|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dan in noč
4.6.2008 13:12:06   
tominikapiki
Zdravo!
Moj mali je star 5 tednov. Že ves čas ga napenja (nima krčev, da bi jokal, ampak ga napenja, tako, kot da bi težko kakal, čeprav odvaja normalno). Ponavadi je to zvečer in zgodaj zjutraj, se mi pa zdi, da se zadnje čase stopnjuje, tako da se to dogaja tudi čez dan. Tiste kapljice sab simplex ne pomagajo (vsaj meni se zdi, da ne). Skratka, pravzaprav me zanima, če je morda zamenjal dan za noč. Kajti čez dan včasih spi tudi po 5 ur (včasih pa po eno, nikoli ne vem), imamo ga pa v dnevni sobi, tako da je z nami. Ponoči se pa zbudi ob 1-ih, pa spet ob 3-ih, pa potem kar na vsako uro...tja do 10-ih, ko potem končno zaspi za malo dlje časa. Včasih ga vmes dojim, včasih pa ne (če vem, da se je npr. pred eno uro ful najedel), on pa stoka in se napenja, jaz mu pa pravzaprav ne morem pomagat. Njahujše je pa to, da se to prav konstantno dogaja - od treh zjutraj skoraj ni miru in tišine pred tem napenjanjem...medtem ko podnevi čisto mirno in tiho spi po več ur skupaj. A se da kaj narest?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dan in noč
4.6.2008 13:23:37   
anny1
Zdravo, a čez noč spi v svoji postelji?
Ker če ga imaš čez dan pri sebi ponoči pa v svoji postelji lahko pogreša tvojo bližino- da bi zamenjal dan za nočuser posted image , lahko je pa odvisno-kot sem že napisala-postelja. No jaz sem našo kar k sebi v najino ponoč vzela in lepo spi celo noč-je sicer že starejša. Samo glede napenjanja user posted image , če so krči ponavadi joka in to user posted image neustavljivo, pa prdi, saj naša je, sem pa videla da če je začutila da me ni takoj vuser posted image ,ko pa sem bila z njo pa vse ok. Nevem kakšen nasvet bi ti lahko še dala- potrpežljivost-mogoče je pa res lačen, če hoče jest. Naša ponavadi je na 15min do 1h razmaka čez dan-že od majhnega, ponoči pa je na 2-3h jedla sedaj čez dan na 30min-1h ponoči pa po 6-8h nič potem pa čez 3h in kasneje žez 2h-pa je že jutrouser posted image .Lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dan in noč
4.6.2008 13:29:37   
zoya24
Ojla,

tako napenjane kot ga opisuješ je kar pogosto pri tako malih, vsaj pri mojih dveh je bilo enako, predvsem proti jutru, tam od 4 zjutraj naprej. Nista jokala, sta pa non stop stokala, kak mi je šlo na živce user posted image . Pri nas se je zadeva umirila nekako pri 6 -8 tednih, tako, da mine. Je pa res pomagalo sploh zdaj pri mlajšemo, če je zraven mene spal, ne me vprašat zakaj. No od takrat, ko se je napenjane umirilo, spi v svoji posteljici, brez problema.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?