|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vonj ob vgnezditveni kravitvi
8.6.2008 18:23:39   
nhaya
Najprej en lep pozdravček vsem skupaj!
Sem nova na forumu, čeprav že kar nekaj časa prebiram članke in odgovore..
user posted image  ne pričakujem čez 7 dni (imam jo redno na 28 dni) , pa vendar se mi je danes pojavila rahla krvavitevuser posted image , vmes so tudi neke majhne kepice in pa zelo močan neprijeten vonj. Zanima me, če je tak vonj lahko prisoten ob vgnezditveni krvavitvi? Drugače me spodaj zelo tišči, kot da mi bo vsak čas nekaj padlo ven, pa tudi v križu me zelo boli, kar običajno ni prisotno pri mojih PMS.
S fantom se trudiva že leto in pol in vsak mesec s strahom  ne pričakujem user posted image , tako da ne želim preveč upati...pa vendar me zanima, kaj lahko ta vonj pomeni, ker prej ni bil prisoten.

Čestitam vsem srečkam nosečkamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi
8.6.2008 18:28:34   
soncek28
Upam,da pomeni to,da boš kmalu zagledalauser posted image user posted image

Srečnouser posted image in javi v kolikor bo!!!

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2008 23:31:54   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek28

Upam,da pomeni to,da boš kmalu zagledalauser posted image user posted image

Srečnouser posted image in javi v kolikor bo!!!

Se podpišem. Čas pa bo pokazal svoje.
Kaj pa vnetje je možno?

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2008 1:51:05   
ninchi9
Meni se je to tudi zgodilo pri zadnji krvavitvi. Zelo rahla krvavitev (rjave sprijete kepice) in zelo neprijeten vonj. Krvavitev je trajala 3 dni. Pred tem mi je test pokazal -. Zdaj pa ga nisem delala, ker smatram to krvavitev za menstruacijo. Mislim, da je mogoče kakšno vnetje, ker bi naj vgezditvena trajala 1 dan, 2 dni max. in bi naj bila roza ali pa rjave barve (v kapljicah). Tako sem jaz vsaj prečitala na teh forumih.

Pa lep pozdrav

Ninchi

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2008 7:59:12   
nejkag
jaz imam pa že 5 dni v kapljicah svetlo rjav izcedek, ki grozno smrdi po kislem (zelo neprijetno )in ravno tako imam občutek da mi bo nekaj padlo vn, user posted image  pa še ni. Opažam da imam tudi kovinski okus v ustih, zizike bolijo, pa križ me tudi boli, danes bi mogla dobit user posted image , bom počakala do četrtka, ker ponavadi imam ciklus dolg 25 dni, tako da bom počakala 28 dan in potem delala test. Upam da ugledam user posted image user posted image  in vsem ostalim želim tisti magični plusek.

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2008 8:46:16   
nhaya
Saj po moje res ni vgnezditvena krvavitev, ker je malo premočna...upanje pa seveda ostajauser posted image . Verjetno me je user posted image prehitela, čeprav se mi to ne dogaja, pa tudi prisotni znaki niso takšni (ponavadi imam par dni prej napet trebuh, zaprtje)...sedaj pa me zelo boli v križu, na vodo hodim zelo veliko in počutim se grozno utrujeno (danes zjutraj sem komaj vstala, kot da me je nekdo pretepel)... Bomo videli kaj bo prinesel čas...
Držim pesti še za vse ostale..

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2008 16:58:37   
mojca345
Men skoz neki smrdi tam dol. user posted image  Pa ne da se ne bi prala, ne.

Me pa zanima, če ima kaka kakšno mnenje gelde današnjega dogodka in sicer :

danes je 38 dan, da je ni ( najdaljši cikel je 42 dni - toti petek ). in danes ko sem bila v igralnici z otroci, čutim, kak mi gre tekočina iz nožnice in sem takoj letela na toalet, ker ponavad je kri, danes pa : sluz - brezbarvna sluz ?????  in sem debel pogledala.user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2008 17:18:11   
~Biba~
ponavadi se kak teden pred menstruacijo, najavi le ta s povečanim belim tokom( ki pa je od posameznice, do posameznice različen).

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2008 17:27:47   
nhaya
Mojca345 tud meni se je to danes zgodilo..tiste krvavitve od včeraj ni več, se je pa pojavila neka sluz, ampak še vedno je prisoten tisti vonj, pa špikanje v jajčnikih oz. tam nekje..tak da ne vem več..čakam do nedelje, če bouser posted image ...upam, da ne..
Držim fige zate in eno user posted image za srečo..

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?