|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šokanje pred menstrucijo, hočem pa +
4.6.2008 16:18:50   
Anonimen
Zanima me, ve srečke, ki ste že nosečke, ali je imela katera teden pred menstruacijo bolečine in špikanje značilno za pred menstruacijo, pa je potem vseeno ni dobila in je ugledala magični +???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šokanje pred menstrucijo, hočem pa +
4.6.2008 16:22:31   
Anonimen
V mojem primeru ni bilo nobenega špikanja in zvijanja, bila sem samo napihnjena in tečna ko driska user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2008 16:56:34   
AnciM
Mene je špikalo in bolelo kake 10 dni pred user posted image . Me pa ponavadi ne, tako da sem sumila na user posted image že pred testom.

user posted image Upam, da kmalu ugledaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2008 17:37:04   
giotti

Nobenih znakov pri meni, ko sem bila nosečka, razen majhen krvav madež na hlačkah (očitno vgnezditev, ki pa je se ne pojavi pri vseh na ta način) en dan pred pričakovano M. Srečno, da bo plusek user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2008 19:38:00   
Anonimen
JA kar hitro me je začelo zbadat, ampak tu pa tam malo, pol pa- še preden je bil čas za user posted image  (mislim da 1teden prej) me je začelo oring špikt in zvijat. tak me niti pri hudički zadnje čase ni.

4-5 dni pred (ne)pričakovano se je začelo tisto mazanje pa roza izcedki in sem naredila test, ki je bil pozitiven (kljub temu da user posted image  še ni zamujala, ampak je imela še najmanj 3 dni časa).

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2008 19:43:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Mene je špikalo in bolelo kake 10 dni pred user posted image . Me pa ponavadi ne, tako da sem sumila na user posted image že pred testom.

Tako je bilo tudi z menoj. Drugače me ni nikoli špikalo pred user posted image , takrat ko sem zanosila pa.

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2008 20:09:09   
Anonimen
Še ena anonimna, pa me zanima samo to, ali so vas vse bolele bradavice oz. prsa, ko ste bile noseče?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2008 20:12:19   
ANA_P
meni se je vse dogajalo isto kot pred M in kasneje ko sem vedela, da sem že noseča, še me je kar naprej špikalo. Tako da so bili isti znaki kot pri M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2008 20:18:34   
_sanja_*
Mene pred menstruacijo ni nikoli špikalo, potem ko sem zanosila pa kar naprej in boleli so me jajčniki oz. kar celoten sp. del trebuha. Prsi? Skoraj nič, bradavice so me pa grozno bolele. Nisem mogla spat na trebuhu, motil me je modrček,...
Vse skupaj se je pojavilo že kakšen teden ali 2 pred izostankom in se nadaljevalo še nekaj časa po izostanku. Zdaj je že skoraj minilouser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2008 23:11:01   
lex
ja kar čakala sem jo, pa je ni bilo od nikoderuser posted image  in to vse 3 user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 9:01:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2008 9:38:00   
*Junona*
Js tudi ne vem, kaj je touser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2008 10:37:39   
AnciM
Jaz sem tudi imela grozno občutljve bredavice že kak dan pred izostalo M in potem kak mesec. Prsi me niso bolele, ampak na bredavicah je bila pa že majčka brez modrčka živa groza.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2008 11:03:23   
čipka
jaz sem imela filing da bom dobila zdaj zdaj user posted image in jo tudi drugi dan sem (ampak čisto tak rjavi izcedek kot na začetku user posted image ) in sem si mislila "eh, spet moram teč drugi kroguser posted image -nakar čez dan ni bilo več sledu o user posted image , pa drugi dan ne, pa tretji tudi ne.. no, peti dan sem pa zagledala magični+user posted image   ..ja prsa so me bolela-ampak to so me itak vedno pred user posted image , tko da nobrnih simtomov nisem imela-tudi slabosti ne.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2008 12:44:42   
sharona
jst sem imela prave PMS bolečine, če ne še malo hujših ... imela sem tudi drisko, kar je bilo pri meni običajno pred M ... je pa res, da me joški pa začuda niso boleli ...

srečno!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.6.2008 21:51:05   
lubicamoja
Jaz sem imela menstruacijo v prvem trimesečju... Vendar je v tretjem mesecu bila kak dan, dva a zelo slaba...
Kako pa sem vedela?

Šele v drugem mesecu pa sem ugotovila, da sem user posted image ...

Bilo mi je slabo toda na nosečnost nisem pomislila...

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2008 9:58:01   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

meni se je vse dogajalo isto kot pred M in kasneje ko sem vedela, da sem že noseča, še me je kar naprej špikalo. Tako da so bili isti znaki kot pri M.

Tudi meni se je dogajalo isto. Prsi pa so me bolele od O naprej pa do konca 2 meseca nosečnosti. In to zeeellllloooooo bolele.

Upam, da zagledaš +!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2008 13:52:31   
Naja30
Mene je vedno špikalo, kot da bom dobila M, pa sem bila noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.6.2008 15:32:23   
Haidi
Živjo!

Sem nova na forumu in tudi mene je špikalo (boleli so me jajčniki) in to že en teden pred izostalo menstro, kar me drugače ne. Seveda sem imela tudi zelo občutljive prsi tko da sem že en teden pred testom vedla, da je to to.
Je pa to moja druga nosečnost, imava fantka Matjaža (julija bo 2 leti) in sem imela pri prvi nosečnosti čisto iste simptome oz. so sedaj še hujši, vsaj kar se slabosti in vonjev tiče in to čez cev dan, seveda je pa tudi prisotna utrujenost, kot da sem brez kondicije.
Smo pa 8 tednov noseči.

Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?