Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 9.6.2008 21:39:35
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, prištej stroške h ceni vozička, pa boš vidla, če se splača.
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 9.6.2008 21:41:13
|
|
|
|
ključek
|
sej mene bolj zanima zaradi garancije pa to.
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 9.6.2008 21:43:20
|
|
|
|
Naja30
|
Aja... To pa žal ne bi vedla.
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 9.6.2008 21:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Ja, prištej stroške h ceni vozička, pa boš vidla, če se splača. In uzitek pravega italijanskega kapučina :).
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 9.6.2008 21:46:40
|
|
|
|
ključek
|
pa če se za razliko cca. 100 eurov splača voziti 400 km (zanimam se predvsem za športni del + košara, ki staneta cca. 500 eurov, pri nas pa 655)?? mogoče malo nerazumljivo napisano.........
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 9.6.2008 21:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo v Italiji (Tutto per il bambino, Monfalcone) kupili PP Modular System Top in se nam je splačalo.
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 10.6.2008 12:20:48
|
|
|
|
mišk
|
Glede garancije nimam pojma (pa sej pri vozičkih treba po moje bolj redko uveljavljat garancijo), bi se pa meni že splačalo, da bi imela mimogrede še en tak lep izlet! Pa mogoče bi še kaj drugega "pametnega" v Italiji kupila.
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 10.6.2008 13:45:16
|
|
|
|
gloria
|
tianna kol si pa dala za ta voziček(jaz se zanimam za ta model tuki)
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 10.6.2008 14:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria tianna kol si pa dala za ta voziček(jaz se zanimam za ta model tuki) Uf veš, da se ne spomnem več. Mislim, da 540€. Cena brez popusta. Ma nisem 100%. V glavnem splačalo se je. Pri nas je bil 645€. V Tutto per il bambino so nam dali popust na gotovino, pa popust kar tako (ker smo še jogi, previjalno itd tam kupili), tako da nas je sam voziček prišel okoli 500€, če se ne motim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.6.2008 14:56:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: voziček -kupiti pri nas ali v italiji?? 10.6.2008 17:05:07
|
|
|
|
pikica_30
|
Mi smo kupili High treka v Gradiščici (trgovina Baby Pulman) za 625 € - športni del, košara, lupinica in previjalna torba. Garancija je 2 leti - torej za 1 leto več kot v SLO. Se definitivno splača!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.