|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kvaliteten otroški sedež za na kolo
20.2.2005 11:17:35   
malika
Radi bi kupili kvaliteten in res dober otroški sedež za na kolo ( največ gorskega kolesarjenja).
Zanimajo me vaše izkušnje, priporočila, predlogi,... In kje kupiti???

:sloncek::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.2.2005 11:42:05   
NinKa
Midva se tut isto sprasujeva. Ker je moj rekel, da bo letos malo vec kolesaril inga bi imel.

Ne vem, verjetno bova kupila v avstriji Romerja, ker sva zagovornika te firme.

Ce pa ima katere kako boljso alternativo, bi bila zelo vesela. Koliko pa je men znano pa se cene vseh gibljejo okoli 10 do 20 tisoc.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2005 14:24:46   
frutka_
Romer.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2005 19:02:50   
Seven*
Mi bomo najbrz kar prikolico nabavili, ko bo tako dalec. So bolj varne, pa se dva se lahko noter vozita.. :bravo: Poleg tega pa si se glavna atrakcija.. :)- :)- Samo so menda nemarno dragi..

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2005 19:06:11   
Seven*
http://typo3.tipka.com/usr/01/index.php?id=987

Nekako takole tole izgleda.. :)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2005 19:35:58   
frutka_
Seven sem jih že videla in so full odštekane. Primerne pa so po mojem bolj za mestno vožnjo. Enega atija večkrat vidim ko vozi dvojčke v tej priklici.

9nebesa

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2005 19:55:21   
Jančika_
Prdlani sva na Caminu de Santiagu srečala skupino Nemcev na kolesih, ki so imeli s sabo dva otročka, stara nekje 2 leti. Vozili so ju v prikolici (vsakega v svoji). Naredili so ok. 700 km, sicer večinoma po lepih poteh, tu in tam je bilo pa tudi nekaj makadama. Meni so bili ful frajerji. Se mi pa za moje potrebe zdijo prikolice malo obavtne. Ah, kaj se oglaša, saj se nikoli ne vozim s kolesom8). To bo Joe delal.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2005 10:43:26   
malika
meni so te prikolice tudi luštne, ampak nekje po hribih najbrž ne bi šlo:)-
Bom malo na net pogledala za Romerjem(sploh nisem vedela, da delajo tudi te sedeže) Hvala!!!:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2005 11:36:56   
Primoz-2
tale ne zgleda slab: http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtDisplayProductInformation-Start;sid=AcxmAD68I81mA3yYREhsZD0s0KeD_QhLEcQ=?ProductSKU=0006564

Če ga je kdo videl v živjo ali pa preizkusil, naj pove!

lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?