Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sex in še enkrat sex 13.6.2008 12:21:59
|
|
|
|
NATAŠI
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imaš pa tudi veliko takih, ki doma "ne dobijo" in zato potem skačejo drugam Ja res je. Najboljš da vedno k se mu dvigne dvigneš kiklo pa se nastavš, da ne bo šel revež zarad pomanjkanja kam drgam. Mislm....dej mu kej delat. Pišuka kje mate cajt 2x dnevno seksat. Pri treh otrocih se podpišem ... naj bo on doma pred večerom in naj ti pomaga pri otrocih potem bo pa sam tud mal utrujen. Delo v službi in pomoč drugje je čist nekaj drugega kot delo z otroci
< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 13.6.2008 12:30:08 >
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 13.6.2008 12:57:37
|
|
|
|
majcci
|
Saj je sex pomemben del partnerskega odnosa, ampak samo sex pa tudi ne. So pomembne tudi druge stvari - pogovor, nežnost,... Šele takrat, ko ne moreš seksati (npr. zaradi zdravstvenih razlogov) ugotoviš koliko partnerju pomeniš, ko te razume, je potrpežjiv, ne sili z glavo skozi zid. Poznam tudi takšne primere, ko je punca kljub zdravstvenim težavam, ki jih je imela seksala s fantom samo zato da je njega zadovljila (njej seveda ni bilo), ker je bilo njegovo mnenje, da moraš vsak dan, drugače te partner nima rad . In če nista vsak dan, ji je očital da ga nima rada itd. Mislim. Egoist. Ne rečem, če obema paše in če ni razlogov takšnih in drugačnih da ne seksaš, zakaj pa ne oz. potem je logično da seksaš, amapak če pa pride dan ali dva ali več da ne, se pa tudi svet ne bo podrl, še posebej če so razlogi zato, da do tega ne pride.
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 13.6.2008 14:19:45
|
|
|
|
softic
|
hojla, pa sem mal potolažena, da je na tem ljubem svetu še nekdo, ki zna žensko dobesedno spravit ob živce. Moj je isti, za vsak ko se mu dvigne bi on seksal, pa ni važen ali je to kuhinja, kopalnica ali spalnica. jaz imam že poln kufar seksa. men že nič več ne paše, ker je preveč vseljiv, gleda samo na svojo rit, da ima pajkelne prazne.
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 14.6.2008 13:36:51
|
|
|
|
srki
|
Pajklne .
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 14.6.2008 21:32:05
|
|
|
|
Kinokija
|
Tvoj največji otrok pomoje s tem samo išče pozornost, ki mu je hudo manjka po še tretjem otroku. Ni bistvo v seksu, ampak v tem, da dobi tvojo pozornost. najbž se čuti odrinjenega ...
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 14.6.2008 21:45:28
|
|
|
|
Blejka26
|
ja men bi tud moj spomenik postavil,če bi 4-5krat tedensko.Jaz sem po pravici na čase prav vesela,da ima nočno službo,da mi ne teži nonstop..in res je-daj mu kaj za delat.
|
|
RE: sex in še enkrat sex 14.6.2008 21:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
je res da imava tako slabo povrečje ali ima samo moj tako močan apetit po seksu in jaz zaradi (česa?) premalo(po njegovem mnenju)? Kdo ti je pa mozgane opral, da je to slabo povprecje... ?
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 14.6.2008 22:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tvoj največji otrok pomoje s tem samo išče pozornost, ki mu je hudo manjka po še tretjem otroku. Tudi to je mogoce.
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 14.6.2008 22:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstaja tudi zasvojenost z odnosi oz sexom. A tako hitro se steje za zasvojenost, stiri do petkrat na teden?
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 14.6.2008 23:25:54
|
|
|
|
Zofy
|
Uf, 4-5x na teden je bilo akcije leta nazaj... Med nosečnostjo je drastično upadlo, sedaj pa (3m po porodu), pa je 4-5x na mesec. Enostavno nama ne rata večkrat. Med tednom sem okupirana s tamalo do 22h, on dela v službi in pol še doma za dodatne cekine in je potem za računalnikom do polnoči. No, in pol oba v posteljo hin padeva. Vikendi pa... en vikend sva pri tašči, kjer spiva v sobi na raztegljivem kavču in tašča lahko vsak hip v sobo vstopi, saj ima tako navado, en vikend sva pri mojih, kjer imava sicer svojo sobo in intimo, ampak so stene takooo zelo tanke, da se čisto vse skozi sliši. No, in pol je 4-5x na mesec že prav težko speljati... DA bi pa tolikokrat na teden? To bi kar oba spomenik postavila
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 16.6.2008 0:14:37
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Ja, res padata, najino povprečje je 18x na teden. Gremo, punca, akcija .
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 16.6.2008 0:15:19
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II je res da imava tako slabo povrečje ali ima samo moj tako močan apetit po seksu in jaz zaradi (česa?) premalo(po njegovem mnenju)? Kdo ti je pa mozgane opral, da je to slabo povprecje... ? hmmm le kdo moški pametni
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 17.6.2008 22:43:21
|
|
|
|
only_me
|
kaj naj rečem. Za naju je 4-5x na teden čisto normalno. (3x na dan, vsaki dan - to je preveč) Je pa res, da trenutno imava samo 1 bebija - kako bi bilo pri treh - nimam pojma.... Mogoče vam bom nekoč povedala...
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 18.6.2008 10:21:33
|
|
|
|
krnekixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki To vse me močno spominja na mojo sodelavko, ko bi njen vsak dan, s tem, da se on z otroci oz. dvema punčakama, šoloobveznima, ne ukvarja nič, vse kar je na njem, je služba. Hoče tudi v času menstruacije, skratka, non stop. Ko kuha jo od zadaj nekaj tipa, pa nakazuje, da ga srbi. Mislim, ne vem no. AAA BOLANO!!!
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 18.6.2008 15:27:35
|
|
|
|
ronja
|
Probaj ga na kak drug način prepričat, da ga imaš še vedno tako rada kot prej in ti je všeč! Fantje pač včasih na ta način preizkušajo svojo privlačnost in tvojo ljubezen. Božaj ga, napiši mu kako sporočilce, pelji ga kam,... Da bo vedel, da ga imaš rada in da ni seks edini izraz ljubezni... Vsekakor ne it v posteljo z njim, kadar ti ni do tega, ga boš samo zasovražila. Verjetno se tudi boji, da ga bo povozil čas in trije otroci in hoče na vsak način tiste čase nazaj. Nekak se bo moral sprijaznit, da jih še ne bo tako zelooo kmalu... Ampak da bojo in da ga imaš še vedno rada... J* ga, otroci spremenijo te navade, nama je že ena sama precej spremenila ritem - razredčila ga je - nimava namreč te sreče, da bi rada in veliko spala... Pa povej mu, da se ti seksa popoldne, pa naj kdaj med malco skoči na "enega hitrega"...
|
|
|
|
RE: sex in še enkrat sex 19.6.2008 13:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ko bi njen vsak dan, s tem, da se on z otroci oz. dvema punčakama, šoloobveznima, ne ukvarja nič, vse kar je na njem, je služba. Hoče tudi v času menstruacije, skratka, non stop. Ko kuha jo od zadaj nekaj tipa, pa nakazuje, da ga srbi. uf kaj bi dala da bi bil moj tak odkar sem noseča, mu vedno pade dol in pravi da ne more ker skos misli na ....jaz pa potrbna kot sahara vode in se morem sama zadovoljevat...hja, smešno ne? Različni smo... upam da bo po porodu kaj bolje
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?