneje meri kot navadno drugače eni pa če meri 3 ure kasneje pokaže enako, tko da kar drži pregovor:''sto ljudi sto čudi'':)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   vse zmešano...
22.2.2005 14:17:26   
simonas
Jaz sem tudi brala to knjigo in je dokaj zanimiva. A jaz se vseeno na svojo BT ne bi zanašala. Enkrat sem naredila poiskus, pa sem si jo zmerila preden sem vstala in sem imela 36,5, potem pa sem šla samo na wc in nazaj ležat, pa sem si jo ponovno zmerila in bila je 37,3. Pol pa naj kdo reče, da je to normalno.

Sicer pa mi je dr. Pušenjak rekel, da se lahko na BT zanese le ena tretjina deklet, tako da še ne bom preveč obupala. Bom počakala, pa bo kar bo. Sedaj sem se že malo pomirila. Včeraj pa sem samo :((...

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   vse zmešano...
22.2.2005 14:27:30   
Anitka
Tudijaz sem mnenja, da je BT bolj tako in da štima le pri malo puncah. In zadnjič mi je dr. Reljič povedal, da je brezveze.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?