|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za odgovor...
20.2.2005 14:06:37   
mela
na moje vprasanje-noseča sem 14-15 tednov in me zanima kdaj priblizno naj bi zacutila svojo pikico,ker sem res ze neucakana??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim za odgovor...
20.2.2005 14:10:46   
Pilar
Možno je od 16 - 20 tedna... Eni prej, eni kasnej.:rozica:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim za odgovor...
20.2.2005 15:07:04   
Anonimen
Jaz sem po 20. tednu. Kakšen 22. teden, pa še takrat nisem bila prepričana, če je to to.

(odgovor članu mela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prosim za odgovor...
20.2.2005 15:48:05   
Mirna*
Jst pa klub temu, da sem to dala ze 1-krat skozi,tud mau mislm, da ne bom takoj vedla, da je to to. Takrat sem. Ampak zadnje leto pa mene v trebuhu veckrat kej "pozgecka", utripne,vcsasih zacutim, kao otrockova brca. Se to se kateri dogaja?

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prosim za odgovor...
20.2.2005 15:49:36   
Anonimen
Ja, meni se to skozi dogaja, pa nisem noseča. Zato tudi nisem vedel, če je to to.

(odgovor članu mela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   prosim za odgovor...
20.2.2005 16:15:20   
Vrtnica1
Jaz sem prvič noseča, v 20t, pa sem ga prvič začutila že v 16t, samo nisem vedela, da je to to. Bil je en sam samcat "žgečkljaj" (metuljčkov "božljaj"), ampak je bil nekaj tako posebnega, da sem kar obnemela, ker česa takšnega prej nisem še nikoli čutila. Potem sem ga pa redno vsak večer (ko se umirim) začela čutiti v 18t; zdaj pa že nekaj dni spet bolj švoh :zmeden:. Po mojem bo čez nekaj tednov že bolj konkretno migal, zato komaj čakam do takrat :love:
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prosim za odgovor...
20.2.2005 17:38:16   
Naja31
Zivjo,

jaz sem ga v 17. tednu.
Full se spomnim, bila je nedelja zjutraj ob 7.30h, kot da je "zalaufal" cez trebuh.
Takoj sem vedela, da je to to. Mogoce se je ze prej kaj dogajalo v trebuhu, ampak nisem bila prepricana. Ko so bile brcike, pa ni bilo vec dvoma. Najlepsi obcutek!
Zdaj mi je pa najbolj vsec, ko mi trebuh kar valovi :bravo:

Lp, Naja

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prosim za odgovor...
20.2.2005 18:40:53   
Anonimen
Jaz sem ga v 22. tednu. Se je mogla prebit čez par slojev špeha :)-

(odgovor članu mela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   prosim za odgovor...
20.2.2005 21:54:40   
puri
Jaz sem gibe v obeh nosečnostih začutila v 16-em tednu:)

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?