Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vonj ob vgnezditveni kravitvi 8.6.2008 18:23:39
|
|
|
|
nhaya
|
Najprej en lep pozdravček vsem skupaj! Sem nova na forumu, čeprav že kar nekaj časa prebiram članke in odgovore.. ne pričakujem čez 7 dni (imam jo redno na 28 dni) , pa vendar se mi je danes pojavila rahla krvavitev , vmes so tudi neke majhne kepice in pa zelo močan neprijeten vonj. Zanima me, če je tak vonj lahko prisoten ob vgnezditveni krvavitvi? Drugače me spodaj zelo tišči, kot da mi bo vsak čas nekaj padlo ven, pa tudi v križu me zelo boli, kar običajno ni prisotno pri mojih PMS. S fantom se trudiva že leto in pol in vsak mesec s strahom ne pričakujem , tako da ne želim preveč upati...pa vendar me zanima, kaj lahko ta vonj pomeni, ker prej ni bil prisoten. Čestitam vsem srečkam nosečkam
|
|
|
|
RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi 8.6.2008 18:28:34
|
|
|
|
soncek28
|
Upam,da pomeni to,da boš kmalu zagledala Srečno in javi v kolikor bo!!!
|
|
|
|
RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi 8.6.2008 23:31:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek28 Upam,da pomeni to,da boš kmalu zagledala Srečno in javi v kolikor bo!!! Se podpišem. Čas pa bo pokazal svoje. Kaj pa vnetje je možno?
|
|
|
|
RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi 9.6.2008 1:51:05
|
|
|
|
ninchi9
|
Meni se je to tudi zgodilo pri zadnji krvavitvi. Zelo rahla krvavitev (rjave sprijete kepice) in zelo neprijeten vonj. Krvavitev je trajala 3 dni. Pred tem mi je test pokazal -. Zdaj pa ga nisem delala, ker smatram to krvavitev za menstruacijo. Mislim, da je mogoče kakšno vnetje, ker bi naj vgezditvena trajala 1 dan, 2 dni max. in bi naj bila roza ali pa rjave barve (v kapljicah). Tako sem jaz vsaj prečitala na teh forumih. Pa lep pozdrav Ninchi
|
|
|
|
RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi 9.6.2008 7:59:12
|
|
|
|
nejkag
|
jaz imam pa že 5 dni v kapljicah svetlo rjav izcedek, ki grozno smrdi po kislem (zelo neprijetno )in ravno tako imam občutek da mi bo nekaj padlo vn, pa še ni. Opažam da imam tudi kovinski okus v ustih, zizike bolijo, pa križ me tudi boli, danes bi mogla dobit , bom počakala do četrtka, ker ponavadi imam ciklus dolg 25 dni, tako da bom počakala 28 dan in potem delala test. Upam da ugledam in vsem ostalim želim tisti magični plusek.
|
|
RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi 9.6.2008 8:46:16
|
|
|
|
nhaya
|
Saj po moje res ni vgnezditvena krvavitev, ker je malo premočna...upanje pa seveda ostaja . Verjetno me je prehitela, čeprav se mi to ne dogaja, pa tudi prisotni znaki niso takšni (ponavadi imam par dni prej napet trebuh, zaprtje)...sedaj pa me zelo boli v križu, na vodo hodim zelo veliko in počutim se grozno utrujeno (danes zjutraj sem komaj vstala, kot da me je nekdo pretepel)... Bomo videli kaj bo prinesel čas... Držim pesti še za vse ostale..
|
|
|
|
RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi 9.6.2008 16:58:37
|
|
|
|
mojca345
|
Men skoz neki smrdi tam dol. Pa ne da se ne bi prala, ne. Me pa zanima, če ima kaka kakšno mnenje gelde današnjega dogodka in sicer : danes je 38 dan, da je ni ( najdaljši cikel je 42 dni - toti petek ). in danes ko sem bila v igralnici z otroci, čutim, kak mi gre tekočina iz nožnice in sem takoj letela na toalet, ker ponavad je kri, danes pa : sluz - brezbarvna sluz ????? in sem debel pogledala.
|
|
|
|
RE: vonj ob vgnezditveni kravitvi 9.6.2008 17:18:11
|
|
|
|
~Biba~
|
ponavadi se kak teden pred menstruacijo, najavi le ta s povečanim belim tokom( ki pa je od posameznice, do posameznice različen).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?