|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: evo moja zgodba - nadaljevanje
9.6.2008 13:02:25   
tehnofil
Rekla sem naj odide (sma v hiši mojih staršev). Rekel je da ni šans dotečas kaj ga ne izplačam

Izplačilo nima veze z nastanitvijo.

Bolj mislim, da nisi čisto odločena. Se nekako odvija v smer ločevanja a nisi čisto prepričana . ?

Ker če si prepričana, potem sploh ne more več vstopiti. Kaj pa je potrebno narediti, da se vstop prepreči pa ves res vsak. Bolj je stvar v odločitvi kot v znanju.

Mislim pa da je več možnosti da bosta še kdaj skupaj če pokažeš da si samostojna in sposobna se zanesti živeti brez njega. To, da od druge prihaja domov spat in ti to veš,.... Jao. In ti ga prosiš?

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.6.2008 13:08:09   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mihi55
Ja hiša je tretjina po očetovi strani napisana name. Poročena nisva je pa 10 let tukaj.
Računalnik sva kupla skupaj vsak pol, avto isto, in otroško sobo sva kupla. Drugo je blo narejeno, ker so naredili moji starši.
Ampak on želi teh 10 let izplačanih na roko keš. Sem rekla naj pela vse kar hoče (računalnik, TV,... in še avto,

Sam osebno bi mu popolnoma preprečil vstop in dostop do vsega. Vse cunje pa kot se človeku utrga, zmetal dobesedno čez okno, pa če jih še kdaj najde ali ne.

Kar se tiče izplačila pa bi mu jasno povedal, da bo dobil vse kar bo iztožil, tudi izplačano.

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.6.2008 13:11:10   
tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO:
Mislim da bo še ta teden imel kufre pred vrati, pa če mi poči srce 

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Moji bi ga lastnoročno zabrisali skozi vrata. ... Itak navsezadnje pa se morata vidva zmenit.

, tudi če ga bodo bratranci zbutali, bo lahko jutri (če že ne takoj) pričala na sodišču zoper njih. A veš. Ona še ni odločena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.6.2008 13:15:08   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ja hiša je tretjina po očetovi strani napisana name. Poročena nisva je pa 10 let tukaj.
Računalnik sva kupla skupaj vsak pol, avto isto, in otroško sobo sva kupla. Drugo je blo narejeno, ker so naredili moji starši.
Ampak on želi teh 10 let izplačanih na roko keš. Sem rekla naj pela vse kar hoče (računalnik, TV,... in še avto,

Sam osebno bi mu popolnoma preprečil vstop in dostop do vsega. Vse cunje pa kot se človeku utrga, zmetal dobesedno čez okno, pa če jih še kdaj najde ali ne.

Kar se tiče izplačila pa bi mu jasno povedal, da bo dobil vse kar bo iztožil, tudi izplačano.

Točno tako. Kar sta skupaj ustvarila mu načeloma pripada polovica. Otroška sobica je od otroka - bo njega tožil? Od vsega ostalega mu ne pripada nič.

Bi pa verjetno jaz tut reagirala v tehnofilovem stilu - cunje čez okno in nikad više čez prag. Pa še glasno bi vpila na njega, ko bi prišel v bližino, da bi ga še sram ratal....

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.6.2008 13:30:42   
Anonimen

Vem pa tudi da ta ženska ki jo ima zaj (nisem je še vidla), nemore bit preveč pametna če ve da ima on družino, živi pri meni in se vrača sem spatuser posted image

A ti si pa pametna,da to prenašaš? Ona ga ima le za lepe trenutke,verjetno za seks,za ostalo pa tak ve,da ima ženo doma,ki mu pere,kuha in prenaša njegove žaljivke. Svetujem ti tako kot druge, vrži ga še danes ven.

Drgač pa gorenjec,če to bereš,kaj bi ti svetoval?? user posted image

< Sporočilo je popravil ena pač -- 9.6.2008 13:31:08 >

(odgovor članu mihi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.6.2008 13:36:58   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

Vem pa tudi da ta ženska ki jo ima zaj (nisem je še vidla), nemore bit preveč pametna če ve da ima on družino, živi pri meni in se vrača sem spatuser posted image

A ti si pa pametna,da to prenašaš? Ona ga ima le za lepe trenutke,verjetno za seks,za ostalo pa tak ve,da ima ženo doma,ki mu pere,kuha in prenaša njegove žaljivke. Svetujem ti tako kot druge, vrži ga še danes ven.

Drgač pa gorenjec,če to bereš,kaj bi ti svetoval?? user posted image

Mrbit je ona zase prov pametna - ker mogoč išče samo to - seks brez obveznosti. Si pa definitivno lahko zate misli kako si neumna, da me še odpiraš vrata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.6.2008 13:48:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO:
Mislim da bo še ta teden imel kufre pred vrati, pa če mi poči srce 

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Moji bi ga lastnoročno zabrisali skozi vrata. ... Itak navsezadnje pa se morata vidva zmenit.

, tudi če ga bodo bratranci zbutali, bo lahko jutri (če že ne takoj) pričala na sodišču zoper njih. A veš. Ona še ni odločena.

Ja, ja, razumem user posted image . Saj po 10 letih pranja možganov (mihi, oprosti, samo si res ne predstavljam prave, spoštljive ljubezni) težko vidiš sebe v pravi perspektivi. Ampak če hočeš sebi in otroku zagotoviti boljši jutri, potem je pač nekaj treba ukreniti, ane. Npr. spakirat kufre in po možnosti zamenjat ključavnico na vratih. Pa kakšnega pravnika angažirat.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
9.6.2008 13:59:02   
sinnerka
mihi a je še vedno pri tebi???
če rabiš eno velko smetišnico da ta gnoj ven odneseš ti jo posodim ali pa še boljše ga jaz ven šutnemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.6.2008 14:03:21   
Anonimen

Ma ne pripada mu nič več kot polovica vrednosti, kar je vložil zraven, pa je lahko še tolk časa s teboj.
Zamenjaj ključavnico, zavež mu cunje v culo iz rjuhe in čao.
Naj gre s culico na rami k ljubici; ti pa začni živet z otročkom.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
9.6.2008 14:36:38   
MissLady
Razumem te, da ti je hudo. Meni je bilo tudi. Sva šla narazen pred dvema mesecema in pol. Full sem jokala, prosila sem ga naj se vrne.

Danes pa sem srečna in samo Bogu se lahko zahvalim, da se je vse končalo.

Verjemi, prebolela ga boš in potem se boš sama sebi smejala, kako si bila lahko tako naivna. Tuda jaz tega nisem verjela...... ampak danes res žarim od sreče. Ravno danes mi je znanka rekla, da cvetim kot rožica, pa sploh ne ve, da se ločujem.

Punca, glavo pokonci in bodi močna.

Če se želiš pogovoriti, mi lahko pošlješ ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.6.2008 21:51:42   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

zamenji klučavnico pred vikendom in prosi bratrance da prespijo pri vas za vikend. če bo težil, naj ga zbutajo k vola.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.6.2008 21:55:46   
amaya
srčno upam, da boš rešila, tako da bo volk sit in koza cela (beri: ti v hiši, bebec pa na cesti). Pa obvezno tvojim povej, da ti bodo v oporo. Ne bodi sama v temu, ker te bo pojedlo.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.6.2008 23:36:47   
tstn
ljubica draga a se ti poslusas ?začni mislit na otroka in ko bo začel kapirat stvari ti bo hudo.nobena ženska si ne zasluži ponizavanja in še to v staršinih hiši.Vrži hudiča ven in naj vidi da lahko živiš brez njega.Očitno vidi da si brez svojega jaza in ma oblast nad tabo.MISLI NA SVOJEGA OTRČIČKA IN AMU ZAGOTOVI LEPO ŽIVLJENJE.Veliko sreče

(odgovor članu mihi55)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.6.2008 6:33:42   
maruškaŠ
A veš zakaj ti grozi, da ne bo šel dokler ga ne izplačaš in da ga moraš izplačat za vseh 10 let?

Zato ker ve, da ga lahko kadarkoli vržeš ven in da mu dejansko pripada samo pljunek v morje. Zato te poskuša psihično podrediti in prestrašiti in zaenkrat mu očitno uspeva.

(odgovor članu tstn)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.6.2008 7:11:12   
srki
Če hoče denar, naj si proda tisti računalnik pa TV, pa bo imel denar. Mislim, jaz bi mu ga še čez okno vrgla, vse, kar je vložil, razen otroške sobe. Ostalo pa naj si nekam vtakne.

In dobri so tvoji,  da so ga gledali 10 let. V bistvu se strinjam z Emamair. On je tvojim in tebi kaj dolžen, ne ti njemu ali pa tvoji.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.6.2008 10:16:05   
muška
A ve bi še kufre pakirale? Pa ni šans!  V vrečo za smeti mu zmečem cote, če bo imel srečo, drugače direkt iz omare skoz okno, pol pa naj jih zbira po travi oz. ulici. 
A ne, kar zase se je potrebno postavit, če se že zase ne moreš, pa se vsaj za svojega otroka!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.6.2008 10:45:35   
Balerina
Prvo mami le povej boš videl bo lažje tebi in mami tudi. Ker verjemi mama čuti da ti trpiš in ona trpi s teboj ker ne ve kako ti pomagati. Poznam iz lastnih izkušen, ker je moja mama trenutno na tem ker ne ve kako pomagati svojemu otroku.

Kot drugo pa če je avto nate napisan ga pa prodaj pa mu dej polovico od prodanega avta. Druga polovica pa ti bo ostala pa si boš lažje drugega kupila, saj razmišlaš o nakupu. Vsekakor ga jaz nebi njemu pustila ker kar si napisala boš enkrat še njegove kazni začela plačevat. On s tvojim avtom lahko parkira kjer koli hoče, položnico boš pa ti dobila.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.6.2008 13:38:56   
lotoska
Ene ženske pa res nimajo samospoštovanja.

Namesto da bereš te komentarje draga mihi55, naredi kaj na samopodobi in to potem še udejani v svojem življenju. Vsi izgovori ki jih imaš so slepilo zate.

Vso srečo.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?