|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup ameriškega hladilnika
6.6.2008 22:08:43   
miška1
Odločamo se za nakup ameriškega hladilnika in me zanima kakšnje izkušnje imate tisti ki ga imate. zanima me tudi ali ima kdo ta hladilnik znamke Daewoo, saj je v poplavi vseh teh hladilnikov najcenejši.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup ameriškega hladilnika
6.6.2008 22:12:07   
rija
jaz ga ne menjam. samsunga.....

...vox populi...

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2008 9:01:25   
lol
Smo lastniki omenjenega hladilnika Daewoo že cca. 3 leta in smo z njim zelo zadovoljni. Imeli smo težavo z elektroniko (kontrolno ploščo), vendar v času okvare (ker je to zelo redek primer okvare), so nam zamrznili garancijo, kar pomeni, da toliko časa, kolikor je trajala odprava napake, se nam je podaljšala garancija. Fantje na servisu so bili izjemno prijazni. Tudi filter vode, kateri je prikljopljen nekje na sredini cevi za dovod vode ni pretirano drag. Najbolj smo bili veseli, da nam v vročih poletnih dneh ni treba skrbeti za led in blazno mrzlo vodo. Hladilnik omogoča stopinje po predalih (zelenjava, sadje itd), child lock, hitro hlajenje in hitro zamrzovanje, silent mode (nekakšen nočni način), opozori, če so vrata po pomoti odprta ipd.

Če se za nakup hladilnika odločate vam vsekakor priporočam omenjeni hladilnik.

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2008 9:56:27   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Enakouser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2008 11:38:12   
Anonimen
Jz imam LG, pa sem tudi zelo zadovoljna z njim.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2008 11:39:29   
Anonimen
Pardon za napakico-  Jaz

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2008 16:36:21   
kajajaka
mi imamo Gorenjevega. Ni najcenejši, ampak se držimo načela, da vsaka firma nekaj dobro dela, ne pa vse (npr. Daewoo - avtomobili...). Pa še podpiramo slovensko proizvodnjo. Sicer pa slab ni najbrž noben... imaš itak garancijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2008 20:09:20   
taši84
midva pa imava candy in je kr fajn

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2008 9:50:20   
honey
Midva bova po vsej verjetnosti kupila Samsunga - ker imamo delano kuhinjo po meri in so tudi mere za hladilnik od Samsunga. Najbolj nama je bil všeč in tudi normalna cena je. Zdaj moramo samo še našparat toliko, da ga lahko kupimo user posted image

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2008 15:06:12   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: rija

user posted image user posted image user posted image  jaz tud ne...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2008 7:12:37   
anju
in kake prednosti ima tale ameriški od našega (user posted image , mislim klasičnega)?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.6.2008 7:22:25   
Volga
kakšen hladilnik pa je to? Ne vem, mogoče ga imam tudi jaz doma, pa ne vem sploh.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.6.2008 7:32:35   
anju
samo po slikcah vem samo to, da se vratca odprejo na sredi in so dvokrilna... mh, ne vem kako povedat... vtipkaj "ameriški hladilnik" boš vidla takoj.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2008 8:35:02   
k1
mi imamo samsungovega, na ena vrata + točenje hladne pijače. smo ful zadovoljni. pred 2 letoma se mi zdi da je bil skoraj edini na ena vrata. zdaj vidim, da jih je že več. 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2008 8:40:56   
Marogica
http://www.mimovrste.com/artikel/3220024720/hladilnik-samsung-rs-e8kpas#pictures

Tako izgleda "ameriški" hladilnik. Levo je zrmzovalnik z vodo in ledom(direktni priklop), desno je hladilnik z "bifejem", kamor daješ pijačo, ki jo dnevno dosti uporabljaš in za to ne rabiš odpirati celega haldilnika.

< Sporočilo je popravil Marogica -- 12.6.2008 8:41:30 >

R. Tagore

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2008 12:03:21   
ninataja
No, jaz ga tudi imam-zdaj je že 7 let star. In bi ga tkoj vn fliknila če bi ga lahko. Enako imamo ledomat in mrzlo vodo in za to smo morali filter posebni montirat, ker mora biti filtrirana voda za hladilnik. Od tega da ta del s skrinjo se na vsake tok časa spomne in začne voda kar tečt iz njega user posted image  Enkrat ko sem pomivala notranji del ledomata mi je skor prste odščipnu user posted image  (nima nobenega varovala) in kljub rednemu čiščenju led postaja rjave barve ... user posted image  Ko smo pred leti nazaj klicali servis, pa noben ni znal nič narediti (Bosch). Mah ... user posted image

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2008 12:09:11   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ninataja

No, jaz ga tudi imam-zdaj je že 7 let star. In bi ga tkoj vn fliknila če bi ga lahko. Enako imamo ledomat in mrzlo vodo in za to smo morali filter posebni montirat, ker mora biti filtrirana voda za hladilnik. Od tega da ta del s skrinjo se na vsake tok časa spomne in začne voda kar tečt iz njega user posted image  Enkrat ko sem pomivala notranji del ledomata mi je skor prste odščipnu user posted image  (nima nobenega varovala) in kljub rednemu čiščenju led postaja rjave barve ... user posted image  Ko smo pred leti nazaj klicali servis, pa noben ni znal nič narediti (Bosch). Mah ... user posted image

Ti pa nimaš reče, ninataja....Jaz lahko za našega rečem, da je enkraten in zaenkrat (ca 6 ali 7 letuser posted image ) nismo imeli nobenih problemov.

R. Tagore

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2008 12:13:54   
ninataja
Res je nimam ... Saj na to se skicujem da ga nisem jaz kupila in ne izbrala ... Sam vzdrževat ga morm pa sedaj jaz user posted image  Jaz bi raje dva navadnega imela, kot tole omaro user posted image

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.6.2008 15:46:11   
anju
ma mi še vedno ni dosti jasnouser posted image bi verjetno mogla videt tele funkcije v živouser posted image

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.8.2011 18:15:12   
natashina
kaj mi lahko kdo pomaga? pravkar smo menjali vodni filter na daewoo hladilniku, pa lučka na nadzorni plošči, da je potrebno filter menjat še kar utripa... kaj svetujete?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2011 8:59:09   
Poka
user posted image  Imam LG hladilnik. Je zakon. Katerikoli od teh bi mi bil isto, ampak se mi je zdelo, da ima ta nekako najbolje izkoriščen notranji prostor. Moj ga je pa izbral, ker naj bi bil še nekako najtišji in naj bi imeli najmanj okvar... Ne vem, po mojem so vsi dobri, edino tistega Beko ne bi imela.

Imela sem prej Gorenjevega, pa mi je bil ful zanič... Ne kupim nič več od Gorenja.

Fajn je to, da je zelo velik in ima zmrzovalni del, ker midva nimava kleti in večje shrambe v hiši in sva morala kupiti takega. Nikloi ga ne moreš napolnit, pa da kupiš ne vem koliko v trgovini. user posted image  

Ledomat in tisti za vodo točit je zakon, nimava pa mini bara, ker ga nisem hotela - odvisno od prehranjevalnih navad, jaz pijem večinoma vodo in zdaj je še celo več.

(odgovor članu natashina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.8.2011 16:51:10   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: natashina

kaj mi lahko kdo pomaga? pravkar smo menjali vodni filter na daewoo hladilniku, pa lučka na nadzorni plošči, da je potrebno filter menjat še kar utripa... kaj svetujete?

Po moje je najboljše da pokličešna uradni servis, razložiš situacijo in ti bodo lahko nalažje povedali kaj je narobe.Pa fajn zrihtaj.user posted image

(odgovor članu natashina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?