Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 19:33:43
|
|
|
|
rozi81
|
Jaz ga imam vsak mesec in sicer vedno 18. v mesecu. Je pa res da mi vedno dela UZ. Mam srečo priznam, me kar pomiri ko vidm malčka kako se premetava:love:. Kje pa imaš G? LP S:nosecka: in :duda:22t
|
|
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 19:37:28
|
|
|
|
Grascakinja
|
Zavarovalnica plača samo 2, več pa le, če, če obstaja razlog, da je kaj narobe. Je pa odvisno od ginekologa, nekateri ga naredijo vsakič, drugi pa po normi dvakrat med nosečnostjo in pika.
|
|
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 19:42:15
|
|
|
|
CIPRESA
|
Punce jaz pa imam eno vprašanje ali to vsakomesečno gledanje z ultrazvokom kaj škoduje našim malčkom????
|
|
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 19:47:52
|
|
|
|
pravljica
|
cipresa, če bi škodovalo, sigurno ne bi delali po nepotrebnem...stroški so pač stroški in če ni nič narobe, država tega ne plača, G pa ne delajo sploh :) če je kaj narobe, se hitro razpiše po vseh časnikih, če ne druga, bi že tu gor kaj pisalo, pa še nisem nič zasledila...torej, ni panike! jaz se tudi bojim, da bo čez 14 dni zadnji UZ pri moji G, ker mi je do zdaj naredila samo prvega -pa potem še ene tri, ker sem imela hematom, odkar je pa vse ok pa samo še srčeka poslušamo :(( torej 17 tednov ne bom videla pikeca!!! ne morem verjet!
|
|
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 19:54:44
|
|
|
|
CIPRESA
|
Saj te razumem pravljica najraje bi videle da bi imele vsaka svoj UZ kar doma - RENTA UZ - za 9 mesecev, pol bi pa skos gledale naše :duda: noč in dan.
|
|
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 19:57:21
|
|
|
|
Grascakinja
|
Jaz lahko samo to povem, da se moje dete pri UZ vznemiri in mu očitno ni všeč - odznotraj brca v sondo, kot bi jo odganjal s trebuha. Škodi mu verjetno ne, vsaj po mojih informacijah dokazano ni, všeč mu pa tudi ni. Mislim, da je najbolje naredit čim manj UZ, samo za ziher, če je res potrebno.:rozica:
|
|
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 20:08:57
|
|
|
|
pravljica
|
ne vem pupa...moj se "vznemiri" tudi ob glasni glasbi, če sem kdaj preveč "gibačna", se mi zdi da tudi takrat, če kašljam, ko kdo pozvoni pri vratih in psička glasno odlaja na hodnik (takrat se tudi meni pritisk dvigne)...ampak po moje to še ne pomeni, da mu to ne paše :zmeden:
|
|
|
|
Ultrazvoki v nosečnosti 21.2.2005 22:24:16
|
|
|
|
Zea
|
Baje UZ ni tako nedolžna zadeva. Poznam dekle, ki se je ukvarjala z raziskavami teh aparatur in ko je bila sama noseča je rekla ginekologinji naj ji naredi le toliko UZ kolikor je nujno potrebno. Ko sem šla rodit sem bila 8 dni čez rok in zadnji teden mi je ginekologinja vsakič na pregledu naredila še UZ zaradi količine plodovnice. Ko so to ugotovili v porodnišnici ko sem šla rodit so čisto znoreli, češ da je to absolutno preveč in nepotrebno. Meni se je pa takrat tudi dobro zdelo, ko sem lahko gledala mojo dojenčico! No ja upam, da bodo to področje še malo raziskali!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?