|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi roditeljski
5.6.2008 15:44:58   
felicia
Mene pa zanima kdaj bo prvi roditeljski sestanek za tiste starše, ki so vpisali svoega otroka prvič v vrtec oz. v jasli? A ste ostale to že imele? Mi smo malega vpisali v vrtec Kolezija in še vedno nič čeprav so rekli, da bo v sredini maja.user posted image  A je katera mogoče, ki je vpisala otroka v ta vrtec?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi roditeljski
5.6.2008 16:44:39   
BarbaraE
Mi - Vrtec Črnuče, enota Ostržek, ga imamo danes ob 18ih.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 17:40:21   
Anuška79
Mi še odločbe nismo dobili user posted image , kje je še sestanek. Na koncu ga bomo spet imeli šele septembra, hčerka bo šla pa prvič v jasli. 

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2008 18:39:50   
Gordana-3
pri nas je vedno čisto na koncu avgusta. saj v bistvu prej niti ne rabiš sestanka.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2008 19:13:18   
Rubin.
Mi ga imamo v torek 10. 6., 11.6. pa dan odprtih vrat za vse na novo vpisane.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2008 21:53:55   
abi
  Kamnik ga ima  drugi teden 12- tega.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 10:16:35   
BrinaS
Pri nas pa je bil vceraj 5.6. - Vrtec pod gradom

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2008 14:34:58   
januskica
če koga še zanima ... mi smo imeli prvi sestanek včeri in sem ostala kar pozitivno presenečena. kajti dobili smo vrtec za katerega nisem imela glih najbolšega občutka in valda željenega ne. no, in so me včeri prav pozitivno presenetili. je blo prou lušno, fajn vzojitelce in pomočnice ter lep odnos. malo spodbud za tiste, ki niste dobile željenega vrtca.

aja, bomo imeli pa še eno srečanje pred septembrom na 4 oči (v bistvu 8 user posted image : vzgojiteljica, pomočnica, jst in tamala).

lp 

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2008 14:39:57   
Udb
Mi ga mamo drug teden - Nm.

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2008 12:44:49   
Nina00
Midva sva tudi sina vpisala v Kolezijo. Je bil najprej na čakalni listi in sem ga vpisala šele konec maja, ko so me poklicali. Takrat so mi rekli, da bo prvi sestanek enkrat junija, da še nimajo oblikovanih skupin.
Tako, da tudi jaz čakam na obvestilo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2008 12:59:25   
Nina00
No, sedaj je pa že konec junija, pa še nismo dobili vabila na srečanje z vzgojiteljico - za vrtec Kolezija. Se mi zdi, da bo treba kar malo poklicat in vprašat. Ali je morda katera že?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2008 10:52:44   
felicia
No evo smo dobili vabilo na prvi rod. sestanek in sicer 20. avgusta.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2008 22:08:57   
Naja30
Skupni sestanek za vse starše na novo vpisanih otrok smo imeli sredi junija, sestanek na štiri oči z vzgojiteljico pa bo konec avgusta.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2008 14:04:06   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

No evo smo dobili vabilo na prvi rod. sestanek in sicer 20. avgusta.

Tudi mi user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2008 14:45:48   
Pi-kica 1
Pri nas pa je samo dan odprtih dan 28. avgusta, ko se spozna z vzgojiteljico in pomočnico. Prej pa ničuser posted image Nobenega roditeljskega sestankauser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2008 15:38:21   
Nina00
Saj pri nas je ta roditeljski sestanek tudi v smislu srečanja z vzgojiteljico in pogovora o uvajanju.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?