Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste se spoznale? 9.6.2008 11:40:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Volga Drugače pa je mene samo ena vabila na kavo, pa še to nisem šla. Te nisem jaz v picerijo vabila pred časom? No, pa saj tudi nisi prišla.... Aja, to je drugo. Tega, da ne bom nekoč prišla, še nisem izključila, tako da se nikoli ne ve. A boš naredila PZ testo ali ne?
|
|
|
|
RE: Kako ste se spoznale? 9.6.2008 12:05:51
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa Karim je že čas, da spoznam . A to je kakšen muslič? Mater, bi te našeškala. Ne, Karin24 je. Na, pa še tvoj stavek: Ja. Ne vem, zakaj nisem šla, zato, ker mi za it verjetno. Kaj zdaj, ti je za it, ali ti ni za it .
|
|
|
|
RE: Kako ste se spoznale? 9.6.2008 12:29:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa Karim je že čas, da spoznam . A to je kakšen muslič? Mater, bi te našeškala. Ne, Karin24 je. Na, pa še tvoj stavek: Ja. Ne vem, zakaj nisem šla, zato, ker mi za it verjetno. Kaj zdaj, ti je za it, ali ti ni za it . ne vem, če mi je za it. zastopš?
|
|
|
|
RE: Kako ste se spoznale? 9.6.2008 12:33:10
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aja, to je drugo. Tega, da ne bom nekoč prišla, še nisem izključila, tako da se nikoli ne ve. A boš naredila PZ testo ali ne? Beri na "moji" temi....
|
|
RE: Kako ste se spoznale? 9.6.2008 12:38:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aja, to je drugo. Tega, da ne bom nekoč prišla, še nisem izključila, tako da se nikoli ne ve. A boš naredila PZ testo ali ne? Beri na "moji" temi.... Sem prebrala ja, pa saj, meni je v končni fazi vseeno, če je Pz ali ne, mislim, itak, da je boljše navadno kot tisto žaganje.
|
|
|
|
RE: Kako ste se spoznale? 9.6.2008 12:40:39
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Sem prebrala ja, pa saj, meni je v končni fazi vseeno, če je Pz ali ne, mislim, itak, da je boljše navadno kot tisto žaganje.
|
|
RE: Kako ste se spoznale? 9.6.2008 12:45:25
|
|
|
|
orhideja75
|
ja puncica sej enkrat se morva res zmenit na kavici, da se še v živo spoznava
< Sporočilo je popravil orhideja75 -- 9.6.2008 12:46:03 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?