Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (190.nadaljevanje) 21.2.2005 8:51:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lepo sneženo jutro!!! Prav prisrčno dobro jutro vsem mojim prijateljicam in seveda ne smem pozabiti sneženo. Punce kako ste kaj?Upam,da ste vse v redu in,da ste už ivale tudi ta vikend!Jaz namreč nisem kajti virus me je resno napadel.Prvo bolečine,bruhanje,včeraj malce zvišana vročina in danes še navsezadnje tiralica na wc,upam,da bo kaj kmalu minilo.Sedaj sem sama doma mami je šla v lekarno po sirup proti kašlju saj se vse tako plača,kaj češ to je naše zdravstvo. Jutri se že veselim saj prode na majhne počitnice od mojega moža nečakinja in se bove igrale oziroma uživale,igrale se bove namreč igrico Holidays in tako mi bo čas še hitreje minil do petka,ki ga že komaj čakam.Zdaj tudi delam ročmno delo mami našivavam prt z križci in dosti sedim ter ležim na masažnem stolu se vmes masiram,ter pijem ogromno čajčka in te vikend sem prav posebej uživala kljub bolezni saj sva z možekom bila neločena in se tudi ogromno pogovarjala in nisva hitela vsak na svoj kraj,kot takrat ko hodiva v službe. Joj,kako nestrpno pričakujem ta petek seveda za nov začetek.Samo upam,da če ima namen priti spet ta :hudicek: na ne zamuja kajti s tem mi bo le podaljšala moje nestrpno čakanje do moje :duda:.Upam,da se bo vse kaj kmalu uredilo in da bom tudi jaz končno zagledala :roza: in postala srečka :nosecka: in hodila s ponosnim trebuhopm naokrog in končno v svojem naročju pestovala svojo :duda: in z veseljem in dvignjeno glavo naoktrog vozila voziček s popularnimi tri velikimi kolesi. Kako ste pa kaj ostale recimo nove srečke nosečke kot so:Ameli,Kira in Vikica,Dadica,Tia,...in mogoče sem še katero izpustila saj vas je kar precej se nabralo v tem času oh,tudi me stare,stare fosilke kmalu pridemo za vami. Kako ste pa kaj:Anitka,Bambi,Koala se več nič ne javiš kako grejo vajine preiskave naprej? Skratka pune zaenkrat bo mojega javljanje konec in se beremo še pozneje kajti dan je še dolg posebej zame,ki doima preganjam ta nadležni virus in pijem topel čajek. Vsem skupaj še enkrat LP in veliko se kepajte ter uživajte norčije na snegu in kmalu se pišemo in sporočamo prav vesele novičke o naših :duda:9nebesa:nosecka: in ne pozabite veselo se :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,še posebej me katere smo v času ovulacije!! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (190.nadaljevanje) 21.2.2005 9:04:43
|
|
|
|
KIRA
|
živijo mojca. upam, da ob tvojega virusa kamlu konec. sama sem tud nekaj staknila ko sem bla na pregledu pri G. sem drug dan (lahko sem tud kaj pojedla - ne vem) zvečer dobila groznooo driso, pol pa me je od večera do polnoči še mrzlica stepala 38,2°C. ampak me jemož pokril z vsemi dekami, kar jih mava, pa sem se segrela in pol mi je temperatura do polnoči sama padla. drug danje pa blo že v redu. groza. zato se pa izogibam javnih mest kok se da, pa na obiske tud nič, ker nikol ne veš kje kaj stakneš. vsekakor ti želim, da boš čimprej zdrava in spet na nogah!!! Lp:kuza::kuza::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?