|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje najceneje kupiti...
6.6.2008 13:07:01   
clara23
Živjo,

zanima me, kje se da najceneje kupiti jogi, kovterček, poušterček in obrobno blazino za dojenčka?? Sem gledala v Baby centru pa je vse full dragouser posted image .?

Vsak namig bo dobrodošeluser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje najceneje kupiti...
6.6.2008 13:14:58   
blue sky
Moja prijateljica je vse to pred kratkim kupila v Ikei, kjer je vse veliko ceneje kot pri nas.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2008 13:15:25   
anetka
Najceneje je, če ti posteljnino kdo zašije doma. Povšerčka itak še ne rabiš.
Obrobno blazino smo mi kupili v Pikapolonici za 17€, jogi in posteljo pa Sonček. Ima pa Ikea zelo poceni pohištvo, samo so druge dimenzije kot tu in boš tu težko našla posteljnino primerne velikosti. Če pa sama šivaš pa samo v akcijo user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 13:22:22   
Spark
Mislim, da imajo sedaj nekaj v Leclercu, ampak nisem prepričana. Poglej zadnji katalog, jaz sem ga včeraj vrgla v smeti. 

(odgovor članu anetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 13:33:42   
Vali 81
jaz sem kupila tole www.galeb.eu in še lahko zbiraš kar rabiš

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 15:14:39   
Taula
Leclerc...okoli 23 evrovuser posted image  Obroba, kovter, blazina.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 15:15:15   
Taula
Jogiji...www.soncek.si ima ene akcije.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2008 15:30:23   
AnciM
Posteljnino sem jaz naročila na www.galeb.eu. Jogije sem pa gledala na www.zibka.eu.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2008 16:15:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
zanima me, kje se da najceneje kupiti jogi, kovterček, poušterček in obrobno blazino za dojenčka?? Sem gledala v Baby centru pa je vse full dragouser posted image .?

jaz bi pogledala na podarimo.si ce je kaj pametnega.

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2008 20:14:53   
clara23
Sem kupila v Leclerku za 25 eur, zraven sem pa dobila kovterček, poušterček in obrobno blazino. Kupila sem pa še 2 posteljninici, za vsako sem odštela le 10euruser posted image .  Hvala vam za informacijeuser posted image

Zdaj pa rabim še jogi rjuhe in tisto nepremočljivo podlogo za čez jogi..kakšna ideja kje je to najceneje??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2008 21:03:19   
mateyka
tisto nepremočljivo podlogo za čez jogi..kakšna ideja kje je to najceneje??

tosama domžale ima te prevleke iz bombaža, ki jih lahko pereš na 90 stopinj. mi jih mamo in so supeeer user posted image (smo kupili še eno manjšo za previjalno mizo)

tukaj si lahko pogledaš:
http://trgovina.pleniceracman.com/si/zascitne-predloge/za-otroske-posteljice-g52.shtml

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 21:21:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2008 21:52:46   
clara23
ikea ima res lepe stvari..ampak kaj ko je tako dalečuser posted image user posted image . Za tisti dve posteljninici se mi pa ne splača tako daleč voziti...a mogoče veste kje se da (če se sploh da) ikeine stvari kupiti v sloveniji ali če je možno naročiti preko spleta?

mateyka tista podloga res v redu izgleda..a če naročim 2 bo to dovolj??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2008 12:39:57   
lea23
jaz sem prvo posteljnino z obrobo in baldahinom kupila v baby centru, sem dala nekje 60€, eno posteljnino sem pa kupila v odeja škofja loka pa je bila 30€ ( samo prevleka za kovtrček in povštrček ).

bi pa mogla zdej še kakšno posteljnino dokupit bolj tanko za poletje, pa me zanima če je katera bila v kratkem v ikei, če imajo zdaj še kakšne druge vzorčke kot te ki so na spletni strani?

sem eno leto nazaj gledala v ikei ful luštno posteljninico v roza barvi ( pa ne ta ki je z "mehurčki", ampak ena taka roza bela karirasta je bila ), pa eno ki je bila bela z rdečimi vrtnicami ( pravzaprav samo obrisi vrtnic ), zdej sem pa gledala na spletni strani pa jih ni več gor user posted image user posted image  pa še taka roza obroba je bila v roza barvi, pa je tut ni več na internetu?

nisem pa že kakšno leto bila v ikei, tko da nisem več nič na tekočem kako je kej zdej s ponudbo?

torej a mislite da imajo še tiste posteljninice čeprav jih ni več gor na spletu? ker te ki jih imajo zdej, mi pa sploh niso ušeč ker so vse tako pisane.. 

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2008 12:47:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Moja prijateljica je vse to pred kratkim kupila v Ikei, kjer je vse veliko ceneje kot pri nas.

Tako je. Tukaj imaš link
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/range/10389

Imaš vse kategorizirano levo. Spanje, tekstil, dekoracija za otroke,................

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.6.2008 0:53:18   
Pandica
Definitivno Ikea kot so ti že predhodnice napisale user posted image

Pa še full lepo imajo vse user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.6.2008 7:40:20   
mala pikica
Mi smo tudi kupili v Avstriji, je veliko ceneje.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?