Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mrčes in podobno v Tuniziji 12.6.2008 8:15:11
|
|
|
|
staši
|
Jaz sem tam zasledila predvsem muhe ,muhe ,muhe...povsod ena sama muha .Samo se jih kar navadiš .Drugih nevem kakih plezočih in letečih stvarčič se ne spomnem.Je suho podnebje zato komarjev menda ni in v sobah so klime tako da jih tudi ni.Meni je bila Tunizija čudovita in sva rekla z dragim ko otroci zrastejo greva jim pokazat kje sva se en teden res fanj imela. UŽIVEJ !
|
|
|
|
RE: Mrčes in podobno v Tuniziji 12.6.2008 8:16:50
|
|
|
|
jolly123
|
Jaz sem bila v Hammametu lani pa nisem zasledila nobenih posebnih letalcev po zraku Sem pa ke kakšna muha to je bilo pa to, komarja v vseh 14 dneh, nobenega
|
|
|
|
RE: Mrčes in podobno v Tuniziji 12.6.2008 10:00:23
|
|
|
|
Natas@
|
No to je pa lepo slišat.
|
|
|
|
RE: Mrčes in podobno v Tuniziji 12.6.2008 14:47:08
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
tudi midva nisva videla nobenega komarja. pa tako so me takrat ti komarji skrbeli, sem zapravila celo premoženje za spreje, tablete...
|
|
|
|
RE: Mrčes in podobno v Tuniziji 14.6.2008 18:37:46
|
|
|
|
goa
|
V četrtek sem prišla iz Djerbe, bila pa tudi že v Hammametu. Vse kar sem videla so bile muhe. Pa še teh ni bilo veliko. Uživajte, ker je Tunizija res lepa :)
|
|
RE: Mrčes in podobno v Tuniziji 18.6.2008 7:56:03
|
|
|
|
*kinnie*
|
Pri nas tudi ni bilo niti enega komarja....
|
|
|
|
RE: Mrčes in podobno v Tuniziji 28.6.2008 19:20:17
|
|
|
|
zoom zoom
|
Smo se v četrtek vrnili iz Tunizije in res ni bilo nobenega komarja. Bilo je sicer ene par muh, pa kakšna ogromna mravlja se je na plaži našla, drugega pa nismo opazili. Imeli pa smo se super. Je prehitro minilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjoVozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?