|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stolček za hranjenje
5.6.2008 16:26:42   
vaney
Odločam se med stolčkoma za hranjenje, in sicer Brevi slex in Per Perego prima pappa diner.
Rada pa bi stolček, ki ima več nastavitev za višino sedala in za nogice, dvojno mizico (za hranjenje in za igranje), možnost pospravljanja mizice zadaj, možnost odstranitve obeh mizic, da lahko normalno sedi za mizo, več nagibov sedala nazaj in pralni material sedeža. Cena pa naj bi bila okrog 100€. Kateri izmed teh dveh je boljši?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stolček za hranjenje
5.6.2008 17:01:21   
barika
Jaz bi se na tvojem mestu odločila za slexa, ker ga lahko uporabljaš zelo dolgo.
Moje mnenje je, da je stol za hranjenje samo stol za hranjenje in ne ležalnik za otroka. Mi imamo Antilopa, in je mali notri res sam ko se hrani in nič več.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 17:23:03   
Pinkyca
Mene pa zanima ali boste vzeli stolčke s sabo na morje v apartmaje? Ker tam ni stolčkov, naš je pa navajen jest s stolčka. Mali avto ...user posted image toliko robe ... kako ve to rešite?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2008 17:23:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Pinkyca

Mene pa zanima ali boste vzeli stolčke s sabo na morje v apartmaje? Ker tam ni stolčkov, naš je pa navajen jest s stolčka. Mali avto ...user posted image toliko robe ... kako ve to rešite?

ja, ga bomo vzeli s seboj

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2008 17:29:55   
Anonimen
Per Perego prima pappa diner.

mi imamo tega in ga ne zamenjam. naša je stara 8 mesecev in skoraj še ne sedi sama, zato je ta stolček odlična naložba pri nas. je pa res, da je cena 134 eur (mislim, da sem dala nekaj podobnega en mesec nazaj v baby centru) drugače pa tudi naša v njem pretežno je, mi pa prav pride, da ji na mizico dam igračke in se zamoti, da ji pripravim obrok v miru. naslon pa podrem predvsem takrat, ko v njem pije po flaški in jo v rahlo ležečem položaju lahko sama drži, če sedi je ne more

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2008 18:43:04   
suzanamai
Mi imamo slexa in ga tudi ne menjam. Se sicer ne da nagniti naslona, vendar tega ne rabim. Super je ker naša 8mes princeska z nami sedi in je. Meni je bil tprvi pogoj, da ga lahko porinem pod mizo, kot normalen stol.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2008 20:04:18   
black jack
Mi imamo slexa in ga tudi ne menjam. Se sicer ne da nagniti naslona, vendar tega ne rabim. Super je ker naša 8mes princeska z nami sedi in je. Meni je bil tprvi pogoj, da ga lahko porinem pod mizo, kot normalen stol.
Enakouser posted image

Upanje je mati neumnih.Toda, vsaka mati ljubi svoje otroke( en moder cinik)

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2008 20:32:58   
sandra85
mi imamo PP prima pappa diner in smo ful zadovoljni

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu black jack)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2008 20:50:08   
dreamz
Mi smo kupil od Chicco, ki ima vse kar si naštela.
Naklon smo uporabljali ko je bil čisto še majhen, namesto ležalnika... je bil v njem ko smo mi jedli. Sedaj pa naklon ne potrebujem več.
Mizic sploh nisem nikoli še rabila, so še v škatli.
Pri noni ima antilopa od Ikee in je najboljši, še doma bi ga raje imela kot tega oblazinjenega, ker se neprestano gunca oz. meče nazaj v njem.
Na dopust pa bom itak vzela Antilopa.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2008 21:00:46   
Strawberrie Cherrie
Antilop, itak. Pa pogojno SLEX, ker je res lep in funkcionalen dalj časauser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2008 21:04:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Antilop, itak. Pa pogojno SLEX, ker je res lep in funkcionalen dalj časauser posted image

mogoče Slex, ko preraste antilopa ... da bosta skupaj raslauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2008 6:35:47   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Se samo podpišem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2008 7:16:16   
matea1
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Se samo podpišem.

Jaz tudi.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2008 8:27:04   
nežka
V glavnem rabijo te stolčke za jest, tako je tudi pri nas. V njem ne preživlja časa za igranje, zato so vse razne funkcije bolj ali manj odveč user posted image .
Kupi enega, ki ti je bolj všeč, v vsakem primeru boš kupila dobro.

(odgovor članu matea1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2008 9:52:33   
panda22
Tudi pri nas sva se s partnerjem odločala kateri stolček bi kupila pa sva se tudi odločala med tem dvema kot ti pa sva se na koncu odločila za Slex. Saj je stolček namenjen samo hranjenju in ne igranju ali počivanju. Če hočeš, da bo otrok jedel z vami ti priporočam Slex-a, ker ga lahko porineš čeisto k mizi, kar pa pri Peg Perego prima pappa diner ne moreš, ker je v napoto sredinsko varovalo. To so meni povedali v trgovini, ko sem jih vprašala za mnenje. Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2008 10:12:16   
nian
mene je tudi antilop navdušil. sva ga za hec kupila (15€) sedaj pa ne menjam za noben denar.

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu panda22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2008 12:43:40   
ULLA K
IZVIRNO SPOROČILO: matea1

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Se samo podpišem.

Jaz tudi.

jaz tudi

(odgovor članu matea1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?