|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvedba lesenega poda-zunaj
5.6.2008 12:56:20   
tajtaja
Kako mate na terasah lesen pod. Malo čudno vprašanje morda, ampak me zanima, na kaj so pritrjene deske. Verjetno so spodaj kaki "štaflini"user posted image če veste kaj mislim.
Ker mi zdaj spet po glavi hodi ena bedarija, da če je spodaj votlo, da se ne bi kakšna golazen zavlekla ali kaj?
Presvetlite me, tudi ti, rija sevedauser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvedba lesenega poda-zunaj
5.6.2008 13:12:27   
Luni
Naš sosed ima lesen pod, vendar ima že zabetonirano tako, da je luknja, kamor spomladi zloži kvadrate iz lesa (1m2). Je pa iz bangiraja, kvadrate je pa sam naredil in to tako, da je dal spodaj distančne letvice, tako da je les dejansko v luftu. Jeseni pa ven pobere. Zelo lepo, vendar veliko dela in vzdrževanja.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 13:13:45   
Anonimen
Ponavadi se da pod les podkonstrukcijo. Tla se utrdi in naredi tampon iz peska. V tega praviloma golazen ne leze, ni plevela, edino kakšne mravlje imajo pesek rade.
Če imaš teraso npr. iz bangkiraja, to je zelo težek les in ga v tla ni treba pritjevat. Podkonstrukcija s naredi ravnotako iz bangiraia, da so raztezki enaki, na to pa se montira deske z vijaki. Tako da je direkt pod deskami pesek, ni lufta user posted image .

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2008 14:14:55   
Anonimen
Luni, zakaj pa pobira ven letvice? Saj bangkirai je lahko brez problema zunaj tudi pozimi.

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2008 14:22:03   
Luni
Ima zabetoniran pod, predstavljaj si, kot kad..... Tam zastaja voda in umazanija. Po moje, da vse to očisti in da se osuši, ker če bi pozimi sneg gor stal, se  tudi bangirai zmatra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2008 14:29:41   
Anonimen
Aja, zato. Ma, ne, bangkirai se ne zmatra, ga imajo ponekod položenega že več kot 50 let (nekje v nemčiji, ne vem več kje, v nekih ZOO-jih), samo je pa vseeno fajn odspodaj počistit, ja, če je luft spodaj. To pa se znajo kakšne živalce zarediti. 

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2008 15:22:38   
tajtaja
Ja mi mamo tudi betonirano teraso, tako da bi gor na to dali les. Pa si res mislim, da se mi kake miši not ne spravijo, ko se jih itak bojim da znorimuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?