buča
|
Danes,točno pred tremi leti,se mi je ravno ob tem času rušil svet pod nogami.Vse mi je odmevalo v ušesih,srce mi je bilo,kot da bi hotelo uiti iz prsnega koša.NE NE NE...SANJAM,sem kričala.Pa ne jaz,ne moj otrok...nemogoče,to se meni ne dogaja.Saj sem pridna,nikomur nisem nič storila..nikomur in nikoli..Nikoli kadila,pila...veselila sem se otročka,bil je zaželjen od obeh in vseh...Pa so nama ga angelčki odpeljali na drug svet.Zakaj????????To se sprašujem še sedaj in nažalost vem,da na to vprašanje nikoli ne bom dobila odgovora...Še sedaj mi v ušesih odmeva:gospa,otročku ne bije več srce..nimam vam kaj lepega povedati.. V porodnišnici so mi izročili sožalje in dali zraven še 14 dni bolniške.Kot da se lahko v tako kratkem času pobereš??? Tretirali so me,kot da imam splav,čeprav mi je moj fantek že pridno brcal in sem ga od 8 zjutraj,pa do 23 zvečer rojevala in se zraven borila z žalostjo in bolečino.Manjkal je 1 ušiv teden,da bi mi priznali 3 mesece porodniške...vse sem imela...kupljene bodije...teklo mi je mleko.. njega pa nikjer...nisem verjela,ko mi je neka gospa v sobi bodrila:še letos boš noseča,boš videla...ja ja s solzami v očeh sem si mislila..ti že veš,najbrž si to dala skozi:grrr:..... pa je bilo res...Čez točno pol leta sem bila ponovno noseča,se vseh 9 mesecev borila s strahom,ampak potem sem 25.5.2003 povila najlepšo in najbolj zaželjeno punčko na tem svetu..katera ima čisto svojega angelčka nad oblaki. Tako...to je moja največja nesreča na tem svetu.Delila sem jo z vami,ker mi bo lažje.Vsi mi pravijo,da če bi imela tistega fantka,pa Pike nebi imela....Imela bi fantka,ampak Pike pa ne dam!! Sedaj bom šla k Buškotu(tako smo ga klicali ker je rastel v trebuščku)in mu bom prižgala svečko. Pa še zahvalila bi se moji najboljši prijateljici,katera me je bodrila,me ima rada in ne pozabi nanj in mu prižiga svečke. BUŠKO KJERKOLI ŽE SI:RADA TE IMAM!!!!!:rozica::rozica::rozica: Vsem mamicam,ki to so ali še bodo želim da nikoli nihče nebi utrgal tiste cvetlice,ki cveti le za njih!
|