|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 11:42:41   
Mijavček
Zivjo punce,

jaz sem danes čisto raztresena. živčki me dajejo. Strah me je HSG-ja in tega kaj bojo tam odkrili. :(
Prosim mislite kaj name. Tudi jaz velikorat mislim na vas, čeprav se bolj malo oglašam (sem "gor" samo v službi).
Ko pridem spet v službo, verjetno v petek, se pa spet beremo.
Lep zasnežen dan iz LJ, vam želi

Mijavček :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 11:47:20   
koala
Mijavček vse naj naj jutri, pa nič se bat ni takšen bav bav pa traja tud ne dolgo.
Pa ne se takoj vstrašit, če izvid ne bo briljanten, punce tukaj ti lahko povejo, da stvar sploh ni zgledala tako hudo, kot so kazale slike.
Mislim nate pa :pujs: za srečo

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 11:54:34   
larisa
Mijavček veš da bomo mislile nate in stiskale pesti.:miska::miska::miska: Ti pa pogumno in optimistično na pregled pol pa hitro enga :duda: :sloncek:.
Mislim nate:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 11:55:58   
cmokec
:rozica: Dragi Mijavček :rozica:, sem vesela da si nam povedala datum preiskave. Sedaj se bomo lahko združile in držale :miska::miska::miska: zate. To pa ni šala, boš videla, da bo pomagalo. :angel::angel::angel:

cmokec

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 12:22:25   
anadejka
Čaw Mijavček.Posluši,jest sm bla tut na HSG-ju 24.1.letos,pa ti iz prve roke povem da sploh ni nič posebnga.Ti sam sproščena bod,pa sploh vedla ne boš kdaj bo tok hitr mim.Vse skupaj je kot navaden gin.pregled.Mogoče bo mičkn zabolel k ti bo tekočino not spuščal,ampak je bolečina ista kot krči pr M,to pa že poznaš in nič staršnega.Važno je da ko ti kateter not vstavlja,da na nič ne misliš ampak si 100% sproščena,pol ne boš niti čutila.To je zelo pomembno,sproščenost.
Kar se pa izvidov tiče,ti pa držim :miska::miska::miska::miska:.Sicer pa ta HSG ne pokaže vedno 100% sigurno in boš verjetno tudi ti morala kasneje še na laparoskopijo in histeroskopijo.

Želim ti veliko sreče,nikar se ne boj,ker ni nič strašnega in drži se!!!:miska::miska::miska:

Lepe pozdravčke............andrejka76:rozica:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 12:26:36   
pika74
Hojla Andrejka,

Kako je blo na spermiogramu? Sem večkrat ta vikend nate pomislila.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 12:33:47   
anadejka
Ojla Pika:rozica::rozica::rozica:lepo lepo da se spomneš name;):)-:bravo:.
Jap sva bla v Postojni,bolnca drgač čist prazna,sm že mislila da spolh ne delajo.Pa se je le pojavla ena sestra in mojmu lubitu dala en lonček in ga poslala na WC.Sej sva se že prej pogovarjala,kaj bi raje da grem z njim al ne.Pa je prej reku da ja.No tokrat je pa reku da gre rajš sam,ker bo tako hitreje.Pišuka sploh nism mogla verjet.Men se zdi da tut 1 min.ni bil not:)-.Na hitr je opravu in pol sva šla.Izvidi pa bodo baje v tor.Sam se jest Taševu kr ne upam težit,ker ko sem ga prejšnjič vprašala,kdaj bova midva izvedela za izvide,je reku da prvič kao sploh ni važn.Da mora vajo čez 1 mes.ponoviti in šele pol so realni izvidi.Tko da greva čez 1 mes.še enkrat v PO pol bomo pa vidl,kaj je s temi plavalčki,al so res tok butasti da ne najdejo mojga jajčka,al so pa pr men kšna vrata zaprta.

Uff sm se razpisala zdej.............

lepe pozdravčke........andrejka76:miska:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 12:39:41   
pika74
Ja fino. Jaz se tud spomnim, da je moj mogu it 2x.

Bomo pa pol skupi ciljal u jajčke :)-:)-:)-:)-. Sam da jest M dobim - mi že ene 9 dni zamuja. Bemti :ups:.

No, pa fajn bot še naprej. :kuza::kuza::kuza: delat

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 12:44:29   
anadejka
Ja Pika,upam da se bove pol tut skupej s trebuščki srečevale,pa potem z vozički,pa pol v vrtcu,pa v šoli,....:)-

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 13:03:42   
Mijavček
Joooj, hvala punce za lepe želje... :bravo::bravo::bravo:

Rožice vsem :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Hvala andrejka76 za info iz prve roke, sem se odločila, da bom tvoje besede uporabila za mantro jutri "sproščenost, sproščenost, sproščenost .." :):):):)

za laparo mam pa tut že datum. Drgač je bil pa moj tud zadnjič ne spermiogramu, pa je bil ud ven tok hitr, da sem že mislila, da so ga ven poslal, je pa reku, d aje že fertig :ups::ups::ups:

Hvala še enkrat vsem, pa se slišmo, opa beremo v petek.

pa pa
Mijavček :muca:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 13:05:59   
Mijavček
ud = tud

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
:ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 13:11:19   
buškica
Mijavček,
bomo fejst držal pesti zate jutri.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 13:25:09   
Anonimen
Mijavček, jaz ti želim čimboljše izvide. In da bi bilo tako, kot pri meni...po HSGju sem takoj naslednji mesec zanosila :)

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 13:29:36   
anadejka
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 13:46:19   
tinkamiška
Mijavček, že stiskam pesti, da bo vse O.K.:miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 13:53:15   
pika74
Sej bo Mijavček.

Kot so ostale napisale - ne se preveč obremenjevat s tem. Itak ne boli bolj kot pri M- krčih. Teh smo pa že navajene - ane :)-. Boš vidla :miska::miska::miska: nč bat.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Jutri grem na HSG
21.2.2005 15:04:41   
Anonimen
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Še to pa bo...za uresničitev želje boš tud to prestala.držim pesti,da bi bilo čim manj hudo in seveda vse pozitivno!!!!!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?