|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče pikice
4.6.2008 19:23:02   
soncicaT
Lep pozdrav.

Rada bi nekaj vprašala. Zdajle sem pri dvoletniku gledala in ima po celem telesu rdeče pikice. Že dva dni je nerazpoložen, kot bi ga nekaj kuhalo, ampak sem pač mislila, verjetno pač mu kaj ne paše. Ampak zdajle pa gledam pikice..kot rdeče pike razporejene po celem telesu..

Zdaj pa ne vem, kaj bi lahko to bilo. A lahko katera kaj svetuje? Hvala. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče pikice
4.6.2008 19:48:00   
kaly
Oj!

Najvrjetneje gre za škrlatinko, ki pa je značilen droben izpuščaj, vročina lahko tudi bruhanje. Je neke vrste angina, ki pa se zdravi z antibijotikom. Otrok je prenaša svojo bolezen na kapljični način.

Potrebno ga je čimprej odpeljati k pediatru, ker je bolezen lahko zelo nevarna saj lahko pusti posledice na srčku. 

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2008 21:03:08   
rainbow
ali pa kakšna peta bolezen.

vsekakor k pediatru.

ps pa ima po celem telesu? ker moja ima po vratu in ramenih od potu tudi take rdeče pike.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu kaly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2008 21:20:27   
soncicaT
Bili pri dežurnem, ker je imel tudi vročino 37,5. Na mojo nesrečo je bila dežurna zdr, ki se ni znala nekak opredelit in je rekla, počakat, ni vedela, a so rdečke, al vodene koze, al kaj drugega...Pikice ima po nogicah...kolenčka, po nartu ful, malo po trebuščku, ramenih, ful okoli ritke. Mogoče pa je res od tega, da mu je bilo pač vroče..upam da jutri izginejo.

Tako da jutri bo ata vseeno ostal z malim doma, potem pa v našemu pediatru.

Hvala za odg.

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 4.6.2008 21:22:37 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2009 14:11:52   
martina24
Naša punčka 9 mesecev stara ima tudi pikice po ramenih.Drugje jih nima in mislim da tudi od vročine.Ima jih že 3 dni pa še niso izginile,je treba to kaj mazat s čim ali bodo kar šle.Sicer pa zadnje dni bolj dežuje in ni neke sparine,zato se že sprašujem, če bi lahko bilo kaj druga?
Prosim,za nasvet!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2009 14:30:31   
jaša2
IZVIRNO SPOROČILO: martina24

Naša punčka 9 mesecev stara ima tudi pikice po ramenih.Drugje jih nima in mislim da tudi od vročine.Ima jih že 3 dni pa še niso izginile,je treba to kaj mazat s čim ali bodo kar šle.Sicer pa zadnje dni bolj dežuje in ni neke sparine,zato se že sprašujem, če bi lahko bilo kaj druga?
Prosim,za nasvet!

od vročine te pikice najbrž ne bodo - glede na vreme zadnjega tedna. moja je imela pred nekaj dnevi tudi pikice po trebuščku in hrbtu - nikjer drugje. sicer pa je bila čisto normalne volje, živahna, normalno jedla... samo te pikice so ble. ko sem se malo informirala tu na forumu, mi je ena povedla, da je imelnjihov enako in so šli k pediatru, pa niso dobli nobenga antibiotika, samo od sebe zgine - naj bi razsajala med otroci neka viroza te vrste, ki pa ni nič nevarna.
tak da, če ni nobenih drugih znakov...naši so po ca.3 dneh izginile pikice same od sebe. tu pa tam ima zdaj na trebuščku še kakšno.

kar se pa tiče mazanja, pa mislim, da je take stvari najboljš pri miru pustit. nič mazat, da se ne še bolj razdraži. razen če dobiš pri zdravniku kakšno posebno mažo ali ti kaj svetuje.

Lp

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu martina24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2009 17:26:53   
Shorty_
Po opisu je to mislim da enako kot je imela naša pred enim tednom. Bolezen rok nog in ust, s tem da so izrazitejše pikice po rokah nogah in razjedice po ustih.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?