|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popek
20.2.2005 20:08:19   
buča
Nimam nič za počet pa me kar tako zanima:a je mogoče katera pospravila popek za spomin???Naši Piki je padel dol 4 dan po rojstvu,ko smo bili že doma in mi je pat,sestra rekla,da naj ga pospravim za spomin,da je to najina vez in brez tega nebi bilo novega življenja.In sem ga.Pospravila.Na varno in samo jaz vem kje je.A ga ima še katera pospravljenega za spomin????:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Popek
20.2.2005 20:11:24   
JASNA D
Ja oba, ampak trenutno ne vem kje.....

Jasna

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Popek
20.2.2005 20:17:03   
india
Ja, vseh 6, v albumu, tistem...prvi otrokovi koraki!:rozica:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Popek
20.2.2005 20:17:43   
Jančika_
Jaz sem ga hotela spravit, pa se je revežu Joeju tak gravžalo, da sem ga zaradi ljubega miru zabrisala stran:)-.

Moja mama pa še danes hrani moj in bratov popek.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Popek
20.2.2005 20:32:03   
mtd
aha, ga mamo:bravo: v vreči s spominki in telegrami

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Popek
20.2.2005 20:35:13   
D@isy
Hani je pa že v porodnišnici odpadel in ni noben nič vprašal, zato smo brez :zmeden2:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Popek
20.2.2005 20:40:25   
puncica
Pri nas Janja ni imela skoraj nič več, tako da ni bilo nič za shrant, sam mal krastice:zmeden: Sploh ne vem kako pa to zdej zgleda pol če ste shranl?:zmeden2:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Popek
20.2.2005 21:01:11   
babylove
Mi ga tudi imamo, samo sem cel mesec čakala, preden sem ga lahko shranila :(

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Popek
20.2.2005 21:06:43   
buča
Čist lepo zgleda,nič ni spremenjen,nima prav nobenega vonja.Lepo so vidne vse tri žile.
babylove,kako to,cel mesec?:)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Popek
20.2.2005 21:45:14   
Anonimen
O bog, a to tudi počnete? Prvič slišim. Bi bila kar Joejevega mnenja, kar s etega tiče.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Popek
20.2.2005 22:01:02   
puri
Jaz tut to prvič slišim:zmeden2:,......mi je pa zdej kar žal, ker jih jaz nisem shranila:((

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Popek
20.2.2005 22:21:16   
Pia73
Jaz tudi ne vem kdaj mu je dol padel, pa ne vem, če bi shranila,.. :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Pa sicer shranjujem vse živo,...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Popek
20.2.2005 22:38:32   
Nogavička
Popek naša Hana nosi s sabo. :)-Ne me kregat, mal se hecam.
Za tisti štrclček popkovine mi pa še na pamet ni prišlo.
Imam pa celo popkovino v spominu, ker sem bila čisto začudena, kako dolga zadeva je to. Moj dragi pa, kako žilava je in je sploh ni tako lahko prerezat.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Popek
21.2.2005 9:09:41   
mammika
Alvinu je tud že v bolnici odpadel pa me sploh noben ni nič prašal ...tko da je kr lepo romal v smeti....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Popek
21.2.2005 9:22:46   
Lenny
Pri naši hiši smo samo sponkico shranili. Moram priznati, da mi takrat ni padlo v glavo, da bi shranila vse.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Popek
21.2.2005 19:16:24   
babylove
Ja buča, šele čez 1 mesec in 1 teden je odpadel tisti presneti košček popkovine. Pa še takrat ne bi, če mu ne bi z etrom čistila zadnji teden, da se je končno zasušilo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?