|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna revija?
6.6.2008 16:29:14   
Nasy
Razmišljala sem, da bi se naročila na kakšno revijo ala Moj malček, Mama, kaj drugega?!..kaj svetujete? V Mami se mi zdi, da je tudi veliko o nosečnosti, kar pa me  trenutno ne zanima glihuser posted image
LP

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna revija?
6.6.2008 18:04:23   
Mikica
Imam en kup revij moj malček in mama (letnik 2004, 2005, pa šekakšna prej in poznee bi se našla) in jih oddam, če ne jih bom morala odnesti v star papir, pa mi jih je nekako škoda. Če te zanima, mi piši.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2008 18:11:21   
Anonimen
Meni je SuperMami najboljša, ker te ne posiljujejo z raznoraznimi cunjami za 200€.

(odgovor članu Mikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 19:33:18   
Anonimen
Mene bi to tud zanimal... me bolj moti to, da se clanki slej ko prej ponovijo in je res brez veze....
Ali kera ve za kaksno dobro revijo v tujem jeziku (anglescina)?

(odgovor članu Mikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 20:42:20   
dreamz
Med nosečnostjo sem dobila en kup revij Moj malček, Novorojenček ipd., tudi potem sem si parkrat kupila kako revijo, ampak so not res vedno eni in isti članki. In misel na naročilo me je takoj minila.
Ko grem v Trst, si kupim kako tako italijansko revijo in so 100krat bolj zanimive, raznovrstne in aktualne. Res dobiš not en kup koristnih informacij.  Pa še cenejše so kot naše.
Za angleške pa nevem kje bi se jih dobilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 21:08:49   
klepetka
MEni je všeč SuperMamiuser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 23:05:47   
Naja30
Meni je tudi všeč Supermami, pa Mama tudi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2008 23:29:34   
sandra85
js sem bila 1 leto naročena na moj malček in sem prav jezna, saj se mi zdi, da se teme skozi ponavljajouser posted image ti priporočam, da se ne naročiš na nobeno, raje kupiš 3 različne in boš imela vseuser posted image ali pa kupi, ko vidiš v trgovini in opaziš kak zanimiv naslov

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 6.6.2008 23:30:06 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2008 0:35:48   
sonce78
Meni pa SuperMami ni všeč, ker sem že parkrat zasledila napačne informacije v člankihuser posted image in je ne berem več.

Občasno si kakšno revijo kupim in je res, kot ste že napisale, da se članki ponavljajo.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2008 10:30:51   
moci
supermamiuser posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2008 10:36:28   
Anonimen
Meni nobena ni vredna narocnine.

Mama je pocukrana, Supermami spacana skupaj, Moj malček mi vizualno ne sede. Enkrat na leto jih prelistam v knjiznici. Otrok raste.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2008 14:40:10   
Naja30
Teme se ponavljajo, ja. To tudi mene moti. Glede na to, kaj ponujajo, so pa vse predrage.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2008 14:43:57   
Raho
Meni osebno je všeč SuperMami. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2008 14:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Glede na to, kaj ponujajo, so pa vse predrage.

Absolutno.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?