|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavarovanje za otroka
5.6.2008 10:56:13   
arabela*
pozdrav.Upam,da nisem falila forumauser posted image
Hčerka,ki ima tri leta,je bila do sedaj zavarovana po očetu.
Sedaj pa,zaradi nastalih razmer to več ni mogoče,zato bi jo rada zavarovala po meni.S tem mislim,to osnovno zavarovanje in dodatno,ki pač otrok rabi ,če gre k zdravniku.
Kam je treba to it uredit??
Hvala za pomočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavarovanje za otroka
5.6.2008 11:02:22   
benika
Mislim, da mora oče it v službo (tja kjer obračunavajo plače) in povedat, da hči ne bo več zavarovana po njem. Ti pa moraš svojemu delodajalcu predložit rojstni list in ti jo tako zavarujejo.

Pa otrok potrebuje samo osnovno zavarovanje, dodatnega pa ne.

lp in dobro uredi

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 11:09:07   
arabela*
ja,kaj pa če ima oče sp.? Na koga pa se je potem potrebno obrnit??
Na njegovega računovodjo al kako??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2008 11:32:33   
mojsoncek
Ja ce mu racunovodkinja rihta tudi taksne stvari, potem se je potrebno obrnit na racunovodkinjo, da uredi odjavo.

Mah, poklici na ZZZS, pa se pozanimaj direkt.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2008 11:40:31   
kofetek2010
Vzemeš otrokov MDČ obrazec s katerim se je zavaroval po očetu in izpolniš novega (ali pa ti na tvoji firmi ob predložitvi rojstnega lista oni izpolnejo) in potem greš na ZZZS z obema izvodoma tega MDČ obrazca. Na starem se označi Odjava in na novem Prijava.

To je vsa umetnost.

Otroci imajo samo osnovno zavarovanje, dodatnega nimajo in ga ne potrebujejo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2008 13:12:29   
anaya
Kaj pa v primeru ko je mama študentka in oče ni zaposlen???

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2008 18:02:30   
benika
Potem naj otroka zavaruje babica ali dedi oz. stara mama/ata. Mislim pa, da ga lahko zavaruješ tudi na očini, nisem pa ziher. Bo katera druga to povedala.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2008 19:08:20   
anaya
Sej mislim, da ga lahko zavarujem tut prek sebe...oz. jaz sem zavarovana prek mame, pa bo verjetno otrok tut.... bom se še pozanimala
Al pa se bo ati hočeš nočeš mogo zaposlit....user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Zasebni vrtec
Janci F

Ali ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka druge starostne skupine?

- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (40%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 100-200€ (35%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 200-300€ (16%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 300-350€ (4%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!