Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 8:05:12
|
|
|
|
neanja duo
|
Oj! A ni še nobene primorke gor? Mi Bi najraje bolj zgodaj . lp nd
|
|
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 8:10:41
|
|
|
|
anajmad
|
Morgen! V izoli se dobro je v hotelu Marina(če hočeš morske stvari),tudi gostilna Sonja(to je pred San Simonom),pravijo tudi za Korte,ampak nisem bila že par let,tako da ti ne morem nič rečt. Pizzerija pa je dobra tudi v San Simonu Porto Apolo in tudi jedi iz žara imajo,pa seveda gostilna Gušt(sam tam men pizze niso preveč dobre;no vsak ima svoj okus). Pokopališče školjk pa je pred Debelim rtičom,v Ankaranu.
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 8:13:04
|
|
|
|
neanja duo
|
Oj! Anajmad,najlepša hvala za tele informacije.Kako je pa kaj vreme?
< Sporočilo je popravil neanja duo -- 8.6.2008 8:14:41 >
|
|
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 8:57:27
|
|
|
|
bumerang
|
Vreme je obupno in prav hladno vleče. Verjetno bo še pred poldnem deževalo glede na to, kaka črnina je nad Italijo.
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 12:05:16
|
|
|
|
amaya
|
Ja, prou polno rit imam tega vremena. Sem mislila tudi sama it en điret, pa sem ugotovila da je vreme za en škifo....zato sem kar juho iz skrinje ven potegnila.....še kuhat se mi ne da.............tamali pa spava, spava, spava....nizek pritisk Drgače pa sem jaz kr manjona in ti lahko kup restavracij naštejem: na 1. mestu : Pomjan (vas nad Koprom, uporabi Garmina )-imajo megalomanske domače raviole polnjene s sirom ter prelite s tartufi na 2. mestu: Primavera (pizzerija v Izoli-proti San Simonu)- fulll veliko izbor vsega, kar ti pade na pamet na 3. msetu: Marina Izola (v Mandarču-proti svetilniku) no to je lestvica trej naj, naj, naj.........sem postala laaaaaaaaaaaačnaaaaaaaa
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 12:34:22
|
|
|
|
neanja duo
|
No,mi smo ostali kar doma in skuhali kosilo(goveja juha s kašo,čevapi in paradižnikova solata,na koncu pa čokoladni muffini).Si bom pa tele gostilne in pizzerije shranla za naslednjič. A ja,tudi pri nas (vrhnika)se spet oblači.Se mi zdi,da je april(glede na vreme)a ne junij. Pa vseeno hvala lepa vsem in lep dan še naprej lp nd
|
|
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 14:05:55
|
|
|
|
amaya
|
veš, da je tu sonček pa vseeno nisem šla še ven danes...ne vem....se mi leži
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 15:53:27
|
|
|
|
bumerang
|
Če je posledica tega, da napišem, da bo v roku par ur lilo, današnje sonce, potem bo od danes naprej lilo vsak dan vsake pol ure. Ker je vreme krasno, sicer fajn piha ampak sonce je pa močno. Ampak šip si pa še vseeno ne upam pucat, ker bo sicer ponovno lilo.
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 18:02:25
|
|
|
|
kajajaka
|
pa seveda gostilna Gušt se moram priključit... smo bili prejšnji vikend s kolegi, ki imajo 9 mesečnika v Izoli in smo šli v gostilno (pizzerijo) GUŠT. (v centru Izole, če slučajno obstaja še kakšna) Mamica je prosila, če bi lahko malo zelenjave, ki jo imajo za priloge (koren, grah, cvetača, brokoli...) skuhali v neslani vodi in zmiksali... In to je bilo, kot, da želi, da ji vesoljsko ladjo sestavijo. Kelnarju je bilo čist odveč (pa čeprav so to v kuhinji potem pripravljali...) No, zmiksano zelenjavico so potem le prinesli v eni sklodelici in jo zaračunali 6,90 € Sej ni, da bi se pritoževala - tudi sama ne gledam na vsak €, če že grem kam, še posebej ne pri otroku... ampak poleg nadutosti in tega, da je natakar še dvakrat povdaril, da "tega sicer ne delajo" (in naj mu bomo vsi neskončno hvaležni...) je potem še to zelenjavico zaračunal dražje kot pizzo... Skratka GUŠT - OTROKOM /DRUŽINAM TOTALNO NEPRIJAZNA GOSTILNA v Izoli. Naslednjič gremo zihr na pizzo v Rustiko v Portorož
|
|
|
|
RE: vreme obala in kje se lahko ob obali dobr... 8.6.2008 18:11:50
|
|
|
|
anajmad
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka pa seveda gostilna Gušt se moram priključit... smo bili prejšnji vikend s kolegi, ki imajo 9 mesečnika v Izoli in smo šli v gostilno (pizzerijo) GUŠT. (v centru Izole, če slučajno obstaja še kakšna) Mamica je prosila, če bi lahko malo zelenjave, ki jo imajo za priloge (koren, grah, cvetača, brokoli...) skuhali v neslani vodi in zmiksali... In to je bilo, kot, da želi, da ji vesoljsko ladjo sestavijo. Kelnarju je bilo čist odveč (pa čeprav so to v kuhinji potem pripravljali...) No, zmiksano zelenjavico so potem le prinesli v eni sklodelici in jo zaračunali 6,90 € Sej ni, da bi se pritoževala - tudi sama ne gledam na vsak €, če že grem kam, še posebej ne pri otroku... ampak poleg nadutosti in tega, da je natakar še dvakrat povdaril, da "tega sicer ne delajo" (in naj mu bomo vsi neskončno hvaležni...) je potem še to zelenjavico zaračunal dražje kot pizzo... Skratka GUŠT - OTROKOM /DRUŽINAM TOTALNO NEPRIJAZNA GOSTILNA v Izoli. Naslednjič gremo zihr na pizzo v Rustiko v Portorož Se strinjam. Ne hodim v to gostilno,pa jo imam par metrov zraven,ker tok za en k c v življenju nisem še pila. In to sem jim v faco povedla,pred polno gostilno gostov. Katastrofa . Meni bolj leži Porto Apolo(smo bili danes na kosilu) imajo stolčke za otročke in so res zelo prijazni.Pa tudi drago ni. Pa še nekaj,do zdej še ni padla niti ena kaplja dežja
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?