|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrci
10.6.2008 8:32:37   
sinnerka
punce rabim pomoč ker sem pred porodom mela velikost 85b sem našla prečudovite modrce zdaj pa sem 7mescev od poroda in sem shujšala ampak presneto še vedno imam preveliko oprsje im mam št 85d ali pa 85e in ne najdem nikjer lepega modrca niti pri lisci niti pri triunpfu vsi mi delujejo kot neki šotoriuser posted image
a ve kera kje bi našla kakega lepega a je kje taka trgovina ža malo večje ki iztopamo iz povprečja?

< Sporočilo je popravil sinnerka -- 10.6.2008 8:33:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: modrci
10.6.2008 8:35:03   
Anonimen
Jaz sem ga zadnjič kupila v Tkanini. Je od Lisce(reklamauser posted image )in kar drag.30 evrov, ker imam C košarico.user posted image
Je pa s kostjo in res lep.

(odgovor članu sinnerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2008 8:49:35   
marijaklara
Jaz tudi kupujem Liscine, trenutno mi je en model perfekten (85D), ampak jih skoraj ni za dobit. Nazadnje sem ga kupila v Modiani v Celju, črna ali bela varianta, gladek z izdelanimi košaricami, skratka meni OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2008 16:35:15   
Felicita
sinnerka, jaz imam 85d košarico že kar nekaj let pa me še vedno vse mine, ko grem iskat modrce oz. se jih kar ustrašim user posted image sicer pa ima lisca lepe, mehke, udobne in se lepo perejo. samo poskusi ga, ker na pogled res zgledajo grozno user posted image drugače majo pa 'velike' številke tudi triumph in h&m nekatere modele (samo do d), drugače je pa v lj na gosposvetski specializirana trgovina za čudne številke, imenuje se pa Felina, se mi zdi...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu marijaklara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2008 16:44:37   
Anonimen
Tud jst kupujem od Lisce sploh ta cheek kolekcija mi je ful luštna in sem se lihkar dva modrčka kupila in sem fuuul zadovoljna.
Imam pa tudi 75 ali 80( odvisno od modelauser posted image )C košarico.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2008 16:53:05   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Tud jst kupujem od Lisce sploh ta cheek kolekcija mi je ful luštna in sem se lihkar dva modrčka kupila in sem fuuul zadovoljna.

jaz tudi po novem prisegam na cheek mam dva kopletka gatke pa modrc uf so luštni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2008 18:56:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

jaz tudi po novem prisegam na cheek mam dva kopletka gatke pa modrc uf so luštni

anedeuser posted image ..jst sem si kupila kompletek( modrc in gatke, tak svetlomoder in bež, pa potem samo še modrc isti model samo črno roza barve...) res so hudi, pa ful dobri za nost.
Pa gatke so tolk lušne k so bikini varianta, majo tak magnetek na paskih.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 10.6.2008 18:58:46 >

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2008 19:58:49   
LoCa
če bi rada imela RES lepe in kvalitetne modrce, pej semle, samo pač spletna prodaja, malo risky za mere je (čeprou so na vodila za se zmerit)

< Sporočilo je popravil LoCa -- 10.6.2008 19:59:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2008 20:18:27   
kajajaka
se bom kar tej temi priključila, da ne odpirsm nove...

user posted image 35 tednov, pa sem si kupila mordc za dojenje.
GROZA.user posted image Nobene izbire in katastrofa modeli. Vedno sem nosila modrce s tršo košarico in kostjo. Imam zelo hajhno košarico A in je s takim podloženim mordcom vsaj malo zgledalo user posted image , sedaj pa ta brezoblična cunja okoli joškov... Sploh si ne predstavljam kako bom to nosila. Že itak nimam neke ful lepe oblike, ker so majhne, sedaj jih pa ta modrc nekam vsako v svojo smer sili...

A katera ve, če kje obstaja mordc za dojenje z obliko - s kompaktnimi košaricami in kostjo? Hvala!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2008 20:26:01   
Felicita
kajajaka, meni se zdia da sem penaste 1x vidla v marks&spencer. pomoje moraš poiskat samo primeren model, da ti bo lepo stal. Ker ne vem kolk je glih praktično met penasto košarico in jo potem odpenjat in to...

Btw, LoCa, a ma tale bravissimo tudi kje tko trgovino? V vsakem primeru hvala za link, bom mal zapravljala (čist navdušena nad vsem od perila do cunj user posted image )

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2008 22:05:01   
Spiria
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Jaz sem ga zadnjič kupila v Tkanini. Je od Lisce(reklamauser posted image )in kar drag.30 evrov, ker imam C košarico.user posted image
Je pa s kostjo in res lep.

Cena ni povezana s košarico... Jaz sem zadnjih nekaj modrcev vse vzela od Lisce, najnovejša kolekcija, velikost 80 in 85D, pa so bili dobrih 20 €, z gladkimi penastimi košaricami v zelo luštnih barvah, ker ne maram čipk.
Ne vem, meni se ne zdi, da bi bil problem dobit mojo cifro, v Liscini trgovini vedno najdem kaj, kar mi je všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2008 7:51:55   
LoCa
na žalost so samo v UK trgovine user posted image . moja sestra je kupovala preko spletne. pa tut enkrat v londonu je bla v trgovini in baje so bli v iber profesionalni in prijazni. 

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2008 8:57:31   
petja
Jaz imam košarico 85 D, kupujem pa Sloggi spodnje perilo. Pri nas teh nedrčkov še nisem opazila oz. te določene kolekcije Sloggi, sem jih do zdaj kupovala v Nemčiji (si ponavadi vzamem več komadov). Nedrček je v Nemčiji 23 €, hlačke pa cca 7 €, kvaliteta je super in ful lepo stojijo.

Lp, petja

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2008 14:50:01   
sinnerka
oh hvala punce za pomoč

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2008 17:24:53   
maja1488
Nazadnje sem ga kupila v Modiani v Celju, črna ali bela varianta, gladek z izdelanimi košaricami, skratka meni OK.

a ima take rožice vdelane noter? Oziroma nek vzorček?
Take ima moja mami, jaz sem imela takega za pod poročno obleko, pa se jih tudi ful težko dobi.
Ona je zdaj 4 naročila, pa čaka že kake 14 dni. No jutri naj bi prišli.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.6.2008 18:22:58   
citrončica
http://zuja.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=4

jaz si večinoma kupujem bombažne kar tule, lisca in sploh triumf pa sta mi tudi super, veliko dražja,a tudi kvalitetna...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2008 23:24:10   
lelaval
se bom kar tej temi priključila, da ne odpirsm nove...

35 tednov, pa sem si kupila mordc za dojenje.
GROZA. Nobene izbire in katastrofa modeli. Vedno sem nosila modrce s tršo košarico in kostjo. Imam zelo hajhno košarico A in je s takim podloženim mordcom vsaj malo zgledalo , sedaj pa ta brezoblična cunja okoli joškov... Sploh si ne predstavljam kako bom to nosila. Že itak nimam neke ful lepe oblike, ker so majhne, sedaj jih pa ta modrc nekam vsako v svojo smer sili...

A katera ve, če kje obstaja mordc za dojenje z obliko - s kompaktnimi košaricami in kostjo? Hvala!

Tudi jaz nisem med tistimi, ki bi bile obdarjene zgoraj user posted image . Sem bila ful vesela med user posted image  in po porodu, ko sem vsaj imela kaj user posted image , zdaj pa sem sept "boga". In, ker so modrci za dojenje brez kosti, jih sploh nisem uporabljala - kupi si modrc, kot si ga vajena (s kostjo in podloženega - takšne imam sama) - samo sem vzela model, ki se spredaj zapre, pa ni bilo nobenih težav z dojenjem  - še laže se mi zdi z odpenjanjem in zapenjanjem, kot pri modrcu za dojenje. Pa še sama sem se bolje počutila user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.7.2008 21:53:46   
Annny
Verjetno ni vse odvisno od velikosti, ampak tudi od oblike prsi..meni recimo so super Skinny modrci, 80D je prav idealno. Drugih znamk niti ne iščem, skoraj vedno kupim to in sem super zadovoljna.user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?