|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubezen po ljubezni
6.6.2008 7:34:42   
orhideja75
izgleda, da bivšega še nisi čist prebolela. in za to bo potreben čas. mislim pa, da vsakega novega ljubiš ali imaš rad na čisto drugačen-poseben način kot prejšnje. moraš pa sama pri sebi razčistiti ali gre v tej novi vezi za ljubezen ali samo dobro prijateljstvo. želim ti, da najdeš svojo pravo ljubezen...

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.6.2008 8:19:35   
srki
Meni se ni, se je pa mojemu. Je bil z eno punco tri leta, neskončno zaljubljen v njo, ga je okol srala, ga je zelo prizadelo in pol smo bile kar vse ženske iste. Pa je minilo kar nekaj časa, da se je spet našel oz. vedel, kaj hoče. Je pa trajalo res, da jo je prebolel. Meni je bilo lepo, da sem mu bila neke vrste tolažba, da je v meni videl ne samo "neko" žensko, ampak takrat tudi prijateljico, skratka, vse mi je povedal, vse svoje občutke, vso svojo jezo, ki jo je takrat doživljal. Sem jaz do njega tudi nekaj časa čutila zgolj samo bolj prijateljstvo,  potem pa je med nama preskočila iskrica. Je pač rabil več časa, da sem mu jaz postala tista prava, tako je sedaj že 10 let.

Skupaj sta 2 meseca, pusti času čas, ne prehitevaj in se ne ubadaj s tem, ali boš zmožna tako ljubiti in doživljati iste občutke, kot pri bivšem. Ščasoma že, verjemi.

Mogoče bi bilo tudi dobro, da mu vse to, kar doživljaš, poveš. Lahko da je  človek, ki te razume in te bo še dolgo "čakal", lahko pa da ne. Potem pa se odločita, kako naprej. Ščasoma boste že vedela, kako in kaj.

< Sporočilo je popravil srki -- 6.6.2008 8:24:53 >

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.6.2008 8:58:54   
Nyah*
Punce so ti lepo napisale. Najbolj pa mi je vsec to, da si sama toliko fer do sebe in do novega, da si priznas, da so custva do bivsega se premocna. To je ze veliko.

Ampak, z novim si sele dva meseca, saj tudi bivsega nisi v tako kratkem casu tako mocno in globoko vzljubila ali pac?

Pusti casu cas, predvsem pa imej rada sebe in si dovoli ziveti, ljubiti, uzivati, se smejati.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.6.2008 9:17:53   
Katey
Miniko popolnoma podobna situacija je bila pri meni, trajalo je 8 let, bil mi je v tistem času vse in še več, pa se je končalo precej klavrno. Mislila sem da se mi kaj takega v življenju ne bo več zgodilo, da zame ni več take ljubezni, .....pa vendar je, še večja, še močnejša in res tista prava je pa res, da sem potrebovala ogromno časa da sem ugotovila kaj si pravzaprav želim. S prejšnjim sva začela, ko sva bila oba zelo mlada in so se vse 'napake' nekako tolerirale, z leti pozabile in vse je šlo po svojih tirih naprej in se niti nisem spraševala ali je to prav ali ne, pustila sva da je šlo kot je pač šlo.
Danes, ko vem kaj si želim, predvsem kakšen odnos, je stvar popolnoma drugačna in tudi ljubezen, ki jo čutim sedaj do mojega user posted image  in ljubezen ki mi jo vrača, je tista za katero vem, da se je vredno truditi in ki mi polepša prav vsak dan in ja je močnejša in večja kot sem si to lahko predstavljala, je pa res da je ne morem in nočem primerjati z bivšo ljubeznijo, ker je vsaka zase unikatna.
Tako da Minko, se najde še večje in še močnejše ljubezni v življenju, samo če si jih pripravljen sprejeti.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.6.2008 9:20:02   
Anonimen
Čas si je fajn vzet. Pa znat sam s sabo lepo živet in bit srečen. Potem si pa lahko srečen tudi z drugimi. Sam prvič moreš bit srečen sam. Skakanje iz veze v vezo, sam pokaže da ne znaš biti sama s sabo. Da si po vsej verjetnosti odvisna od odnosov. Sklepam po vseh prebranih tvojih temah.

Sebe moreš imeti vedno najrajši, k sam s sabo moraš do smrti živet......vsi ostali so opcije.

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.6.2008 9:36:05   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Čas si je fajn vzet. Pa znat sam s sabo lepo živet in bit srečen. Potem si pa lahko srečen tudi z drugimi. Sam prvič moreš bit srečen sam. Skakanje iz veze v vezo, sam pokaže da ne znaš biti sama s sabo. Da si po vsej verjetnosti odvisna od odnosov. Sklepam po vseh prebranih tvojih temah.

Sebe moreš imeti vedno najrajši, k sam s sabo moraš do smrti živet......vsi ostali so opcije.

To je pa v prvi vrsti predpogoj za spuščanje v nadaljno vezo.
Karin24 user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.6.2008 9:39:31   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Meni se ni, se je pa mojemu. Je bil z eno punco tri leta, neskončno zaljubljen v njo, ga je okol srala, ga je zelo prizadelo in pol smo bile kar vse ženske iste. Pa je minilo kar nekaj časa, da se je spet našel oz. vedel, kaj hoče. Je pa trajalo res, da jo je prebolel. Meni je bilo lepo, da sem mu bila neke vrste tolažba, da je v meni videl ne samo "neko" žensko, ampak takrat tudi prijateljico, skratka, vse mi je povedal, vse svoje občutke, vso svojo jezo, ki jo je takrat doživljal. Sem jaz do njega tudi nekaj časa čutila zgolj samo bolj prijateljstvo,  potem pa je med nama preskočila iskrica. Je pač rabil več časa, da sem mu jaz postala tista prava, tako je sedaj že 10 let.

Off topic, se opravičujem vnaprej, ampak, srka, jaz bi tako rada eno tvojo fotko vidla.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.6.2008 11:08:20   
snake
NE VEM PO MOJE bi morala nekaj časa bit sama, to da si s tem fantom dva meseca lahko ti bo pomagalo lahko pa da ne... moraš videt sama pri sebi...če si stem pa še vedno ob njem misliš na drugega, je boljše da malo časa mine in da greš malo skozi krizo sama.....jaz sem trpela ko sem bila nekdaj z nekom ki je bil z mano fizično a z glavo pri drugi

življenje je lepo

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.6.2008 13:05:47   
srki
Ah, Volga, saj vidiš, kakšna je situacijauser posted image .

Sori, ker smo temo malo zasmetileuser posted image .

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.6.2008 17:20:12   
dido
Mislim, da po tisti pravi, veliki ljubezni več ni prave ljubezni. pravo ljubezen mislim s tem, da vse delaš več ali manj instinktivno, ne toliko po pameti. Ja, saj obstaja več vrst ljubezni, ampak tisto ljubezen, ki jo čutiš z vsakim atomom svojega telesa, svojega razuma in čutenja, lahko doživiš samo enkrat. Redki srečneži jo doživijo mogoče dvakrat. Ja, obstaja več vrsti ljubezni, ampak za mene je taka ljubezen ljubeze z veliko začetnico. Ljubezen med vsemi ljubeznimi. In take ne moreš doživet večkrat, vsaj za moje pojme ne. Je pa res, da si velikokrat mislim, da je nekdo ta ljubezen, potem pa spoznaš da to le ni to. Huje je, ko spoznaš, da je to to, ampak osebe, ki je ta ljubezen namenjena več ni ob tebi. In potem boli. Telo in duša bolita do onemoglosti in mislim, da tudi tebe še zmeraj boli.
Ne, take ljubezni verjetno več ne boš doživela in mogoče je prav tako,sa j če bi take ljubezni bile vse ljubezni, bi nas to ubilo, mislim, da tega ne bi mogli preživeti. Je že dobro, da je tako in hvala bogu, da obstajajo ljubezni, ki so mirnejše, realnejše,trdnjše in ti dajejo vsakdanji polet, ne pa da te ponesejo do višav in potem trdno vržejo na tla tako kot tista Ljubezen napisana z veliko začetnico.Na srečo lahko ljubimi večkrat, vendar pa ne vedno na enak način. In prav je tako.
Obriši si solze, vedi, da ga nikoli ne boš pozabila, naučit se moraš le živeti s tem, da je nekoč enkrat obstajal nekdo, ki si ga ljubila na posebni način, kar pa ne pomeni, da ne moreš resnično in z vsem srcem ljubiti ponovno nekoga drugega. Ljubila ga boš le na drugačen način, kar pa ne pomeni, da ga boš ljubila manj.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.6.2008 19:10:21   
mateyka
Mislim, da po tisti pravi, veliki ljubezni več ni prave ljubezni. pravo ljubezen mislim s tem, da vse delaš več ali manj instinktivno, ne toliko po pameti.

res? jaz bi temu rekla zaljubljenost..

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
7.6.2008 0:07:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.6.2008 11:25:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Pa tudi ljubila nebom več tak intenzivno kot sem njega.

Potem pa ni treba.
Odloci se, da ne bos.
Raje odidi "s prvim, ki ti pride na pot".

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.6.2008 11:27:11   
Anonimen
Čas si je fajn vzet. Pa znat sam s sabo lepo živet in bit srečen. Potem si pa lahko srečen tudi z drugimi.

To je fajn.

Samo od tezje kot da se obesis prvemu za vrat,  ki pride mimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
7.6.2008 11:29:17   
Freycha
ja sem potem spoznala drugega. Ugotovila, da je lahko še lepše in boljše in z njim imam otroka in sem srečna.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.6.2008 11:50:42   
kajsica
Tudi jaz sem doživela tako ognjevito ljubezen. Po letih razmišljanja sem prišla do zaključka, da ne vem ali je bila to ljubezen ali ne. Ali je bilo samo nora in divja strast?

Bilo je nekako tako kot ti sama opisuješ! Drhteči poljubi, mravljinčki po telesu, sex fenomenalen.....Bila sva skupaj 2 leti s premori, en brez drugega nisva mogla živet in dihat zrak. Znala pa sva se tudi spičit na polno. velikokrat sem pobegnila od njega (pa ni bil nasilen, ne me narobe razumet), da bi lahko prekinila to vez, pa sem se vedno znova vračala, ker brez njega mi enostavno ni bilo, nisem bila sposobna živet. 2 polni leti sem se vrtela v takem začaranem krogu, vsak prepir sva končala v postelji s še bolj norim seksom.

Ne vem več vzroka (od tega je že 14 let) zakaj sva pravzaprav res končala, ampak vem samo to, da je najino razmerje vodilo v pogubo obeh. Znal me je pripraviti do tega, da se nisem bila sposobna niti malo kontrolirati (pa sem drugače odgovorna in močna ženska), pripravil me je do take mere ljubosumnosti, da sem napadla žensko, ki se je vrtela okoli njega, v glavnem bilo je uničujoče. Vem pa da sem rabila ogromno energije in volje, da sem ga pustila za seboj.

Sedaj semže 13 let s partnerjem, ki me ljubi in spoštuje, prav tako jaz njega in ti povem, da je to prava ljubezen. Saj kot sem rekla, tega kar sem imela z bivšim, niti ne znam pravilno definirat. Vem pa da takšnih divjih občutkov nisem nikoli več imela, take potrebe po človeku. Sedaj je vse leo umirjeno (pa ne preveč, da ne bo pomote user posted image  in upam da me razumeš) ampak je lepše, boljše, zanesljivejše.....skratka, to je ljubezen v pravem pomenu besede.

Če sem ga kdaj prebolela? Ma ne vem če sem ga, vem da je šel bolj ali manj ven iz mojih misli, da se je vanje prikradel moj sedanji partner, je pa res, da sem si v prvih letih ga še vedno želela srečati, biti z njim in hvala bogu za dobro prijateljico, ki mi je to preprečila in da bivši živi daleč od mojega rodnega kraja. Če bi ga takrat srečala......bi verjetno pustila za seboj veliko ljubezen in jo zamenjala za golo uničevalno strast (še sedaj sama sebi ne morem verjet kaj se mi je dogajalo z njim in kaj vse sem počela zanj).

Se mi pa še po vseh teh letih prikrade v misli in bi ga še vseeno rada srečala, samo da tokrat vem, da me ne bi potegnil več s seboj v svoje globine. Ne vem zakaj, ampak upam, da se je toliko spremenil se postaral, postal grozen, da me ne bi več spominjal na "nora leta" kot se jih spominjam sedaj.

Poanta tega mojega posta je v tem, da sama razmisli za kaj je pravzaprav šlo? Za resnično ljubezen ali za divjo strast? Kajti, da ti do nekoga čutiš samo strast, to ni ljubezen. Ljubezen jaz pojmujem kot nekaj lepega, nežnega, tudi malo metuljčkov, spoštovanje partnerja in njegovih želj, podporo ko jo potrebuješ, pomoč, enakopravnost.......

Malce razmisli o tem pa boš videla kaj želiš!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.6.2008 12:21:48   
Freycha
kajsica, kot bi svojo zgodbo brala...

tudi midva sva imela trenutke, ko tudi dihati nisem mogla, tako je bilo super, so bili pa tudi trenutki, ko sem bila čisto na tleh. Me je znal spraviti v oblake, ali pa zabiti na tla.... ravno kakor se mu je zazdelo..... vodil me je ko lutko in zanj bi naredia vse.....

seks? božanski..... in vsakič ko sva (kar sva vsak dan, tudi večkrat na dan) me je še bolj zavrtelo v ta vrtinec pogube.

Če pa danes pogledam kak karakter je on (ko spustiš tisto noro zaljubljenost), pa ugotovim, da bi bila na veliko slabšem kot sem danes s sedanjim partnerjem........

se še vedno dostikrat spomnim nanj, ampak dvomim, da bi si še kdaj želela kaj z njim imeti, tudi če ga ne srečam več, mi ne bo nič manjkalo. Je po odhodu narazen pustil pregloboke rane, ki so se celile kar lep čas........

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.6.2008 13:07:41   
Kepica83
KAJSICA bolj podrobno nebi mogla opisat kot si. Ja točno tak je bilo pri meni. Pri nama je bila ta zaljubljenost nenormalna. če se nisva dva dni vidla so ob naslednjem srečanju tekle solze. poljubi, dotiki, sex vse fenomenalno. pogovori pozno v noč, sprehodi, smeh, ples vse to je še najino zvezo samo poglobilo. Vsak trenutek sma poskušala naredit nepozaben. O vsaki zadevi sva se vsedla skupaj in pogovorila nisva se rada kregala. Med nama je bilo veliko spoštovanja. Vsi so govorili kak spoštljivo se obnašama drug do drugega in kak sma vedno pozorna. kjer koli sma bila sma se mogla dotikat pa če prav z mezinčkom na nogi. So pa bile tudi slabe stvari, ki pa sem jih vedla samo jaz. Njegova labilnost me je ubijala. Prav tako njegove laži in problemi z bivšo katere ni vedel ali upal ( na začetku,) postavit na svoje mesto. In nato se je med nama naenkrat vse spremenilo. Jaz sem ostala ista: vse sem naredila zanj. še vedno sem bila ljubeča in sem še ga nosla po rokah kljub temu da me je skoraj vsak teden prizadel tako močno da sem prav slišala kako se je v meni odlomil kos srca in odpadel. On pa se je spremenil. Začelo se je s tem da ni več dvigoval tel. nato je rekel da mi ne misli več polagat računov, nato je rekel da potrebuje čas za sebe da se najde in da vidi kaj sploh hoče. 1x je rekel da dela do 6 zjutraj. Pride ob pol 8 koma pijan z dvema kolegoma. Me zbudi da jim naj skuham kavo. Jaz seveda vstanem jih vse postrežem od riti do glave itd. Nato kolega odideta- on koma. Ga preoblečem in mu pomagam da pride do spalnice. še mu naredim sok in mu odnesem da spije in nato pa ga pustim spati. ampak meni ni dalo mira. če on dela do 6 kak se lahko v eni uri koma napije. in grem gledat v beležko kjer si piše razpored kak dela. in moj dragi je delal samo do polnoči. 7 ur pa pol pa je pil okrog. zvečer ko se zbudi ga lepo vprašam: dragi do kolkih si delal. pa reče do 6. sem rekla ne mi lagat no. pa reče ok no, do pol 6. ko sem ga še 100x vprašala sma prišla na uro 5. resnice mi ni želel povedat. ko sem mu povedala da je delal samo do polnoči se je samo nasmejal, brez opravičila brez česar koli. No to je bil en primer kako se je spremenil. Še dan danes nevem kako se lahko človek (ki me je "ljubil" nenormalno,marsikaj je mogel skozi dat zaradi tega ker se je za mene odločil, ogromno ljudem se je postavil po robu samo da je lahko bil zmano, ) iz danes na jutri tako spremeni. V zadnjih mesecih najine zveze sem spoznala čisto drugo plat človeka kateri me je zaprosil za roko in se žell poročiti z mano. In vedla sem da se more to med nama čimprej končat. Ker sem se v zadnjih mesecih spremenila v živčno razvalino, ki je imela samozavest 3 metre pod zemljo in katera je shujšala za kar nekja kilogramov. Hvala bogu sem ga nato doma dobila z drugo. Hvala bogu zato, ker sem takrat lahko to najino zvezo zaključila z nasmehom na obrazu. Prav ponosna sem na sebe kako sem reagirala ko sem ga dobila z drugo user posted image . Je pa res da nevem ali je bila med nama ljubezen ali samo neka ognjena strast. Jaz mislim da je iz moje strani bila ljubezen. ali pa tudi ne. mogoče bom ob drugem spoznala da je bila samo neka obsedenost ne pa ljubezen v pravem pomenu besede.

< Sporočilo je popravil miniko -- 8.6.2008 13:10:25 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.6.2008 12:12:06   
Katey
Po vsem tem kar si napisala da se je dogajalo med vama, skarjni čas da si nardila korak naprej in šla. Si pa ne predstavljam, dobiti partnerja z drugo, tko da čimprej ga pozabi, ker ni vreden tvojih živcev in se v prvi vrsti posveti sama sebi ostalo vse pride.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.6.2008 14:48:18   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Tako lepo si napisala tole, tako življensko.
Čustva, ki jih opisuješ najprej( bivši) sem sama doživela samo z enim človekom.Do nikogar več nisem čutila nekaj takega, ker mislim, da tako močno čutiš samo enkrat.Lahko imaš spet nekoga rada, in res je vsaka ljubezen drugačna.Ma saj sploh ne znam povedati user posted image  Večkrat si zaželim, da bi še enkrat doživela nekaj takega,čeprav imam moža rada, vendar ta ljubezen je bolj razumska, premišljena in zrela.
Ko pa doživljaš tista intezivna čustva, pa delaš vse bolj s ,kot s pametjo.
Vem, da nisem nič pomagala, morda sem te še bolj zmedla, vendar tudi mene danes nekaj mede.user posted image
Lahko ti pa povem eno stvar: NIKOLI ne stopi v drugo vezo, če nisi razščistila z bivšim, s tem mislim, da si še nisi na jasnem ali si ga prebolela.

Jaz pa imam ravno nasprotne izkušnje. Bivšega sem dokončno prebolela in pustila za sabo šele potem, ko sem spoznala novega fanta in se z njim zapletla.
To sedaj res niso tako intenzivna čustva kot pri bivšem. Verjetno tudi zato, ker sem dosti bolj previdna in premišljena v svojih dejanjih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.6.2008 22:25:44   
Mateja82
Tako lepo si napisala tole, tako življensko.
Čustva, ki jih opisuješ najprej( bivši) sem sama doživela samo z enim človekom.Do nikogar več nisem čutila nekaj takega, ker mislim, da tako močno čutiš samo enkrat.Lahko imaš spet nekoga rada, in res je vsaka ljubezen drugačna.Ma saj sploh ne znam povedati Večkrat si zaželim, da bi še enkrat doživela nekaj takega,čeprav imam moža rada, vendar ta ljubezen je bolj razumska, premišljena in zrela.
Ko pa doživljaš tista intezivna čustva, pa delaš vse bolj s ,kot s pametjo.
Vem, da nisem nič pomagala, morda sem te še bolj zmedla, vendar tudi mene danes nekaj mede.
Lahko ti pa povem eno stvar: NIKOLI ne stopi v drugo vezo, če nisi razščistila z bivšim, s tem mislim, da si še nisi na jasnem ali si ga prebolela.
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Tole je  pa točno to kar bi napisala sama nikoli več ni bilo tako kot je bilo vse je postalo bolj dejane glave kot srca. Ampak sem srečna tako kot je.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?