|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zelišča
30.6.2008 17:32:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No tako da porinam tole temo malce na vrh.Danes sem bila pri Ga.Agati in zopet so mi šle kocine pokonc.Tako da sem mojega dragega naročila na pregled 2.7.Vam poročam kaj in kako.

Pikovitek,
kaj ti je pa povedala če ni skrivnost? A si dobila čajčke in sirup? Kako ti kaj kaže?

2.7 ti povem kaj mi bo povedalauser posted image .Je bila pa danes eno dekle in je njej vse razložila.Je prišla do mene in mi samo rekla,kako pa ona vse te stvari ve?????Jaz raje ne bi razlagala ti pa povem,kaj bo o mojmu povedalauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.6.2008 17:32:47   
pikovit
Aqua prid mal k nam,pa boš prebrala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.7.2008 0:55:34   
pikovit
Kontakt

Ana-Agatha Sedej

01 7552765 (od 8-14h)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.7.2008 9:56:33   
nejkag
No da vam še malo pročam, čez točno tri dni pride dan ko bomo vedeli ali so nam ta mesec kaj pomagala zelišča ali ne. Znaki....
Imam zelo boleče dojke in trde ko kamen, ponavadi me par dni pred user posted image  spremlja svetlo rjav izcedek, tokrat samo ogromno belega toka, že par dni mi je prav slabo zjutraj takoj ko vstanem, moram takoj kaj dati v usta, ker imam obcutek da bom dol padlauser posted image user posted image . Ne vem kaj bo iz tega, mogoče so pa samo namišljeni znakci, mogoče se vse skupi pripravlja na user posted image user posted image , bomo videli kaj bo pokazal testek v soboto, če jo slučajno do takrat še ne bo.
lp

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.7.2008 9:58:49   
aqua77
držim pestke, da so zelišča pomagala....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.7.2008 16:19:05   
pikovit
No punce se je katera opogumila in šla do Agathe?

Nejka evo čakam in držim pesti,da bo +

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.7.2008 14:39:31   
nejkag
Hvala punce za vse pestke!
Vendar mislim da ta mesec ne bo nič, ker sem danes dobila malo svetlo rjavega izcedka in ponavadi mi s tem poveuser posted image : Prihajam!!!Saj vem da dokler se ne vlije je se upanja, ampak mislim da ne bo nič.
Za vse druge pa stiskam pesti!!!

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.7.2008 16:10:32   
pikovit
Nejka nič se ne sekiraj,samo pozitivno naprej.Vsaj 3 mesece moraš piti čaje,da je kakšen učinek.Sicer pa ene so takoj noseče,druge pa mal več rabmo.

Sem bila ravno danes z mojim pri Agathi in je bila zadovoljna z njim.Moj je bil pa samo presenečen,ker mu je vse ugotovilauser posted image Mene so šle čist bse kocine pokonc,še tam spodajuser posted image

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.7.2008 16:36:21   
nejkag
Pikovit,
saj vem da je se prezgodaj, tudi ona sama je rekla da ta ciklus ne garantira, ampak saj ves kako je, se vedno upas!user posted image Bo pa naslednjič!!Julij mora biti moj mesec, pa naj vse vrag vzame!Moram dobiti najlepše darilo za rojstni dan!!!Meni je pa rekla, da v slucaju ce v teh treh mesecih ne uspe, potem naj pride se moj k njej na obisk.
Ja ja,  ta ženska je res neki posebnega, ne samo da ti vse ugotovi (uganit ne mores tolko tega) ampak oddaja tak pozitivizem, da ko gres od nje si poln energije, upanja,...Bi bilo treba it k njej vsak mesec na majhen pogovor, da ti vlije tisto upanje, da lahko proguras cez mesec.user posted image
Lepo sončno popoldne vam želim!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.7.2008 16:52:52   
pikovit
Nejka tako se govoriuser posted image user posted image user posted image Gremo naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.1.2012 10:29:20   
julij82
Oj,

se še kaj dogaja na tej temi ali je že vse zamrlo??? jaz grem k gospe Ani čez dva dni in bom videla kaj mi bo povedala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.5.2012 21:20:06   
pozitivkica
Živjo punce :) žal opažam, da ste bolj malo tukaj zadnja leta, upam pa, da bo kakšna prišla kaj pogledat na ta forum in da bom tako dobila svoj odgovor :)
Torej, vidim da vse zelo hvalite to gospo Agatho..pa me samo zanima, koliko ona računa za pogovor in čaj?
Hvala za odgovor :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.5.2012 11:05:29   
julij82
pozitivkica, ja res se nič ne dogaja tu gor, žal. lahko ti sama povem, najprej po pregledu urina ti pove kako in kaj, ter ti svetuje svoje čaje, ki so po 6€ (meni jih je nabrala 4kom), potem pa dobiš še sirup, katerega piješ vsak dan in pride 30€. kr nanese, samo če resno piješ čaje ti pomagajo. meni naprimer za ledvice, verjetno sem bolj slabokrvna so mi vedno pozimi otrpnili prsti na rokah (preslaba prekrvavitev) in po tem čaju se je to popravilo!
no lepo opravi pri njej.

(odgovor članu pozitivkica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.