anny1
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Ko gledam tale forum Novorojenček/Dojenček, enostavno ne morem verjeti, koliko vas sprašuje oziroma primerja druge otroke z vašimi... Saj vem, paničarite, ampak čisto za brezveze.. Ko bo otročiček pripravljen, bo že pogruntal, kako hoditi, se plaziti, ..... Veliko je dojenčkov, in vsak različnega značaja.. Zakaj je treba odpirat teme in spraševat po teži 10.mesečnika, po tem kdaj so shodili, ....... ? Ker me res zanima. Jaz mojega palčka nikoli nisem primerjala z drugimi, vsak nov napredek je zame veliko veselje, pa tudi če je ta napredek poznejši kot bi moral biti... A lahko samo vprašam kaj pa naj bi potem spraševale , no se mi zdi, da naj bi tu o teh temah govorile . Sicer nisem veliko na tej strani samo če ti recimo en P pribije vaš je pa prevelik,predroben,premočan,....ja kje pa naj bi po tem vprašale če je to res, no meni se zdi da velika večina mamic vpraša samo zato da se "potolaži" ko ji kdo kaj takega reče-no saj jaz sem taka in mi spodbuda zelo veliko pomeni, pa čeprav je moja starejša shodila pri 10m, pa se je ustrašila in je potem ponovno samostojno shodila šele pri 12m- no mlajša še ne more je premlada . Skratka ni kritika samo me pa zanima... Lp vsem