Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 3.7.2008 13:22:04
|
|
|
|
tejč76
|
Halo, kdaj bi pa ti že morala met . Nekam dolgo to pri tebi traja. Le kaj neki naj bi to pomenilo?
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 4.7.2008 8:26:01
|
|
|
|
baby bum
|
ja M še kar nimam zdaj mi že zamuja kakih 5 dni misliš da je kaj druga
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 4.7.2008 17:07:58
|
|
|
|
Žaka
|
Do menstruacije še 3 dni. Danes imam filing da bom tečko dobila. Nikoli mi ne prehiteva. Dopoldne sem na hlačkah opazila pikico sveže krvi. Zdaj pa nimam ničveč krvi samo malo rjavkastega izcedka. Kaj mislite da je vgnezditvena ? Aja pa še v predelu ledvic me boli.
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 5.7.2008 9:55:57
|
|
|
|
baby bum
|
oj Pojdi delat test pa boš najbol vedela če je vgnezditvena Jaz ti želim da žagledaš držim pesti
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 5.7.2008 12:28:28
|
|
|
|
*zabica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaka Do menstruacije še 3 dni. Danes imam filing da bom tečko dobila. Nikoli mi ne prehiteva. Dopoldne sem na hlačkah opazila pikico sveže krvi. Zdaj pa nimam ničveč krvi samo malo rjavkastega izcedka. Kaj mislite da je vgnezditvena ? Aja pa še v predelu ledvic me boli. isto pri meni, vceraj (2 dni pred menstro) sem opazla madez na hlackah, 2x malo obarvan WC papir, danes tud rahel madez na WC papirju...pojma nimam kaj se dogaja...glede na to da imam ciklus na 26 dni mi tud test verjetno se nebi pokazal...ali mislite da je mogoce vseeno smiselno delat test? Najbolj pa me podrazi to, da sem imela vsskozi redne menstruacije, točno na 28 dni, zdaj pa ko sva se odlocila za bebiko, se je ciklus popolnoma podrl in mi hormoncki resno ponagajajo vsake tolko casa
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 5.7.2008 20:31:01
|
|
|
|
Naja30
|
*zabica, to se ponavadi zgodi, ja, ko začneš delat na bebici - cikel se zmeša. Test pa naredi, ko ti bo M zamujala vsaj en dan.
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 7.7.2008 13:50:46
|
|
|
|
_melody_
|
Hej! D.Mateja meni se je danes zgodilo podobno. 2-4 dni pred sem opazila svetlo roza izcedek. Takšnega še nisem opazila pri sebi, zato me strašno firbec matra kaj bi to lahko bilo. Vrjetno so kakšni znaki ,ker se z mojim dragim že 5 mesecev trudiva za plusek tako, da se mi čedalje bolj zdi da ne bi bilo mogoče, da bi tokrat pa le ratalo. Čeprav me malo tudi bradavičke bolijo. Pojma nimam kaj si naj mislim,sej tut ne mislim več tako na to kot prva dva meseca samo tako me jezi,ker si želiva bebiko pa nama ne rata. (Moram povedat, da sem nova tukaj in računam na vaše odovore oz. izkušnje s tem.. Z nekom se moram o tem pogovarjat in vem da ste to vem ker smo vse v istem/ste ble/še boste v tem šmornu. Drugače pa za vse držim tačke za plusek!!)
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 7.7.2008 16:27:51
|
|
|
|
janaja
|
JUHU zgleda da bojo ta mesec sami pluskoti komaj čakam da sporočite novičke kako in kaj... Pa čimprej testke delat k ne morm več čakat
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 7.7.2008 18:28:57
|
|
|
|
D.Mateja
|
Jaz sem se odločila da testa ne bom delala in bom počakala, da naslednji cikel priteče in bom potem na jasnem. Itak mam konec meseca ginekologa in bo povedal kako in kaj.
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 8.7.2008 12:32:54
|
|
|
|
_melody_
|
Sem imela prav, bil je samo znak prihajajoče . Spet sem tako razočarana, kot vsak mesec. Zdi se mi, da mene nosečnost ne bo še lep čas doletela..
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 8.7.2008 13:25:30
|
|
|
|
pokica_
|
_melody_
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 8.7.2008 13:27:44
|
|
|
|
talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Sem imela prav, bil je samo znak prihajajoče . Spet sem tako razočarana, kot vsak mesec. Zdi se mi, da mene nosečnost ne bo še lep čas doletela.. nikakor sedaj ne smes obupat ... pomisli na tiste pare, ki se ze ne vem kolko let trudijo in jim ne rata ... tako ne kr tako vreci puske v koruzo ... tudi tebe bo osrecila ... bos vidla in to takrat, ko bos najmanj pricakovala ... brez skrbi ... jaz sem bila na zacetku tud zelo razocarana, ker nama ni ratalo, sedaj pa vec ne in to sam zarad tega, ker mam vsak mesec upanje, da nama uspe ... enkrat nama bo, to zagotovo ... en velik glede ....
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 8.7.2008 13:56:27
|
|
|
|
_melody_
|
Sej jaz tudi vsak mesec držim tačke, da nama rata in poskušam misli odvrniti od , sam potem ko pa pride me čist zabedira. Kulk dolgo se pa že vedva trudita za bebico? Drugače pa hvala za vzpodbudne besede, veš kako prav pridejo in tebi pokica_ za .
|
|
|
|
RE: vgnezditev jajčeca ? 8.7.2008 14:44:27
|
|
|
|
talika81
|
midva se trudiva za malo več kot 1,5 leta ... kar ni skoraj nič v primerjavi z nekaterimi drugimi pari, ki se trudijo že leta ... ja, sej vem ... sej mene tud malo vrže iz tira, ko pride , ampak nič ne pomaga, če se sekiramo ... sam sebi delamo škodo ... ja, jaz se tud trudim, da bi čim manj mislila na ... zadnje čase mi to nekak tud uspeva ... sej bo ... mormo it s polnim optimizmom naprej ... ker druga nam ne ostane ... aja, pikica, čestitke za
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?