|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zadnji pregledi
6.6.2008 9:36:25   
romy27
pozdravljene,

pravkar sem imela ginekoloski pregled (merjenje trebuha in srcnega utripa), v 37.tednu, ko mi je g.napisal napotnico za porodnisnico in rekel SRECNOuser posted image halo?se ne vidimo vec..?

torej, kaj zdaj sledi?mal sem prebrala, da naj bi na koncu nosecnosti imela preglede na vsak teden oz.ze na 3dni?kam pa naj zdaj grem na pregled?naj se kar tako odpravim v porodnisnico in prosim za preglede?

kaksni pregledi pa naj bi sledili?joj, kakko sem zmedena....

kaj mi lahko mal poveste svoje izkusnje o zadnjih pregledih..kje ste jih imele in  kaj so vam pregledali...

naj naj naj hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zadnji pregledi
6.6.2008 9:39:04   
Maja T.
Zdaj bi morala imeti CTG-je ????

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2008 9:42:52   
Taula
CTGji naj bi bili. user posted image Če boš šla roditi v Lj P ti tam ne bodo delali CTGja dokler ne boš 1 teden čez rok. Preverjeno, ker sem jaz bila na tem en mesec in pol nazaj in so mi to ''lepo'' razložili.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 9:48:56   
Soncnica Sandra ***
Ojla!
Jaz sem imela pregled v začetku 37.tedna, potem začetek 38.tedna potem so bili pa prvomajski prazniki, pa sem se odločila, da grem kar rodit user posted image
Ne sedaj pa resno: ja po 37-38 tednu naj bi bili pregledi bolj pogosto, ampak čisto odvisno od vsakega G posebej.
Zakaj pa nisi vprašala kako naprej?
Najbolje, da pokličeš v ambulanto in vprašaš. Upam, da ti bo sestra prijazno odgovorila.
SREČNO!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 10:11:28   
benika
Jaz sem imela takole...zadnji pregled v 37. tednu, potem pa na dan PDP-ja CTG v porodnišnici. Ker se ni dogajalo nič, so me naročevali na vsake 3 dni na ponovni CTG. Rodila sem 14 sni čez rok.

V primeru, da začutiš bolečine, zakrvaviš oz. ti odteče voda, greš pa tako ali tako v P.

Pa SREČNO!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 10:28:17   
romy27
pravkar sem klicala v porodnisnico in so rekli, da ce je vse ok potem naj bom kar doma...torej zdaj bom 3 tedne cakala doma, da se zacne kaj dogajatuser posted image
v pogovorih z drugimi nosecnicami, so vse imele CTG-je itd..strah me je da bi bilo lahko kaj norobe, pa da ne bom slpoh vedla..npr.obarvana-zrela plodovnica, premalo plodovnice...itd..

mogoce panicarim, ampak kaj ce se jst dobro pocutim, otroku pa ze kaj primanjkuje??????

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 12:20:23   
anju
prvi ctg sem imela komaj prvi dan po roku. nič naj te ne bo strah. če boš čutila kaj dogajanja (ala špikanje) boš tako ali tako šla v porodnišnico. drugače pridno štej brcike. pa si raje privošči kake sproščujoče zadeve, ali frizerja, skratka kaj prijetnejšega kot je čakanje pri ginekologu. saj če je bilo do zdaj vse ok, nimaš kaj skrbet. z otrokom ne bo nič drugače, če bi imela preglede...

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2008 12:40:20   
mišk
Jst sem imela tudi v 37. tednu zadnji pregled pri svojem ginekologu, potem pa sem poklicala v porodnišnico, kamor sem se naročila za pregled. Do Pdp-ja sem imela pregled enkrat tedensko ( ctg+ vaginalni), po pdp-ju pa vsake 2,3 dni. Vedno sem imela ctg in ultrazvok.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2008 13:50:29   
Naja30
Ponavadi imaš do pdp-ja preglede pri svojem G, potem pa v P.
Jaz sem imela tako.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2008 14:12:47   
bambam
Jaz sem približno 14 dni pred PDP imela CTGje na 4 dni. Ma ne vem, ampak men se zdi čudno če nimaš naročenega pregleda, bi skor lahk mela naročene CTGje.
Men je na zadnjem pregledu G rekla srečno, za CTGje sem se mogla pa zmenit sama, v P kamor sem se odločla da grem rodit.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2008 15:13:03   
mojsoncek
Kolikor vem jaz, se zadnji mesec do PDPja hodi enkrat tedensko k izbranemu G na CTG. Res zanimivo, kako eni delajo tako, drugi pa spet drugace user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2008 15:21:31   
Taula
Romy27..če ne drugače se naredi ''butasto''.user posted image Pojdi v P kao, da ne čutiš dobro otroka in ti naredijo CTG.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2008 15:51:48   
Tejchy
Romy27..če ne drugače se naredi ''butasto''. Pojdi v P kao, da ne čutiš dobro otroka in ti naredijo CTG.

user posted image  user posted image  user posted image  ... pol pa ti tam začne cel trebuh poskakovat user posted image  user posted image  user posted image  ..
malo se hecam... čeprav js bi se ziher naredila butasto...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......