Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Histeroskopija v 13 dnevu 11.6.2008 5:47:14
|
|
|
|
Hope2
|
Samo ne prikrojit resnice!!!! Ker si boš s tem lahko samo škodo naredila, pa oni še kako dobro vidijo, v katerem delu ciklusa si. Histeroskopija se dela v prvem delu ciklusa, ker je takrat še tanka sluznica in se bolje vidijo nepravilnosti ter lažje odstranijo pregrado. Tole ni kar tak, da bi pa zdaj se zlagal, zakaj pa misliš, da tolk komplicirajo kdaj operacija, zaradi lepšega? Če so v dvomu kdaj je ovulacija ali imaš neredni ciklus, ti dajo zato KT, ker je takrat vseeno v katerem delu ciklusa si, saj imaš stalno tanko sluznico. Drugače pa ne poznam tvojega ciklusa, ampak se mi 13 dan ne zdi tako zelo sporen, če glih znabiti že na meji. Če ti povem svojo izkušnjo. Jaz sam dobila KT pred posegom, ki pa sem jih začela prehitro jemat, ker sem začela z dnem izcedka, mogla bi pa z dnem krvavitve, pa sem si tako podaljšala prejšnji cikel, namesto, da bi začela z novim. Sem prišla na operacijo in sem imela predebelo sluznico. So me hoteli kar domov poslat. Vseeno so me sprejeli, potem pa je bil šit z odstranitvijo pregrade in tudi G mi je rekel, da ni nujno, da je vse popravil, ker ni videl. Čez par let sem imela še enkrat histeroskopijo . Povej po resnici, potem pa te vprašajo kolk dolge cikluse imaš in ti glede na to in še kdaj je fraj termin, določijo operacijo. 1 mesec gor ali dol
|
|
|
|
RE: Histeroskopija v 13 dnevu 11.6.2008 10:16:05
|
|
|
|
giotti
|
Draga Malko, prav nič ne more bit narobe, vendar obstaja možnost, da bo maternična sluznica že tako debela, da ne bodo dobro videli mejo med pregrado za odstranit in sluznico ti bodo prestavili operacijo ali pa, kot je Hope2 napisala, odstranili premalo. Že s tanko sluznico se ne odstrani popolna cela pregrada, da se ne poškoduje maternična stena, z debelo pa je še toliko težje videti mejo. S tem, da ne poveš resnice, škodiš samo sama sebi, tako da na to kar pozabi. Brez vsakršnega problema pa greš 13. dan, če začneš jemati KT, na primer stediril (samo rabiš recept, ali pa če želiš, ti dam eno škatlico, ker mi je še ostala ena cela), drugi ali tretji dan menstruacije. Naj ti opišem moj primer: Prvi dan menstruacije: 21.4. Tabletke sem začela jemati: 24.4. Operacija je bila: 6.5., torej 15. dan cikla. Ni bilo nobenih težav, tabletke pa sem potem pojedla do konca, da se mi ne bi zamešal ciklus. Pa veliko sreče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?