|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Privat varstvo in spanje
3.6.2008 22:01:36   
hugolina***
Naslednji mesec začnem delat. Skoraj vrjetno bom delala na 2izmeni. Partner tudi dela tako. Zanima me tisti, ki imate tako situacijo, da kdaj delata oba popoldan in imate takrat otroke v varstvu kako je s spanjem?
A otrok zaspi pri varuški in potem doma naprej oz kako to sploh zgelda. Itak mi gre pa že zdaj na jok ko sam pomislim, da bosta otroka celo popoldne pri neki tujkiuser posted image user posted image
Sam kaj ko trenutno drugače ne greuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.6.2008 11:56:48 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Privat varstvo
3.6.2008 22:42:27   
ZmajTolovaj
Jaz bi poskusila v tem primeru najt kakšno varuško, ki bi prišla na dom, da ni treba otrok prestavljat potem. Če je le možno. Drugače pa te popolnoma razumem, da ti je hudo, upam, da najdeš kakšno rešitev.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2008 22:58:17   
hugolina***
Tko na domu pa ful teško verjamem da bi bilo izvedljivo, ker imam v stanovanju psa in to ne enega ampak 2user posted image
In je pol teško ker bi jo nadlegovala oz bi bila oba tečna pa skoz kako bi rekla na trnih pa lajalauser posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2008 23:07:18   
Anonimen
Tako situacijo ima sestricna od moje mami .. samo nisem cisto dobro poslusala zadnjic, kako nardi. Ampak mislim, da ga da varuska mal prej spat, pa ga potem zbudijo malo prej, preden pride mamica, ki ga potem doma do konca "postima" in da spat. 

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2008 9:11:51   
frutka_
Kaj pa izmenski vrtec? Pri nas v MB so izmenske skupine in otroci se imajo prav lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2008 10:22:31   
metkica1
Jaz bom imela obe dve v izmenskem vrtcu, ki je pri nas do 8.30h zvečer, vendar pri nas bo ati šel prej po njih, nekje po večerji.

Tavečja je že pred mojo porodniško hodila v izmenskega in se je imela super, se je fajn navadilauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 4.6.2008 10:23:15 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Privat varstvo in spanje
4.6.2008 20:44:53   
atea
le ne prekinite spanja otroku
naj spi tam kjer bo spal ves čas
spanec je boljši kot žganec

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?