Vijoličarka
|
Že nekaj dni razmišljam in ne morem verjeti. Lahko si predstavljam samo četo zafrustriranih bab, ki so se neuspešno metale za dedci in 'obvisele'. Na svetu je pač več žensk kot moških. Pa najbrž jih tudi za ljubico nihče ni hotel. In so zavistne vsem, ki so kdaj imele kakšnega moškega, četudi je bil to lastni oče. In ženske, ki so bile 'uspešnješe' od njih, je treba kaznovati, jih zapreti v samice. Dedec si je pač želel mlado meso in si je vzel kar lastno hčerko, ki je bila pri roki. Ne verjamem, da je bila problematična, bila je samo dekle, ki je postala ženska in je hotela ven, v svet. Ta mamila in podobno so samo očetov izgovor. Mislim, sploh si ne predstavljam, kako je, če te posliljuje lastni oče, ampak očitno se najdejo babnice, ki v tem vidijo milost - oče je dal hčeri možnost, da je postala mati. Bljak. V končni fazi, če so bila res problem mamila, obstajajo za to ustanove, kjer se taki problemi rešijo. In dovolj je moških na svetu, ki bi ji lahko dali občutiti materinstvo. Slednje pa res ni očetova dolžnost, še manj usmiljenje. Kar se mene tiče, je človek ubil vsaj eno dušo (hčerino) in povzročil morda nepopravljivo psihično škodo svojim otrokom, ki so hkrati njegovi vnuki. V mojih očeh je morilec. Me prav zanima, kakšen greh morajo pa v očeh teh nagnusnih babnic plačevati nedolžni otroci. Slednji so bolj izpostavljeni raznim genetskim boleznim, nekateri med njimi so morali vse življenje živeti v kleti, brez da bi videli naravno svetlobo, zdaj ko so zunaj, pa so predmet medijske razprave. Ne vem, če bo dovolj zavest, da so pomagali očetu-dedku, svoji mami 'okusiti materinstvo'. Te babnice bi moral pregledati psihiater.