Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
intimna nega v nosečnosti? 21.2.2005 14:36:23
|
|
|
|
darjatimci
|
Kaj pa pravi tvoj G. na to,ali imaš urin v redu?
|
|
|
|
intimna nega v nosečnosti? 21.2.2005 14:40:12
|
|
|
|
anne
|
Ojla, če te peče pri lulanju imaš po vsej verjetnosti vnetje. Čim prej pojdi k ginekologu in mu to povej. Vnetje je potrebno zdraviti. Canesten se, kolikor je meni znano, uporablja le, če gre za glivično vnetje nožnice. To pa nima veze s pekočim občutkom pri lulanju. anne
|
|
|
|
intimna nega v nosečnosti? 21.2.2005 15:01:42
|
|
|
|
dvojčica
|
Zase sicer vem, da sem bolj nagnjena k pojavu pekočega občutka pri lulanju, saj sem imela kot majhna hudo vnetje mehurja in ledvic. Sedaj v nosečnosti se mi je to pojavilo samo enkrat, zato si večkrat skuham rmanov čaj, včasih dodam še malo ognjiča. Pijem ga po požirkih čez dan in se pozna, pa tudi peče ne več. Imela pa sem probleme v preteklosti zaradi intimnega mila, ki mi nikakor ni odgovarjal, pa sem mislila, da je to vnetje. Sedaj najraje uporabljam Lactacyd (upam da sem prav napisala), trenutno pa imam Nivein Intimo gel za intimno nego. Drugače pa se strinjam z anne, lahko gre za kakršnokoli drugo vnetje. Pokliči G. Lp, dvojčica
|
|
|
|
intimna nega v nosečnosti? 21.2.2005 17:18:32
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tudi jaz imam pekoč občutek in ne samo kadar grem na malo potrebo ampka tudi včasih čez dan - mislim da gre za vnetje. Sem pa šla k ginekologinji in ji za to povedala in sem dobilasvečke za v nožnico VAGISAN, jih je 7 za 7X po en vložek zvečer v nožnico.
|
|
|
|
intimna nega v nosečnosti? 21.2.2005 22:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Janja77, izdelki Just se prodajajo samo na domu. Slučajno pa poznam eno gospo, ki je iz LJ, pa če hočeš, ti lahko dam njeno števliko, pa bosta potem sami naprej ordinirali. Mislim pa, da pekočega občutka s tem ne boš odpravila. najbrž gre res za kaj hujšega, no mislim vnetje ipd.
|
|
|
|
intimna nega v nosečnosti? 22.2.2005 10:35:16
|
|
|
|
Jessy
|
Izdelki Justa so res vredu, ampak tudi prekleto dragi. Kar se tiče intimnega mila, se mi zdi, da ni potrebno ravno milo od Justa, ampak so dobra tudi mila, ki jih dobiš v prosti prodaji, saj so vsa intimna mila narejena približno enako. Jaz sem nekaj časa uporabljala Lactacyd femina, zdaj pa sem preskočila na Nivea intimo, s katerim sem tudi zelo zadovoljna. Glede tvojega vnetja. Si pomislila, da imaš morda prehlajen mehur? Če pa si prepričana, da je ta pekoči občutek iz nožnice, pa lahko poskusiš tudi z Natriitetraboratis, ki deluje enako, kot jogurt, torej, uravnava le kislost, oz. bazičnost nožnice in je v nosečnosti dovoljen, kupiš pa ga v lekarni tudi brez recepta. Jaz vem, da sem bila vedno po treh, štirih dneh uporabe teh vaginalet, kot prenovljena, zato jih imam vedno na zalogi v hladilniku. Zunanje spolovilo pa lahko mažeš s Canesten kremo. lp, Jessy
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?