|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ste gledale...
20.2.2005 20:08:02   
.ču
...TLP in rubriko Vabilo za dva?
Tema je bla Nošenje krzna,gostji pa Jadranka Juras-proti krznu,seveda :bravo:in Nika Urbas modna oblikovalka v studiji pod reflektorji pri 30-ih stopinjah s polarno lisico za vratom:grrr::grrr::grrr:

Svaka čast Jadranki fajn ji je povedala:bravo:
Men pa je blo ob tistih posnetkih,kaj delajo z živalmi prav slabo:(Res je blo zanimivo,je pa jutr ponovitev,če kero zanima.

Mene pa zanimajo vaša stališča glede nošenja krzna,sama sm absolutno proti,ker mislim da se gre res samo za en kvazi prestiž,na račun mode in razkazovanja v smislu;evo tud jes si ga lohk privoščim:grrr:
Uboge živalce pa trpijo:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A ste gledale...
20.2.2005 20:11:05   
buča
Ma ni šans da kdaj oblečem krzno.Poleg tega mi je grdo,živalce trpijo,ne vem kaj je tle dobrga.Ne rečem za ovčke(dekce pa to),ker jim krzno itak zraste(a majo ovčke krzno:zmeden::ups:)

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A ste gledale...
20.2.2005 20:13:11   
JASNA D
Tisti, ki ga "dela", tisti, ki ga prodaja, tisti, ki ga nosi - je zame primitiven. Še najbolj primitiven je tisti, ki ga nosi, ker če ne bi bilo povpraševanja, tudi ponudbe ne bi bilo.....

LP, Jasna

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A ste gledale...
20.2.2005 20:15:21   
nenni
Tole sem prebrala na vratih društva proti mučenju živali ca 10 let nazaj in mi je ostalo v spominu za vedno:

KRZNO NOSIJO LEPE ŽIVALI IN GRDI LJUDJE!

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A ste gledale...
20.2.2005 20:23:29   
Anonimen
Nisme gledala. Smo gledal skoke. Joooooooj, pa še omarja sem zamudla:((

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   A ste gledale...
20.2.2005 20:23:42   
M&P
Sem totalno proti krznu,pa še ful mi je grdo,ko vidim tisto ubogo živalco za vratom al pa kje drugje:grrr:.Ne vem kaj vidijo na tem:zmeden:.Ja itak,prodajalci velik keša,tisti,ki ga nosi pa verjetno misli,da je kao lep,pa fensi,pa ne vem še kaj.Bljak....men je to nagravžno!!!

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A ste gledale...
20.2.2005 20:26:21   
Pajaca
Če misliš na ovčke za puloverje pa za kakšno polnilo.... to jih sam ostrižejo... če pa misliš na tisto dekco, ki jo nekateri dajo pot dojenčka, da jim je toplo... tam je pa še koža zraven.... kako bi drgač to nardili???

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A ste gledale...
20.2.2005 20:26:22   
Seven*
Tisti ki nosijo krzno nimajo nobene vesti in ponavadi sploh ne razmisljajo o tem odkod sploh to pride. Ok, zivalsko usnje razumem, pa kaksno krzno zivali, ki jih pojemo (zajec), ostalo pa je GRDOOOO!!!!!

Moj dragi Bigwhale je faca, ko gre po cesti kaksna zenska v krznu se na ves glas dere za njo: Glej jo babo, ko ima crknjeno zival za vratom!

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A ste gledale...
20.2.2005 20:39:06   
polona2
Nisem gledala, škoda, bom pa jutri ponovitev, a veste, da je Urbasova vegetarijanka :zmeden:, tako da jest živali ne mara, ampak čez crknjeno žival okoli vratu je pač ni...
Če bi le imela to sposobnost, na deset metrov prepoznat pravo krzno, bi z veseljem vsako tako fino gospo polila z vedrom rdeče barve, pa še nabutala :grrr: :grrr: :grrr:bi jo...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A ste gledale...
20.2.2005 21:09:14   
Seven*
Joja. Mesa pojem zelo malo, prakticno skoraj nic. Je pa velika razlika, ce gojis zival zato, da se kazes na ulici v lepem plascu, ali pa zato ker jo pojes.. Vsaj meni se zdi, da je velika razlika..

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A ste gledale...
20.2.2005 21:16:15   
babylove
Ne samo, da jemo meso, ampak tudi v usnjenih škornjih in z 'živalskimi' torbicami hodimo naokoli. No, jaz trenutno ne, ampak sem in še bom :ups:

Pa ne me narobe razumet, imam ful rada živali.

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A ste gledale...
20.2.2005 21:41:20   
.ču
Hvala Seven,si se namesto mene odgovorila Joji.

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A ste gledale...
20.2.2005 22:05:08   
kofetek2010
Pa me popluvajte - nosimo ne samo krzno, ampak tudi usnjene čevlje in škornje, usnjene jakne, usnjene torbice in pasove, doma sedimo na usnjeni sedežni, v avtu so tudi najbolj nobl usnjeni sedeži, ... in konec koncev jemo meso. Nimam predsodkov in se ne delam fine, vse od zgoraj naštetega konzumiram in me ni sram priznat.

lp

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A ste gledale...
20.2.2005 22:15:28   
polona2
Kot bivša vegetarijanka ne konzumiram veliko mesa, mogoče 1x na teden piščanca in ob nedeljah govejo juho, that"s it, nosim usnjene čevlje, ki pa so stranski produkt živali, ki mora umret zaradi naše prehrane,
NIKOLI pa se niti dotakniti nočem krzna in ženske v "pelz montelnih" za moje pojme tudi slučajno ne izgledajo dobro, prav ostudne so,
poglejte si kakšen dokumentarec na Animal Planetu, kako naprimer izdelajo tisto "posvaljkano" črno krzno, ki je zelo cenjeno in prestižno, brejo žival obesijo za noge in ji prerežejo trebuh in to krzno je sešito iz krzna malih še neskotenih živali, pa činčile, nametane v kletkah od tal do stropa, serjejo ena drugi na glavo, kje je tukaj prestiž...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A ste gledale...
20.2.2005 22:21:57   
tomca
O tem ne razmišljam. Sto ljudi,sto čudi. Sem pa zadnjič nekje slišala:

100 lisic na en prasic.:sloncek:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   A ste gledale...
20.2.2005 22:34:05   
frutka_
MATEJA!!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   A ste gledale...
20.2.2005 23:26:56   
lefairyon
tudi jaz se strinjam z jadranko...ampak...ne v vsem...jem meso pa tudi čevlji so usnjeni...in...vsi smo ljudje in vsi smo različni...sem pa proti mučenju živali in izživljanju na njih...
lp

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   A ste gledale...
21.2.2005 8:56:01   
Seven*
Velika vecina ljudi se prehranjuje z zivalmi in hvalabogu, da se od tiste usmrcene zivali porabi tudi koza. Zato usnje celo odobravam, ker bi drugace usnje metali stran, kar je skoda. Ce je ze zival morala umreti..

Se mi pa zdi grozno nosenje krzna pri vsej tej vsemogoci sintetiki. Koneckoncev delajo ze taksno umetno krzno, da moras res dobro pogledati, da vidis da je umetno.. Zakaj pri hudicu bi potem morale umirati zivali? Morda je to logicno pri eskimih, ki tisto krzno res potrebujejo, da lahko prezivijo.

When buying stops the killing will too..
Dokler bomo podpirali trg in bo povprasevanje, tako dolgo bodo zivali mucene in umirale zaradi krzna..

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   A ste gledale...
21.2.2005 9:50:52   
pravljica
se strinjam s seven...to, da imaš lisico z glavo okrog vratu pripeto ni nujno potrebno za preživetje, niti ni umrla zaradi drugih življenjskih potreb, ampak je bila ubita samo zaradi ene smotane ženske, ki bi rada imela pod brado glavo lušne živali z očmi in ušesi, okoli vratu pa ji bingljajo tace s kremplji...jao, to je pa res nekaj lepega!

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   A ste gledale...
21.2.2005 10:35:14   
Iren@
JADRANKA JE NESPREJEMLJIVOST NOŠENJA KRZNA ZELO DOBRO ARGUMENTIRALA, IN NIMAM NIČ ZA DODAT!
Enako tudi Sara: "Še nobenga alpinista nism vidla, da bi na Himalajo s krznenim plaščem lezu!"

Bizovičar mi je šel na živce, ker ni bil konstruktiven, ampak se je, kot ponavadi, delal norca,
opa bato, pri taki temi to totaln podn.

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   A ste gledale...
21.2.2005 13:11:00   
nejcko
Štirideset milijonov (40.000.000) živali na leto umre grozljive smrti samo zato, da se človek v zimskih dneh obleče v njihovo krzno - to je 109.000 vsakdan, 4.566 na zro, 76 na minuto, več kot ene žival vsako sekundo...
In ne mislite, da so to samo kune zlatice, polarne lisice, činčile, zajci... umirajo tudi psi in mačke. Njihovo krzno se v večini primerov prodaja pod znamko "drugo ali manjvredno" ali celo "umetno" krzno.
"Ubijete jo tako, da ji v zadnjično odprtino potisnete kabel in ji v telo pošljete močan el. sunek. Njemu pa na genitalije zataknete žico in ga napolnite z elektriko. Lahko pa mu tudi zlomite vrat. Ali še bolje, obesite jo za vrat in ji v usta toliko časa zlivate vodo, da se bo utopila...

In samo bedaki v to tematiko mešajo Eskime...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   A ste gledale...
21.2.2005 17:42:54   
Pi-kica 1
Sem absolutno proti krznu.

lP

Pi-kica

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   A ste gledale...
21.2.2005 18:31:15   
pravljica
sem gledala danes ponovitev in mi je šlo na jok, ko sem videla kako to počnejo...saj ne da nisem prej vedela, ampak ko to vidiš...jao, kaj bi jim delala!

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.